Nevoľnosť po večernom jedle
máte niekto skúsenosti že na večer zjete niečo ťažšie (nehovorím o vyslovene prejedeni sa len nejaké mastné jedlo aj v menšej porcii) a potom vám uz ste celú noc bez spánku a až do rana vám je zle? všimla som si že mne to tak robí ale k tomu sa pridajú ešte hrozne zimnice a hnačka a opakujem že som sa neprejedla len som si dala troska z hranoliek a syru.
@anonym_autor stáva sa mi to, ak večeriam neskoršie, ako o 19,30 alebo ked zjem priveľa sacharidov na večeru.
A preco si to das, ak vies, ze Ti bude zle?
Večeru daj nepriateľovi a bude ti dobre
@anonym_autor ak mam takyto pocit, tak mi pomaha pivo - ja preferujem nealkoholicke
Moje posledné jedlo je okolo 17 tej hodiny.Keď by som zjedla niečo neskor tiež by mi bolo ťažko.
@anonym_autor ano mam, a take tazke veci potom vecer jednoducho nejem.

@anonym_autor Poznám a preto prispôsobujem jedálniček aj cez deň,aj večer a hľadám zdravšie a ľahšie alternatívy Napr.nedavno sme mali knedlík, červenú dusenú kapustu a vcelku pečenú krkovičku na rasci a cesnaku.Lepkovy knedlík nejem už roky,ale od určitého času mi je ťažká aj kapusta.Dam si z nej na obed trochu a potom už nie, na ďalší deň si i k mäsu dám len varené zemiaky.Poobede/večer už nič z toho Dnes som mala napr.puding z chia semiačok a je mi dobre.Zasytilo, ale nie je mi ťažko .. To,ze niektoré jedlá nie sú vhodné na poobednajsie/večerné konzumovanie je jedna vec, druhá je,ze niektoré príznaky netreba ignorovať, ale zájsť za lekárom, ktory síce tiež odporúči zmeny v strave, ale zároveň zistí aj , že prečo máte ťažkosti.