icon

Nosné polypy po nachladnutí

terezia1998
21. apr 2023

Ahojte mam taký menší problém od nedele som ostala chorá nakazila som sa od mamky :/ čo prišlo ako prvé bol plny upchatý nos zhorsilo sa mi to ale pred dvomi dňami kedy som úplne stratila čuch a chuť mám nos úplne ucpany takze dycham pusou problém je že to mám s vnútra už celé podráždene dávala som si sprej otrivin ten som douzivala další si dávať nemôžem keď sa aj vysmrkam sekunda a zas ucpany nos pozerala som sa do meho a všimla som si tam take bublinky ktoré ako by mi bránili mám strach že sú to polypy nikdy v živote som to nemala bola som aj pred tým chorá a užívala antibiotiká posledné dva mesiace už 3 tie…teraz momentálne lem smrkam inak cítim strašný tlak v hlave a únavu ale mám fakt strach neviem či to prejde samo od seba keď sa to dostalo do tohto štádia prosím poraďte

janinah
21. apr 2023

Co tak ísť na orl amb? My do tvojho nosa nevidíme...

terezia1998
autor
21. apr 2023

@janinah rada by som tam šla aj hneď 🙂 naše zdravotníctvo tak ale nefunguje a objednaná som až na 16 mája

janinah
21. apr 2023

@terezia1998 sú aj orl amb kde prídeš do čakárne a si vybavená v ten deň,tak bud takú nájsť alebo počkať 3 týždne, zatiaľ suche teplo na oblasť dutín vrátane čelovej,sinupret,iné kv.do nosa,antihistaminikum,teraflu...

terezia1998
autor
21. apr 2023

@janinah neviem užívala som otrivin,paralen,tantum verde forde atd už ak rozmýšľam že by som s tým šla na pohotovost ale neviem či tam niečo vybavím

lulinka1902
21. apr 2023

@terezia1998 ja mam nieco podobne...tiez vkuse zapchaty nos, dva dni som nespala...nepomohli ani spreje az kamoska mi odporucila sanorin...pomohol tak na dva dni od dr mam Vibrocil a antibiotika....vraj mam v prdeli dutiny snazim sa brat kvapky na noc aby som sa vyspala.....v pondelok idem na kontrolu...necakaj preboha do 15 maja....chod dakde kde ta vezmu hned....

janinah
21. apr 2023

@terezia1998 to nie je na pohotovosť