Nežiadúce účinky liekov proti migréne
Mne doktorka dala Replax zabral vyborne, no spala som po nom 15 hodin. Ake mate vy neziaduce ucinky liekov?
@anonym_autor serapetaza
@anonym_autor sumatriptan
Sumatriptan mám vždy po ruke
Ibuprofen
@anonym_autor mojej manželke zaberá Maxalt.
@vseci ake mate z nich vedlajsie ucinky? Myslim migrenu, nie bolest hlavy
@anonym_autor flector a ak nezaberie tak sumatriptan. Z flectoru nemam ziadne vedlajsie ucinky. Zo sumatriptanu mi byva prvu hodinu zle od zaludka a celkovo tak nevolno, ale potom zaberie.
Mam Flector prasok na predpis od dr. som po nom unavena ked si dam cez den pospim cca 3hod, v noci normalne. Z volnopredajnych ak sa bavime o migrene a nie bolesti hlavy mi nezabera absolutne nic.
Ja mám Novalgin od neurologa ak už rozpukne veľmi tak už len na nemocnicu a infúzie s morfinom to mi zaberie hned.
Tiež relpax a mávala som z neho celkovú nevoľnosť a úplne som bola vytreta,, nevedela som napríklad nájsť vhodné slová. Vekom našťastie migrény ustúpili.
@anonym_autor po všetkých týchto liekoch na migrénu je človek ako mechom udrety. Ale za mňa radšej migrénu prespať ako zažiť jej plne prepuknutie vrátane vracania atd..
spanie nemusis byt vedlajsi ucinok lieku ale samotnej migreny ja zvykne po zachvate byt pravidelne odpisana a to beriem sumatriptan
Mam talopam beriem denne a nalgesin forte 550mg. Žiadne vedľajšie účinky

@anonym_autor mne dal doktor quarelin 😉