Nevysvetliteľné zdravotné príznaky
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto niečo podobné, lebo ja behám po vyšetreniach a nikde nemám nič a mne je zle každý deň.
Moje príznaky:
- únava, ráno, naobed, večer - nevládzem
- potenie - skôr cez deň, posledné dva dni
- bolesť brucha, odgrgávanie, reflux
- nevoľnosť, miestami pocit na odpadnutie
- chuť do jedla mám, nechudnem
- nízky tlak 95/65 = dlhodobý problém
- vypadávanie vlasov, ekzém
Moje výsledky krvi:
- všetko OK, menej železa, menej hemoglobínu, PDW, RDW apd, zvýšený cholesterol = dedičné
- USG brucha v poriadku, až na zväčšenie pečene 18,6 cm - steatóza - beriem dlhodobo lagosu, striedam s essentiale forte
- moč ok
- TSH v norme/kompenzované euthyroxom
- glukóza v poriadku, pečeňové testy OK
Užívam:
- železo lipozomálne
- lagosu
- pupalkový olej
- euthyrox
- vitamín D 2000 UI
- občas pankreolan alebo nolpazu na večer
Som už zúfalá, lekári tvrdia, že všetko je ok. Ku hematologičke idem o 3 týždne.
@anonym_autor podla priznakov to bude sposobene stresom, alebo sa malo hybes.
kde máš nevolnosť - v práci, doma .
máš nevolnosť ale píšeš že chuť do jedla máš. - zvláštne. jedno druhé odporuje. nevolnosť trvá dlhšie? celé doobeda, alebo len chvíľková..
spávaš ok? žiadne problémy so zaspávaním, ani sa nebudíš v noci?
@anonym_autor podla priznakov to bude sposobene stresom, alebo sa malo hybes.
@domkakvet anémia a z toho pocity na odpadnutie sú spôsobené stresom?
Vek? Nie je to predzvesť menopauzy? Pocit na odpadnutie môže byť z nedostatku železa. Nedostatok železa napr. zo silnej menštruácie atď.
kde máš nevolnosť - v práci, doma .
máš nevolnosť ale píšeš že chuť do jedla máš. - zvláštne. jedno druhé odporuje. nevolnosť trvá dlhšie? celé doobeda, alebo len chvíľková..
spávaš ok? žiadne problémy so zaspávaním, ani sa nebudíš v noci?
@deti95060810 začnem spánkom. Zaspím v noci o pol desiatej, budím sa 2x v noci určite, vstávam o 6.00, chuť mám, ale dávam si pozor čo zjem, lebo mám tie nevoľnosti. Nevoľnosť je v priebehu dňa, dnes asi od 10.00 hod až doteraz. Veľmi sa zo mňa lialo, merala som si teplotu, nemám.
Vek? Nie je to predzvesť menopauzy? Pocit na odpadnutie môže byť z nedostatku železa. Nedostatok železa napr. zo silnej menštruácie atď.
@anonym_a051b1 MS teraz nebola silná vďaka pupalke. Strata železa je kvôli myómu. Inak zatiaľ hormóny v poriadku - vraj podľa gynekológa.
@anonym_autor gastroskopia a kolonoskopia ok?
@anonym_autor kde pises, ze mas anemiu? Anemiu mozes mat, ja som pisala o priznakoch, ktore pises v uvodnom prispevku.
@domkakvet no mam malo feritinu, celkovo hemoglobinu, zeleza, pisem to v prispevku: menej železa, menej hemoglobínu, PDW, RDW.
@anonym_autor gastroskopia a kolonoskopia ok?
@janaspa minulý rok, v závere, obe ok.
Únava,vlasy sú z anemie
Zle od žalúdka ti môže byť zo železa, alebo intolerancie.Ved choď na gastro a uvidíš.Mozes mať veľa kyseliny, keď máš reflux a z toho potom vredy Má nízky tlak veľa vody, športu, pravidelnú stravu asi teraz toľko nevládzes kvôli anemii
Anemickká si z myomu daj ho von to budeš stále na tom istom železo pomôže na chvilu
zobudíš sa 2 krát v noci... na krátku chvíľu a len sa otočíš a zaspíš zas, alebo si dlhšie hore a nemôžeš zaspať. ak máš problém so spánkom - je to psychika. depresie.
ešte pozri aj príznaky helicobakter pyroli - to je tiež koťuha čo narobí nezdobu.
Celiakiu by som skusila
To všetko môže byť práve tou anemiou. Keď sa ta upravi ,malo by di sa cítiť lepšie
Únava,vlasy sú z anemie
Zle od žalúdka ti môže byť zo železa, alebo intolerancie.Ved choď na gastro a uvidíš.Mozes mať veľa kyseliny, keď máš reflux a z toho potom vredy Má nízky tlak veľa vody, športu, pravidelnú stravu asi teraz toľko nevládzes kvôli anemii
Anemickká si z myomu daj ho von to budeš stále na tom istom železo pomôže na chvilu
@luccija gynekolog myom neda vonku, je maly, ak pojde von, tak cela maternica a ja este chcem dieta. Bola som na gastro, mam priniest stolicu a kontrola o mesiac. Nic ine neriesil. Intolerancie nemam ziadne - celiakia, laktoza, histamin apd.
zobudíš sa 2 krát v noci... na krátku chvíľu a len sa otočíš a zaspíš zas, alebo si dlhšie hore a nemôžeš zaspať. ak máš problém so spánkom - je to psychika. depresie.
@deti95060810 zobudím sa raz, idem na wc a spím ďalej. Mám apnoe.
@anonym_autor neodpovedas na otazku ako si na tom so stresom, mozno sa ti to zda zvlastne, ale neverila by si co dokaze sposobit.
@domkakvet skres nepocitujem, praveze velmi pekne pokojne obdobie zazivam.
tak depresie a psychiku môžeš škrtnúť...
možno ten helicobakter - prečítaj príznaky
A vaha?
A vaha?
@anonym_a051b1 67 kg/173 cm
tak depresie a psychiku môžeš škrtnúť...
možno ten helicobakter - prečítaj príznaky
@deti95060810 helica som mala x krát, tak uvidíme...
@anonym_autor za mňa je to psychika a čím ďalej, tým to bude horšie, lebo sa podľa mňa príliš sleduješ.
@anonym_autor za mňa je to psychika a čím ďalej, tým to bude horšie, lebo sa podľa mňa príliš sleduješ.
@anonym_5cd722 ja praveze dost vela znesiem, len naozaj tie stavy na opadnutie su hrozne. Davam si vtedy hroznovy cukor. Potrebujem vediet, kde mi mizne hemoglobin a zelezo. Bola som na hematologii, chodim tam raz do roka, zobrali mi krv a cakam na kontrolu. Pruser je, ze aj ked beriem zelezo, stale mam nizke hodnoty, nechapem.
@anonym_5cd722 ja praveze dost vela znesiem, len naozaj tie stavy na opadnutie su hrozne. Davam si vtedy hroznovy cukor. Potrebujem vediet, kde mi mizne hemoglobin a zelezo. Bola som na hematologii, chodim tam raz do roka, zobrali mi krv a cakam na kontrolu. Pruser je, ze aj ked beriem zelezo, stale mam nizke hodnoty, nechapem.
@anonym_autor celiakiu ti ako vylucili?
@anonym_autor celiakiu ti ako vylucili?
@majamat mala som gastro, kolono aj imunoalergologicke vysetrenie.
@majamat mala som gastro, kolono aj imunoalergologicke vysetrenie.
@anonym_autor akú máš hodnotu hemoglobinu?zeleza
Treba riešiť apnoe môj svokor bol v spankovom laboratóriu skoro zaspal za volantom odkedy má prístroj je ako znovuzrodeny
Závraty, únavu máš z menzesu, lebo myoom spôsobuje silné krvácanie Tak berieš zle, alebo málo železa.Alevlbo sa ti môže zle vstrebávať treba ho brať s C vitamínom a kyselinou listovou
Ty nevieš aké máš dlhé prestávky v dýchaní a je to nebezpečné únava, nedokrvenie.

Ako je na tom psychika? Uzkosti, stres nemáš? Mam podobne príznaky a u mna to vyzerá ze to ke psychosomaticke..