icon

Je normálne vyplúvanie cumlíka?

lusia222
9. jan 2013

Mamicky nemate niekto skusenost s vypluvanim cumlika? Moja mala ma dva mesiace a bez cumlika nedokaze zaspat.Neviem ci si ho nedokaze udrzat alebo ho naschval vypluva ale ked jej vypadne strasne krici.Hned ako jje ho podam je klud.Je to normalne??

kristina39
•
9. jan 2013

ahoj mozno je pre nu maly...ja som malemu kupila vecsi dudlik a v pohode ale niekedy mu tiez vypadave ale to malokedy...ja som mu kupila taky gulaty...hrkalkovy...

lucka1987
•
9. jan 2013

je mozne, ze jej nesedi tvar alebo velkost, skus zmenit . nas ho zas ani za svet nechel vyplut 😀 a v 6 mes som mu ho jedneho dna nedala na noc a spinkal aj tak...a odvtedy cumlik nemame

katarinka32
•
9. jan 2013

No tak ja ti na to mozem napisat, co sa dialo u nas, co sa tyka cumlika, Malej stale vypadaval tak okolo dvoch mesiacov, iny nechcela, museli sme to nejak prezit a uz je dobre, toto obdobie vypadavania cumlika je hrozne, nechcela nam ani poriadne spat.

maximo
•
9. jan 2013

Tak môj lapaj tiež zaspáva len s cumlíkom a keď hlboko zaspí s pootvorenou pusinkou,tak mu vypadne a nastáva plač 😒 Takže je to takto celú noc a keďže spí v svojej postieľke ja už po polnoci nemám nervy stále ho od znova uspávať kvôli cumľu tak si ho dávam k sebe do postele a v spánku mu normálne držím cumlík rukou.Znie to bláznivo,ale ja som chcela za každú cenu zostať v tepľúčkej posteli 😀

euka210
•
9. jan 2013

je to normalne, nas vypluval cumel 2m kym ho uz vedel udrzat, co ale pri dojcenom dietati je normalne, lebo cumel a prsnik maju opacny system satia. Nastatsie sa nam sam v 10m "odcumlikoval" 🙂

nikolet_89
•
10. jan 2013

ahoj sibrinkuje jazykom zrejme a tak si ho vysunie :D podla mna je to ok 🙂 a my sme pouzivali dudle zn. Mam kupit v DM-ke mame ich doteraz a malej sa dudleeee :D