Neviem sa zbaviť antidepresív

27. aug 2022

Ahojte.Zacala som uzivat sertralin,no po 4 tyzdnoch som sa ho rozhodla vysadit,lebo sice v niecom pomohol,no som sa uz pohadala zbytocne s dvoma ludmi,hocico trepnem,bez ucty a to bez liekov nebolo.Lekarka mi dovolila,tak som to skusila,no vydrzala som pol dna a musela uzit a to mam najmensiu davku...Neviem,ci teda pokracovat..Uzivam to kvoli prejavom socialnej uzkosti.Ak niekto mal podobnu skusenost...Dakujem vopred.Momentalne som rozhodnuta brat dalej,som matka,musim fingovat.

autor
27. aug 2022

fungovat*

zobaka
27. aug 2022

ja som to mala naopak, mala som lieky, ktore zvysuju adrenalin a tolko odvahy som mala vsetkych zrusit, ze som ho musela vysadit :D

janapeterjana
27. aug 2022

Sertralin beriem už 16 rokov. Nikdy sa nepodarilo prestať. Ale ja som zaň vďačná, lebo až keď som sa ho snažila vysadiť, zistila som, ako veľmi mi pomáha.

autor
27. aug 2022

@zobaka to asi nebol sertralin,co..No ja tak podobne,co si mam pomysliet a zatat zuby radsej,tak poviem.Teda stalo sz mi to dvakrat...

autor
27. aug 2022

@janapeterjana Ano,rozumiem,hoci ho beriem len 4 tyzdne.

mikadooo
27. aug 2022

Podľa mňa pokračuj a netráp sa nad tým. Ak si tým dvom ľuďom ublížila a mrzí ťa to, tak im to na rovinu napíš. Ja teda neberiem nič a včera som bola tak hnusná na môjho muža, že som nechápala zo seba. A večer som mu zas niečo hnusné odsekla a potom som prišla k nemu a objala som a povedala som mu "prepáč, dnes som na teba fakt hnusná". Tak proste im to napíš, ospravedlň sa a zvaľ to na lieky. Povedz že ti nastavujú liečbu, liečba pomáha, ale žiaľ toto je vedľajší efekt, že v afekte povieš škaredé veci... Nuž a potom to chce asi trošku pocvičiť aj naživo slovko "prepáč". Nejdem ti nakladať, ako vidíš, samej sa mi to stáva a teda ja ani to nemôžem zvaliť na nejaké lieky 😕. Ale snažím sa na sebe pracovať a keď už niečo bezdôvodne vyšteknem, ospravedlniť sa, že mám zlý deň alebo tak, podľa situácie. (Nie vždy mi to ide)

autor
27. aug 2022

@mikadooo
@janapeterjana
@zobaka dakujem,kocky,za reakcie.Velmi si ich vazim