icon

Neúspešná kolonoskopia

lanelly
1. jún 2022

Chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s neúspešnou kolonoskopiou, to znamená, že sa vám nedalo dostať ďalej ako napríklad cca 20 cm pre ostrý ohyb čreva a podobne.

simsalabim
1. jún 2022

@lanelly moj otec mal neuspesnu kolonoskopiu pre zrasty v crevach. Dostal potom zdravotnou poistovnou hradene vysetrenie v celkovej narkoze a to uz dopadlo uspesne.

pribinak
1. jún 2022

Buď uspať, normálne narkozuc alebo sú potom take kapsule s mini kamennou na prehltnutie a tie prejdu celým zažívacom traktom
Ale keďže mame zdravotníctvo v takom stave ako mame, tie kapsule sú na priamu platbu

kat_
1. jún 2022

aj mamina presne rovnako, potom jej to robili v celk.anesteze a to uz bolo ok

lanelly
autor
1. jún 2022

@kat_ Kde jej to prosím robili?

lanelly
autor
Autor odpoveď zmazal
rena28
1. jún 2022

@lanelly ahoj mne robili na vlastnú žiadosť vcelkovej anesteze kolonoskopiu. Po vyšetrení mi sam lekár povedal, že dobre ze ma uspali lebo mam padnute hrubé črevo a veľmi veľa ohybov a, že by som to nedala pri vedomí. Platila somccav100 e za anesteze v BA.

lanelly
autor
Autor odpoveď zmazal
lanelly
autor
Autor odpoveď zmazal
elenajezova
1. jún 2022

Ja som mala presne taký istý problém, volá som v analgosedacii v Bojnickej nemocnici.

anelehka
1. jún 2022

@lanelly odporúčam Ba u Milosrdných...robili mi tam kolonoskopiu už niekoľkokrát, vždy v narkóze. Doplácaš podľa poisťovne. Ja mám všeobecnú a platila som 25€. Preberieš sa, trošku počkáš a môžeš ísť domov.

lanelly
autor
Autor odpoveď zmazal
lanelly
autor
Autor odpoveď zmazal
kat_
1. jún 2022

@lanelly v BA na Antolskej

lanelly
autor
1. jún 2022

@anelehka Ako dlho sa čaká na objednanie a aký je postup?

lanelly
autor
1. jún 2022

@kat_ Ďakujem, je tam dlhá čakacia doba na objednanie?

anelehka
1. jún 2022

@lanelly vieš čo, ja som asi cca 2 mesiace čakala. Musíš sa objednať, s nejakým odporúčaním od dr prísť, dajú ti termín, predpíšu preháňadlo, musíš mať predoperačné vyšetrenie, také základné, dajú ti pokyny na papieri, kedy a čo nemáš jesť a hotovo...

lanelly
autor
1. jún 2022

@anelehka Ďakujem🙂

vorkola
21. nov 2022

@rena28 Prosim ta, a ako a doriesilo tvoje padnute crevo?lebo aj ja mam taky pocit, ako keby mi padalo crevo,a mam neskutocne zachvaty, Prave teraz v stredu mam ist na gastro a zrejme navrhna koonosk.Dakujem