Nič ma neteší. Neviem ako ďalej.
Ahojte zienky. Nick je novo zalozeny aby ma nepoznali. V poslednej dobe asi 2-3 tyzdne ma nic netesi. Predtym ma dokazali tesit aspon pokroky mojich deti no teraz len sa pozrem a poviem si no super uz to vies. V skratke asi pred 2 mesiacmi sme sa dozvedeli ze starsi syncek ma podozrenie na autizmus. Skoro som skolabovala ked mi to manzel povedal. Po tejto informacii vo mne nastali obvinovania ze ak za to za to mozem ja, ze som bola chora pocas tehotenstva, zle som sa stravovala, mala privela stresu a tak dalej. Do toho mi manzel zacal dennodene klast na doraz ze sa mu musim viac venovat, travit s nim aktivne cas. Ok ale co nas mladsi syn. Toho som cez den mala pri sebe viac menej len ked som ho kojila a nechala odrgnut. Ano bol pri mne kym som sa venovala starsie ale len lezal na posteli a kukal ako sa hrame. Do teraz mi je z toho do placu a trapi ma to. Dennodene hadky s manzel som zacala uz prehliadat. Vazne som rozmyslala nad tym ze ho opustim. Jedneho dna ked som uz mala toho naozaj dost som ho poziadala aby z prace prisiel domov az ked budu deti spat. V ten den mi bolo s detmi uzasne. Deti neboli nervozne lebo sme sa doma s manzelom nehadali a venovala som sa obom nastriedacku. Proste som si den zariadila po svojom a nemusela som sa bat ze mi niekto cez plece pozera ako sa ktoremu venujem. V ten den ma manzel takmer podviedol. Stretol sa s inou vydatou zenou a chcel s nou mat sex za peniaze. Ze vraj nebol (neriesim nechcem vediet). Toto sa udialo v stredu v piatok vecer sa mali opat stretnut v nasom starom byte no moj manzel si to rozmyslel a chcel sa jej zbavit a aby toho nebolo malo tak tuto ich konverzaciu nasiel jej manzel a zacal sa tomu mojmu vyhrazat ze mu dolame nohy. Opat situacia ktoru bolo treba riesit. Vyriesila som ju tak ze s chlapom som sa stretla osobne a vyhrazanim dosiahol to ze sme mu dali 200€ lebo ze vraj potreboval na auto a jeho zienka mala vsetky peniaze. Nastastie odvtedy sa nikto neozval. V tom momente mi vlastne ani poriadne nedoslo co sa stalo zacalo mi to dochadzat az neskor. Po tomto incidente sme sa s muzom opat riadne pohadali. Povedal mi ze ked mame spolu sex je mu zo mna na grc lebo som neoholena a ze sex so mnou ho uz ho nenaplna. Potom mi este povedal ze mu je zo mna celkovo na grc lebo sa o seba nestaram. Toto bol pre mna ako kol do srdca. Od tej doby sa poriadne ani neusmejem. Ani z deti a ich pokrokov nemam radost. Proste z nicoho. S kamaratkami som stratila kontakt. Do mesta ist nemozem kedze kojim a nemozem ist ani len tak sa sama prejst lebo manzel nevie byt s mladsim synom sam. Ked niekde idem vsade ide so mnou ci v nosici alebo v kociku. Rodinu mame daleko. Som proste sama zavreta s dvoma detmi doma. Uz som zufala neviem ako dalej 😕
@ebi88 tu ide ale o to ze on ju uraza a necitlivo sa k nej sprava doslova ju ponizuje aj keby mala sto kil a neholila sa cely rok by z ucty k nej mohol jemne naznacit alebo byt ticho ale tie kamery nie su vobec v poriadku to je podla mna uplne chore ze on za prachy chce trtkat s inymi ale doma sleduje kamerou co robi doma jeho zena
@zufalamamicka Mas toho dost, nezavidim ti, ani sanecudujem, ze sa citis zle, to je varovny signal a zacinajuca depka, ked ta uz nic nebavi, mala by si zmenit prostredie(aj chlapa), lepsie sama ako s takymto, ked mu nemozes verit a robi ti stale nervy a protireci ti vo vychove, moze sa to zle odrazit na tvojom zdravi. Ak mate autisticke dieta, tak sa nemusis obvinovat, ale je mi cudne, ze ti muz oznamil, ze dieta je autista. Ty si si na svojom syncekovi na jeho spravani nic zvlastne nevsimla? Ved sa musel nejako prejavovat uz skor...
@miriam11 dakujem velmi pekne.
@zufalamamicka ano aj mna zaujalo slovné spojenie , keď mi muž oznámil že malý ma podozrenie na autizmus ? Muž ? ?????? .
A tá pipka... nuž čo ti na to povedať, kto chce psa byť palicu si najde. Keby to nebola pipina , bola by to iná výčitka. On je vždy dokonale vyholený ?
My 40 + sme mali bežne bobrov a hrče chlpov pod pazuchami, keď sme boli mladučké a sex bol . Viem je iná doba....
@zufalamamicka nevadi ti kamera doma? A je to normalne myslis? Co ste v reality show?
@sissy27 moj muz tiez s babatkom jevedel byt sam, teraz vidno rozdiel, ako je maly vacsi, nejaka vytka toez pride, ale ja mu hned vratim naspat, ked idem von tiez zabrdne zenkam taka vyfintena, reku hej mam milenca a idem za nim s kocikom a dietatom :D to je niekedy aj vec podania jednej zo stran a toho ako si to pripusta... len toto tym chcem povedat, ze len jednu stranu tu mame. Kamera mozmo nie je ani funkcna len si utahuje chlap...
ale jasne moze to byt aj magor, preco nie, len hovorim ze uhol pohladu moze byt iny.
1. niečo podobné som zažila, asi v tom smere, že dieťa dostalo vážnu diagn. a mne to lekárka povedala akoby nič...proste to len zhodnotila..... a potom mala takmer so mnou robotu. Prišlo mi nevoľno, bolo mi na odpadnutie... aj som nevedela tej lekárke odpustiť, že to povedala akoby sa nič nedialo...aj keď chápem , že lekár nemôže s každým plakať...
2. neznámemu človeku ste dali 200e? Nedala by som ani cent, nech chlapovi rozd. aj hubu aj nohy ale e odo mňa by nedostal...
3. po tomto všetkom by som rozmýšľala nad rozvodom....
@zufalamamicka môžeš byť neviem ako dokonalá krásna upravená nikdy mu nebudeš dobrá a vždy si niečo nájde.Mna len udivuje čoho všetkého sú ženy schopné len, aby ich samcekovia boli spokojní:(tvoj muž je psychicky manipulátor nebudeš riešiť neoholenu susku a vlasy máte horšie problémy
Syn, ak je autista nemá to nič spoločné s tebou a nič Ti nebude muž vyčítať.To ako keby si mu povedala, že jeho spermie to zapríčinili
Druhé bábo máš malé tak si musela rátať s tým, že ak sa venuješ viac jednému druhý musí počkať nevieš sa rozkrájajte
Ty nemôžeš nič robiť sama od seba vždy v strehu či to nebude náhodou mužovi vadit.Preto sa už ničomu netešis asi by som tiež dostala šok, depku z toho, že muž mi chcel zahnutý a ešte zvalí vinu na mňa kvôli holeniu.a to čo spravil muž s tou ženskou to ani nekomentujem!neviem prečo si neuvedomujes, že všetko je zle a taký chlap Tá zničí.Vidi, že si slabšia, tak si dovoluje.
Dopadne to zle budeš trpieť roky a deti s tebou
Ak je syn autista nič viac ako kľud, a venovanie sa mu mu nemôžeš dať!
Pre Boha ženy trocha úcty čo sa to deje, že ste ochotne robiť zo seba handry a úplne chuderky
Za posledné.dni nie prvý príspevok a ešte sa cudujete, že prečo nemám emócie?no lebo duša vnútorné trpí!
@moonlight1210 krásne si to napisala
@karajazviny zase verím jej, keď ma 2 deti a muža, ktorý povie, že to s malým nevie a 2 deti postrážiť by bolo nad jeho sily, že radšej ku kadernícke nejde
Ale, keby chcel jedného vezme na ihrisko či prechádzku a druhý v kočíku, ale to by musel chcieť!ak je chlap trulo nedá sa nič.Mna len udivuje, že ľudia majú jedno dieťa musia vedieť, že s 2 bude logistika ešte ťažšia.Kameru, peniaze dať nejakému chlapíkovi veď to rodina mohla ísť na pekný viac dňový výlet.ja nie som z tých čo hneď kričia zbal sa odíď, rozved sa...lebo asi nemá kam, je na RD, pred rodičmi hanba, on by jej robil peklo, ale treba sa aspoň vnútorné pripraviť na to, že takto to nejde a príde čas kedy to ukončím a nie vziať celú vinu na seba, že dieťa je choré, lebo....že išiel mi zahnutý, lebo ja nie som očarujúca, vlastne o Ti denne znižuje sebavedomie.co tak sa vzpriecit a raz mu pekne od srdca povedať môj zlatý prestrelil si toto nie som ochotná akceptovať, viac sa venuj deťom, viac pomáhaj, čím viac si necháš, tým viac bude po tebe dupat to je diagnóza
A nie, že ty sa ešte tešíš, že si sa upravila namaľovala a on bol šťastný!!!!to, že si z neho troska to nevidíš?
@ebi88 prepáč, ale ty mi tiež pripadáš ako niekto, komu keď načurajú do tváre, tak si bude myslieť, že prší 🙄
Ak chlap nevie byť s dieťaťom, tak nech ruky nohy bozkáva žene, ktorá to vie, lebo to vedieť musí a nemá na výber.
Ak je chlap nespokojný s tým, ako žena vyzerá, tak nech jej to povie slušne a dá jej podmienky na to, aby sa mohla bez stresu preňho skrášliť.
Kombinácia "je mi z teba na grc ako vyzeráš" a podozrenie z nevery sa podľa môjho skromného úsudku môže zrodiť len v chorej hlave.
Kamera v domácnosti kvôli podozreniu z nevery nie je normálna a ani ako vtip to nie je dobré.
A ešte ak to podozrenie na autizmus je len z hlavy toho jej úžasného manžela, tak to už je naozaj chorý. Manžel, nie syn.
@eliska13 ak nemáš úctu sama voči sebe, tak on to len využije.ty si mama 2 synov musíš byť silná, keď budú tie deti pocut,že nemá láskavého slová ci každý deň len výčitky on bude pre nich vzorom!raz Ti to vytkne syn, lebo také správanie bude preňho normalne.Zasnem ja som dnes ráno bola cvičiť s kamarátkou a celý čas big problém, lebo jej mužovi vadí, že sa niekam vybrala a čo on bude chudák doma robiť sám!a to deti 11 a 8 ročne a su spolu 15 rokov chlap 40 tnik a žena môže byť len doma s ním.
@vanesanova ale ja nwhovorim ze to je v poriadku ak to je tak. Hovorim zenotazka je, ci chce s nim byt ci nie.
@eliska13 ono je to ťažko. Môj ex bol tiež taký skvost, mohla by som román na pokračovanie písať 😏 oni to vedia dávkovať pomaličky, postupne, že tomu časom fakt žena uverí, že je naozaj škaredá, tučná, neschopná (nevadí, že nosí veľkosť xs, zarába viac ako on, stíha domácnosť a stále jej chlapi dvoria). Takže ju trochu chápem, proste ona už realitu nevidí a snaží sa vyhovieť jemu, veď sú manželia, rodičia detí, najbližší ľudia, tak snáď by ju neklamal, nechcel jej zle, nie?
K tomu ešte pár reakcií že preboha ale tak hádam ozaj by si mohla aspoň frndu holiť aj keď je na materskej a je to. Dôvera a sebavedomie sú dve veci, ktoré sa len veľmi ťažko získavajú späť.
Dnes už aj ja by som vedela chlapovi povedať pár teplých slov, ale vtedy som to nevedela a niektoré to proste nebudú vedieť nikdy.
@zufalamamicka nedocitala som vsetky komenty ale napisem moj pohlad...jeden cas som ani ja nemala daleko k depresii...prestahovali sme sa a ja sa v novom dome necitim dobre no zo zacitku t bolo dost zle..ale k veci aj naprik tomu ze som vkuse mala slzy na kraicku MUSELA sm fungovat...mam doma 2 synov teraz budu mat 2 a 4 roky cize s pmerne malym vekovym rozdielom a mladsieho stale kojim....aj napriek kojeniu viem vybehnut ku kadernicke alebo von s kamoskou...tie 2-3 hodinky kazde dieta vydrzi aj bez mami a taka psychohygiena nie je na skodu....dokonca si predstav ze za cele 2 roky maly zaspaval na prsniku vecer a pred tyzdnom som mala stretavku zo SŠ a zaspal aj bez prsnika...prvy krat...vsetko sa da....a aj napriek tomu ze cez den je to s detmi niekedy psycho tak si vecer najdem cas na seba...nechodim namalovana ale upravit si vlasy nechty oholit sa si myslim je taky zaklad co by mala zena urobit...nie len kvli muzovi ci priatelovy aj pre samu seba..aby sa citila lepsie...doma nosim teplaky a flakate tricko ved pri detoch to inak nejde 😀 ale vecer nemam problem nhodit sexi pradlo pre muza...teraz nechcem tvrdit ze chyba je v tebe to urcite nie...to len na margo toho co ti vykrical tvoj muz...ale k veci...za tvojimi problemamy je muz....prepac a je to hajzel....no sama pises ze sa nanho netesis ked ide zprace a ako fajn vam bolo ked ostal v praci...tak co viac treba k tomu?? bud budes po zbytok zivota zit s takym clovekom alebo to budes chciet zmenit a odijdes aj s detmi...v kazdom pripade ti drzim palce
@ebi88 len všetko, čo tu ona napíše, sa snažíš zľahčiť, spochybniť, sú to výhovorky. Veď nech sa oholí, upraví, nech sa teší na muža, nech sa uvoľní, veď kamera je možno len vtip...tak neviem, ale asi ti fakt nedochádza, že povedať niekomu "je mi z teba na grc", zaplatiť si kurvu (ktorá bohvie koľkých už dnes mala, ale tak hlavne, že je čerstvo oholená) a ďalšie veci je ďaleko cez čiaru, alebo či rovnako ako jej muž vidíš chyby len v nej.
@eliska13 ale kazda jej radila, aby sa nezanedbavala nie kvoli tomu blbeckovi, ale hlavne sama pre seba. Teda jasne, ze to treba robit aj kvoli muzovi, ale kvoli takemu, co chcel zaplatit nejakej za sex, isto nie.
Inak ta pani s manzelom su podla mna nejaki "podnikatelia", ze ona si s niekym dohodne sex za prachy, potom k tomu sexu ani nedojde (preco? Keby bolo na nom, tak si isto vrzne, ale podla mna to zenska nejak zahrala) a nakoniec to jej muz odhali a vypyta prachy...
@sissy27 zlahcovat nechcem, ja len ponukam iny pohlad na vec, pr zo strany muza, nie precitlivenej zeny. pisala ze s nim byt chce. Ak s nim byt chce, treba skusat co nanho zaberie. Chyba je vzdy na oboch stranach. Asi je znytocne na damskom fore obhajovat chlapa/chlapov, ale to nikdy tak nie je ze zena je dokonala bytost a chlap hnoj.
@lindusss2016 chápem, ale sú ženy, ktoré sa nemaluju, nelakujú nechty, nechodia s kamoškami na kávu či drink ani pred tehotenstvom.Pisala, že oholena bola pred 4 dnami, tak si zase nepredstavujeme, že spod gatiek jej trčali chlpy🙂
Lepšie to už nebude to je len zaciatok konca.
Väčšinou takto útočí niekto, kto je sám so sebou nespokojný
Žasnem baby, čo ste vy schopné robiť pre svojich manželov. Mňa by len zaujímalo, ako vyzerajú tí vaši manželia, kvôli ktorým sa maľujete, holíte, fintíte. Mnohí z nich majú nadváhu a veľké bruchá, sú rovnako všade zarastení, denne sa neholia, s mastnými vlasmi, vo vyťahaných a prepotených tričkách, v smradľavých topánkach atď, atď. A oni si vám, starajúcim sa 24 hodín aj o ich deti a celú domácnosť, dovolia povedať, ako vyzeráte? Chodím s otvorenými očami a pozerám okolo seba a vidím chlapov, ako vyzerajú. Tak, ako píšem. Sú aj výnimky, ale tie sú v menšine. Ale z manželiek by chceli mať za každých okolnosti hviezdy. Prečo nepovedať takému manželovi, ako vyzerá on? To by sa viac neodvážil vytýkaj jej čokoľvek.
@ebi88 ja netvrdím, že vždy je žena dokonalá a chlap hnoj, určite nie. Ale mi povedz, čo dáva mužovi právo sa takto správať k žene, nepomáhať s deťmi, platiť si za sex?? Akýkoľvek problém má s manželkou, tak sa to dá riešiť normálne. A ak žena nereaguje na normálne jednanie, slová, činy, tak potom poradňa alebo aj krajné riešenie - rozvod. Ale nič z toho, čo tu bolo spomenuté, nemá vo vzťahu miesto. A rozhodne to nie je pohľad precitlivelej ženy, len si vážim samu seba. Ťažko sa uvoľniť a tešiť sa na niekoho, komu stále nie je niečo dosť dobré, nepochopí kto nezažil.
@oli18 mas uplnu pravdu ja poviem za seba ze ja sa teda neholim...myslim tam dole a mojmu muzovi to vobec neprekaza aj ja uprednostnujem u neho all natural samozrejme su dni ked sa oholim ale to je tak par krat za rok ked idem na kupko na dovolenku....doma chodim zasadne v teplakoch a vlasy tiez nie vzdy stiham zmyt nelicim sa vobec len ked idem von hodim omietku lebo mam trochu zacervenanu plet a jem vela a dost nezdravo necvicim a nie som tucna ale ani modelka ani po tom netuzim nehty si nelakujem nepilnikujem a aj napriek tomu si myslim ze vyzeram dobre nie som eva mendes ale s tym viem zit takze to nie je ani tak o udrzbe ale o sebaucte sebadovere kazdy mame v sebe nejaky potencial vyslovene skaredych zien je ako safranu ale za to tupych chlapov ak
@oli18 ako maku...chlap ktory lubi svoju zenu ma ju lubit este viacej ak sa stara o jeho deti aj s grckou na pleci s vackami pod ocami a s mastnymi vlasmi a nie je to klise

@zufalamamicka esteze si taka frustrovana, az si rezignovana. lebo moja prva reakcia na chlapa (potom ako by som mu vyhovela tym, ze sa o seba staram) by bola hodne ina. vyhubovala by som mu ako malému chlapcovi.
kazdopadne by si mal uvedomit, ze deti nie su vecne male. vyrastu. co zmeska teraz, to uz nikdy v zivote s nimi nedobehne. ak ich chce k niecomu vychovat, tak teraz. hlavne ked v puberte sa logicky odtrhnu od rodicov a zacnu byt dusevne samostatne a budu mat snahu objavovat svet po svojom, uz strati tu moznost. co ich dovtedy nenaucite, to uz zistia len na vlastnom popaleni sa. a aj ked dospeju, uz to nikdy nebude take, ako ked boli male. cely vas rodinny vztah bude uplne inde. uz bude len malo toho, kde ich mozete viest.
ak bude stale cakat na akysi "vhodny okamih", kedy zacat byt otcom, moze zistit, ze deti su velke a uznavaju ho ako otca, ale je medzi nimi nieco ako mur. viac ako otec, bude pre nich kamos (co v niektorých situáciách ho bude pekne stvat, kedze sa tak budu k nemu aj chovat. napr v situacii, ked chce prejavit otcovsku autoritu.).
potom to jeho tlacenie na to, aby si sa starsiemu viac venovala - ja to vidim tak, ze je rovnako ako ty konsternovany tym, co za diagnozu mu stanovili. a on citi, ze toto neda, nezvlada, nevie si s tym poradit. je ako teoretik, co ma kopec rieseni, ale realizovat by ich nedokazal. a jeho riesenie je preto tlacit na niekoho, aby nieco robil. dopriava si taky zastupny pocit, ze on "robi nieco".
mal by si priznat, kde je pravda, lebo iba vtedy bude schopny byt ti realne napomocny s vasim starsim. inak si bude len budovat a hyckat falosny pocit, ze sa snazi (a citit sa opravneny v hádkach), hoci realne iba deleguje.
dalsia vec je vas mladsi. ak sa muz s tebou nepodeli o povinnosti rodica, tak co bude potom? aj tento syn vam raz polozi otazku: a co ja? kde som u vas ja? (a tam slova uistenia nestacia, ked ciny su ine).
jasne, bude chapat, ze ma surodenca s problémom. a ze vyzaduje viac vasej pozornosti. a zrejme nebude mat problem sa preto uskromnit. ale ziadne dieta nechce vyrastat na druhej kolaji. lebo to ovplyvnuje cely jeho zivot.
takze, ak ti manzel nezacne pomahat, podpise sa tym na rodine viac nez si pripusta.
takze skoda, ze mu muz jeho skorofrajerky nedolamal nohy, alebo aspon nedal par faciek. mala si ho nechat, nech sa v tom riadne vymacha a riesi si to sam. nie to s nim riesit, ci za jeho zachranu platit (aj ked chapem, preco si to urobila).
keby mal strachom stiahnuty zadok z toho chlapa, vratilo by ho to do reality. prestal by riesit svoje vyfabulovane podozrenia, ze ho podvadzas, prestal by sa zaoberat instalovanim skrytych kamier ako nedozrety studentik a zacal by byt otec a manzel tam, kde ho treba.