Nosné polypy po nachladnutí
Ahojte mam taký menší problém od nedele som ostala chorá nakazila som sa od mamky :/ čo prišlo ako prvé bol plny upchatý nos zhorsilo sa mi to ale pred dvomi dňami kedy som úplne stratila čuch a chuť mám nos úplne ucpany takze dycham pusou problém je že to mám s vnútra už celé podráždene dávala som si sprej otrivin ten som douzivala další si dávať nemôžem keď sa aj vysmrkam sekunda a zas ucpany nos pozerala som sa do meho a všimla som si tam take bublinky ktoré ako by mi bránili mám strach že sú to polypy nikdy v živote som to nemala bola som aj pred tým chorá a užívala antibiotiká posledné dva mesiace už 3 tie…teraz momentálne lem smrkam inak cítim strašný tlak v hlave a únavu ale mám fakt strach neviem či to prejde samo od seba keď sa to dostalo do tohto štádia prosím poraďte
@janinah rada by som tam šla aj hneď 🙂 naše zdravotníctvo tak ale nefunguje a objednaná som až na 16 mája
@terezia1998 sú aj orl amb kde prídeš do čakárne a si vybavená v ten deň,tak bud takú nájsť alebo počkať 3 týždne, zatiaľ suche teplo na oblasť dutín vrátane čelovej,sinupret,iné kv.do nosa,antihistaminikum,teraflu...
@janinah neviem užívala som otrivin,paralen,tantum verde forde atd už ak rozmýšľam že by som s tým šla na pohotovost ale neviem či tam niečo vybavím
@terezia1998 ja mam nieco podobne...tiez vkuse zapchaty nos, dva dni som nespala...nepomohli ani spreje az kamoska mi odporucila sanorin...pomohol tak na dva dni od dr mam Vibrocil a antibiotika....vraj mam v prdeli dutiny snazim sa brat kvapky na noc aby som sa vyspala.....v pondelok idem na kontrolu...necakaj preboha do 15 maja....chod dakde kde ta vezmu hned....
@terezia1998 to nie je na pohotovosť

Co tak ísť na orl amb? My do tvojho nosa nevidíme...