icon

Nový variant covidu alebo chrípka

Včera o 11:21

Stretli ste sa s tým? Teraz je vraj nejaké ochorenie kde teploty trvajú niekoľko dní /týždňov, halucinácie atď. Je to silnejší covid alebo chrípka? Je to rozšírené alebo proste tým par jedincom klasická chrípka má takýto priebeh? Nesledujem média len náhodou mi prišiel článok pod ruky

anonym_a2222c
Včera o 11:37

@anonym_autor neviem čím to je. Či preto, že mám oslabenú imunitu, alebo som nastúpila do práce po dlhých rokoch...ale už mesiac kašlem, hlava ma bolí, teplotu som mala týždeň, zima mi je vkuse aj v teplej vode... kašeľ a bolesť hlavy je najhoršia a dlhodobá. Nezaberajú ani antibiotiká. Nebývam chorá ale toto je extrém.

pralinka25
Včera o 11:56

staci si spravit test bezne dostupny v lekarni. teraz su take co ti daju vysledok v jednom teste kovid, chripka A a chripka B. su to rozdielne choroby. a zistis co mas.
teraz aktualne je superchripka typu A subvariant A/H3N2 subclade K. je vysoko nakazliva a ma silnejsie priznaky.

msnesquik
Včera o 12:29

Vraj chripka teraz dlhsie trva a aj horucky pretrvavaju velmi dlho

pr85
Včera o 13:07

@anonym_autor Ja som niečo chytil v kostole v decembri od diakona, čo tam kaslal a nevedel som sa toho zbaviť. Tehotná žena to nedostala (chvála Bohu). Mal som také sople, že som až krv smrkal. Konečne som fit, ale trvalo mi to skoro mesiac.

maca1984
Včera o 13:17

Moja mama mala covid cez Vianoce, jediný " následok" jej ostal zmenené chute, všetko jej smrdí, nič jej nechutí.
Kamoška má super chrípku, tá už je dnes 10 ty deň v posteli odpálená na totálku.
Urob si test, budeš vedieť.

pralinka25
Včera o 13:35

u nas to mal 5 rocny. 11 dni v horuckach, len spal. nakoniec mu to sadlo na pluca a dostal z toho aj zapal pluc. s touto chripkou nie je sranda a to sme mali aj kovid aj ine chripky typu A