icon

Neustále ma škriabe v hrdle

diana20
4. mar 2018

Ahojte. Ja viem, že taký problém ako skriabanie v hrdle nie je nič vážne, ale ja už som bezradna, preto sem píšem, či sa náhodou niekomu nestalo to isté a ak áno co to bolo a ako to prestalo.. Mala som tento problém vždy ale len po chorobe to trvalo možno tri týždne alebo mesiac no nie viac.. Teraz však už dlho nie som chorá a mesiace ma škrabe v hrdle každý večer a tak, že nemôžem ani spať.. Mam dve malé deti, kašlem a často ich tým aj budím.. Ani oni ešte nespia celú noc a tak som hore polku noci s nimi a polku s mojim kašľom. Už neviem naozaj co robiť.. Cez deň je to lepšie ale večer a v noci je to neznesiteľné už.. Na začiatku mi pomáhali nejaké lieky aspoň alebo napiť sa.. Ale teraz už nič.. Mam mentolove cukríky, ktoré trochu pomáhajú, ale musím zaspat a spat s cukríkom v ústach.. Inak ma hneď začne zase skrabat v hrdle.. U doktora som bola a ten povedal, že mi nič nie je, že som zdravá.. Ale po mesiacoch už ma to veľmi obťažuje.. Aj keď sa náhodou stane, že deti dobre spia tak ja sa nevyspim lebo kašlem.. 😕.

Strana
z5
noami12
19. nov 2023

@dlucy dobrý večer prosím Vás ako sa vám podarilo zbaviť toho zlatého stafylokoka ?

dlucy
20. nov 2023

@noami12 dobry den, posilnit imunitu potom to same odznelo

blableblu
18. dec 2023

@diana20 mozem sa spytat ako ste s tym dopadli mam to iste hlavne v noci uz idem skapat uz neviem ako by som si lahla aj som skusala aj posediacky spat raz ma chyti zachvat kadla tak musim kadlat az kym ma nanatiahne na vracanie a potom je chvilku klud ako keby som sa tak dobre poskrabala na to hrdlo tym riadnym kaslom a potom chvilku ok ale neustale stekle ie drazdenie v hrdle na kasel

diana20
autor
18. dec 2023

@blableblu no ja som na začiatku aj spala s cukríkom mentolovym v ústach.. ale tu mi baby poradili, že hlavne nie mentolove cukríky.. tak som ich prestala jesť (už ma aj zuby boleli).. asi aj to pomohlo ale inak neviem, trvalo to este strašne dlho kým to prešlo .. teraz už dobre ale ak som náhodou chorá tak vždy kašlem ešte mesiac po chorobe. Doktori nikdy nič nenašli takže neviem vôbec, mrzí ma, že ti neporadím..

galioska
26. nov 2024

@diana20 no co ako si to poriesila?

Strana
z5