Občasné vypľúvanie krvi bez kašľu
Zdravím obcas vypluvam krv 3 krat vyplujem a dost neviete co to môže byť?
Kriste a s tým lezeš na koňa? Prečo nejdeš doktorovi?
@patrikvida Určite by som volila návštevu lekára, môže ísť o vážnu vec, napríklad "suchý" zápal pľúc alebo problémy so žalúdkom - vredy či iná pliaga, môže ísť o banálnejšiu vec, napríklad oslabené ďasná alebo sliznice z nejakého vírusu, kde steká krv do úst. otázka znie aj, v akom množstve... či len mierne ružové sliny alebo vyslovene krv. v každom prípade návšteva lekára to istí...
mozno zapalene dasna.
@panelacikova stalo sa mi to druhý krat prvýkrát ked sa mi to stalo doktorka ma poslala na rtg pluc s popisom nic a povedala zr mam zápalene ďasná... 18.5 idem na sono brucha tak uvidíme..
@panelacikova zajtra navštívim lekára snáď to bude len zapalene dasno
Tak ked to vypluvas len z úst, nie vykaslievas a ani to nieje ze sa ti to "vrati" zo zaludka, tak to bude dasno podla mna. Skus paradontax
No tak keď dr zhodnotila že zapálené ďasná tak asi najskôr ísť k zubárovi? Mne ďasná krvacali dávnejšie, keď som mala na dolných zuboch trocha zubného kameňa.. treba používať vhodnú pastu a najmä jemnú kefku.. lepšiu ako curaprox ultra soft nepoznám..
@patrikvida sono brucha ti neukáže vredy, ale OK. lekár nech rieši podľa svojho vedomia a svedomia... a áno, paradontax, ako spomína aj klip0
@panelacikova poviem doktorke nech všetko dôkladne skontroluje
@klip0 nevykaslievam... A ako myslíte ze vráti zo žalúdka?
@patrikvida no ze kvazi je to vyzvracana krv
@klip0 nie nie to nie.. Negrcam ani nekaslem ani nic
@patrikvida dobry den prisli vam na dovod krvi v slinach?
@leona45 aj mna by zaujimalo mam ten isty problem