icon

O aký problém ide s mojím nechtom?

milena866
19. mar 2021

Poraďte mi čo to môže byť boli to na dotyk a včera mi s toho tiekla taká priesvitná vodička...dala som si octanovu máš žiaľ neodpuchlo to

O aký problém ide s mojím nechtom?
monkasponka
19. mar 2021

@milena866 smer lekar....

viestta
Odpoveď bola odstránená
milena866
autor
19. mar 2021

Neviete s čoho.to môže byť ? ☹️

szpj
19. mar 2021

@milena866 súhlas s @viestta dala som na jej radu v lekárni som si dala namiešať visnevskeho balzam .. 3 dni som si to na noc prikladala na gázu a pomohlo . Mala som to ešte v horšom stave , už som mala aj divoké mäso okolo .. teraz je to lepšie pomaly sa to hojí. Močím si to každý deň v nechtíku a vyzerá to lepšie

luccija
19. mar 2021

@milena866 vydezinfikuj Betadinom či ichtyolova masť.Nemas zarastený necht?nerobila si si manikúru špinavými vecami?

marcellka32
19. mar 2021

Necht vrasteny do kože...treba ho podložiť kúskom tampóna aby rástol rovno hore. ...a do budúcna neostrihat úplne, nechať 2 mm nad kožu

milena866
autor
19. mar 2021

Ďakujem veľmi pekne veľmi sa bojím 😭

milena866
autor
19. mar 2021

Mám pocit že sa to robí aj na druhej nohe

mijunik
20. mar 2021

@milena866 môžeš skúsit aj gáfrovú masť s ichtamolom, nanesieš hrubú vrstvu, obalíš prst do gázy, prelepíš a niekoľko hodín vyčkáš. Malo by to vytiahnuť hnis.

milena866
autor
21. mar 2021

@mijunik ďakujem

mijunik
21. mar 2021

@milena866 ale ak sa to nezlepší, tak určite smer lekár

milena866
autor
21. mar 2021

@mijunik akurát dnes som tu masť zohnala tak uvidím...ale bolí to dosť až tak že som nemohla spať

mijunik
21. mar 2021

@milena866 natri si to pred spaním a uvidíš ráno, či to pomohlo. Bolí Ťa to, lebo je to zapálené. To, čo Ti odporučili dievčatá, ten Višnevského balzam, s tým skúsenosť nemám, ale tiež to vyzerá účinne. Držím palce, nech sa Ti uľaví.

tomasmrocek
Odpoveď bola odstránená