icon

Nevysvetliteľné zdravotné príznaky

5. aug 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto niečo podobné, lebo ja behám po vyšetreniach a nikde nemám nič a mne je zle každý deň.

Moje príznaky:
- únava, ráno, naobed, večer - nevládzem
- potenie - skôr cez deň, posledné dva dni
- bolesť brucha, odgrgávanie, reflux
- nevoľnosť, miestami pocit na odpadnutie
- chuť do jedla mám, nechudnem
- nízky tlak 95/65 = dlhodobý problém
- vypadávanie vlasov, ekzém

Moje výsledky krvi:
- všetko OK, menej železa, menej hemoglobínu, PDW, RDW apd, zvýšený cholesterol = dedičné
- USG brucha v poriadku, až na zväčšenie pečene 18,6 cm - steatóza - beriem dlhodobo lagosu, striedam s essentiale forte
- moč ok
- TSH v norme/kompenzované euthyroxom
- glukóza v poriadku, pečeňové testy OK

Užívam:
- železo lipozomálne
- lagosu
- pupalkový olej
- euthyrox
- vitamín D 2000 UI
- občas pankreolan alebo nolpazu na večer

Som už zúfalá, lekári tvrdia, že všetko je ok. Ku hematologičke idem o 3 týždne.

Strana
z2
dollyzv
5. aug 2025

Ako je na tom psychika? Uzkosti, stres nemáš? Mam podobne príznaky a u mna to vyzerá ze to ke psychosomaticke..

domkakvet
5. aug 2025

@anonym_autor podla priznakov to bude sposobene stresom, alebo sa malo hybes.

deti95060810
5. aug 2025

kde máš nevolnosť - v práci, doma .
máš nevolnosť ale píšeš že chuť do jedla máš. - zvláštne. jedno druhé odporuje. nevolnosť trvá dlhšie? celé doobeda, alebo len chvíľková..
spávaš ok? žiadne problémy so zaspávaním, ani sa nebudíš v noci?

autor
5. aug 2025
@domkakvet

@anonym_autor podla priznakov to bude sposobene stresom, alebo sa malo hybes.

@domkakvet anémia a z toho pocity na odpadnutie sú spôsobené stresom?

anonym_a051b1
5. aug 2025

Vek? Nie je to predzvesť menopauzy? Pocit na odpadnutie môže byť z nedostatku železa. Nedostatok železa napr. zo silnej menštruácie atď.

autor
5. aug 2025
@deti95060810

kde máš nevolnosť - v práci, doma .
máš nevolnosť ale píšeš že chuť do jedla máš. - zvláštne. jedno druhé odporuje. nevolnosť trvá dlhšie? celé doobeda, alebo len chvíľková..
spávaš ok? žiadne problémy so zaspávaním, ani sa nebudíš v noci?

@deti95060810 začnem spánkom. Zaspím v noci o pol desiatej, budím sa 2x v noci určite, vstávam o 6.00, chuť mám, ale dávam si pozor čo zjem, lebo mám tie nevoľnosti. Nevoľnosť je v priebehu dňa, dnes asi od 10.00 hod až doteraz. Veľmi sa zo mňa lialo, merala som si teplotu, nemám.

autor
5. aug 2025
@anonym_a051b1

Vek? Nie je to predzvesť menopauzy? Pocit na odpadnutie môže byť z nedostatku železa. Nedostatok železa napr. zo silnej menštruácie atď.

@anonym_a051b1 MS teraz nebola silná vďaka pupalke. Strata železa je kvôli myómu. Inak zatiaľ hormóny v poriadku - vraj podľa gynekológa.

domkakvet
5. aug 2025
@anonym_autor

@domkakvet anémia a z toho pocity na odpadnutie sú spôsobené stresom?

@anonym_autor kde pises, ze mas anemiu? Anemiu mozes mat, ja som pisala o priznakoch, ktore pises v uvodnom prispevku.

janaspa
5. aug 2025

@anonym_autor gastroskopia a kolonoskopia ok?

autor
5. aug 2025
@domkakvet

@anonym_autor kde pises, ze mas anemiu? Anemiu mozes mat, ja som pisala o priznakoch, ktore pises v uvodnom prispevku.

@domkakvet no mam malo feritinu, celkovo hemoglobinu, zeleza, pisem to v prispevku: menej železa, menej hemoglobínu, PDW, RDW.

autor
5. aug 2025
@janaspa

@anonym_autor gastroskopia a kolonoskopia ok?

@janaspa minulý rok, v závere, obe ok.

luccija
5. aug 2025

Únava,vlasy sú z anemie
Zle od žalúdka ti môže byť zo železa, alebo intolerancie.Ved choď na gastro a uvidíš.Mozes mať veľa kyseliny, keď máš reflux a z toho potom vredy Má nízky tlak veľa vody, športu, pravidelnú stravu asi teraz toľko nevládzes kvôli anemii
Anemickká si z myomu daj ho von to budeš stále na tom istom železo pomôže na chvilu

deti95060810
5. aug 2025

zobudíš sa 2 krát v noci... na krátku chvíľu a len sa otočíš a zaspíš zas, alebo si dlhšie hore a nemôžeš zaspať. ak máš problém so spánkom - je to psychika. depresie.

deti95060810
5. aug 2025

ešte pozri aj príznaky helicobakter pyroli - to je tiež koťuha čo narobí nezdobu.

domkakvet
5. aug 2025
@anonym_autor

@domkakvet no mam malo feritinu, celkovo hemoglobinu, zeleza, pisem to v prispevku: menej železa, menej hemoglobínu, PDW, RDW.

@anonym_autor neodpovedas na otazku ako si na tom so stresom, mozno sa ti to zda zvlastne, ale neverila by si co dokaze sposobit.

radka288
5. aug 2025

Celiakiu by som skusila

zuzi0911
5. aug 2025

To všetko môže byť práve tou anemiou. Keď sa ta upravi ,malo by di sa cítiť lepšie

autor
5. aug 2025
@luccija

Únava,vlasy sú z anemie
Zle od žalúdka ti môže byť zo železa, alebo intolerancie.Ved choď na gastro a uvidíš.Mozes mať veľa kyseliny, keď máš reflux a z toho potom vredy Má nízky tlak veľa vody, športu, pravidelnú stravu asi teraz toľko nevládzes kvôli anemii
Anemickká si z myomu daj ho von to budeš stále na tom istom železo pomôže na chvilu

@luccija gynekolog myom neda vonku, je maly, ak pojde von, tak cela maternica a ja este chcem dieta. Bola som na gastro, mam priniest stolicu a kontrola o mesiac. Nic ine neriesil. Intolerancie nemam ziadne - celiakia, laktoza, histamin apd.

autor
5. aug 2025
@deti95060810

zobudíš sa 2 krát v noci... na krátku chvíľu a len sa otočíš a zaspíš zas, alebo si dlhšie hore a nemôžeš zaspať. ak máš problém so spánkom - je to psychika. depresie.

@deti95060810 zobudím sa raz, idem na wc a spím ďalej. Mám apnoe.

autor
5. aug 2025
@domkakvet

@anonym_autor neodpovedas na otazku ako si na tom so stresom, mozno sa ti to zda zvlastne, ale neverila by si co dokaze sposobit.

@domkakvet skres nepocitujem, praveze velmi pekne pokojne obdobie zazivam.

deti95060810
5. aug 2025

tak depresie a psychiku môžeš škrtnúť...
možno ten helicobakter - prečítaj príznaky

domkakvet
5. aug 2025
@anonym_autor

@domkakvet skres nepocitujem, praveze velmi pekne pokojne obdobie zazivam.

@anonym_autor aj apnoe narusuje spanok, aj ked ides len na wc a spis dalej, niektori sa v noci ani nezobudia a maju naruseny spanok z apnoe.

anonym_a051b1
5. aug 2025

A vaha?

autor
5. aug 2025
@anonym_a051b1

A vaha?

@anonym_a051b1 67 kg/173 cm

autor
5. aug 2025
@deti95060810

tak depresie a psychiku môžeš škrtnúť...
možno ten helicobakter - prečítaj príznaky

@deti95060810 helica som mala x krát, tak uvidíme...

anonym_5cd722
5. aug 2025

@anonym_autor za mňa je to psychika a čím ďalej, tým to bude horšie, lebo sa podľa mňa príliš sleduješ.

autor
5. aug 2025
@anonym_5cd722

@anonym_autor za mňa je to psychika a čím ďalej, tým to bude horšie, lebo sa podľa mňa príliš sleduješ.

@anonym_5cd722 ja praveze dost vela znesiem, len naozaj tie stavy na opadnutie su hrozne. Davam si vtedy hroznovy cukor. Potrebujem vediet, kde mi mizne hemoglobin a zelezo. Bola som na hematologii, chodim tam raz do roka, zobrali mi krv a cakam na kontrolu. Pruser je, ze aj ked beriem zelezo, stale mam nizke hodnoty, nechapem.

majamat
5. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5cd722 ja praveze dost vela znesiem, len naozaj tie stavy na opadnutie su hrozne. Davam si vtedy hroznovy cukor. Potrebujem vediet, kde mi mizne hemoglobin a zelezo. Bola som na hematologii, chodim tam raz do roka, zobrali mi krv a cakam na kontrolu. Pruser je, ze aj ked beriem zelezo, stale mam nizke hodnoty, nechapem.

@anonym_autor celiakiu ti ako vylucili?

autor
5. aug 2025
@majamat

@anonym_autor celiakiu ti ako vylucili?

@majamat mala som gastro, kolono aj imunoalergologicke vysetrenie.

luccija
5. aug 2025
@anonym_autor

@majamat mala som gastro, kolono aj imunoalergologicke vysetrenie.

@anonym_autor akú máš hodnotu hemoglobinu?zeleza
Treba riešiť apnoe môj svokor bol v spankovom laboratóriu skoro zaspal za volantom odkedy má prístroj je ako znovuzrodeny
Závraty, únavu máš z menzesu, lebo myoom spôsobuje silné krvácanie Tak berieš zle, alebo málo železa.Alevlbo sa ti môže zle vstrebávať treba ho brať s C vitamínom a kyselinou listovou
Ty nevieš aké máš dlhé prestávky v dýchaní a je to nebezpečné únava, nedokrvenie.

Strana
z2