Obezita a bolesť zuba
Baby príšerne na boli zub celú noc som nespala. Ale som obézna a bojím sa, že má neusnesie kreslo. Čo v takomto prípade robiť ?
To čo vážis 300kil,či čo? Báť sa zubára len kvôli tomu, že ta"neunesie kreslo"je hlúposť 🙈🙈Veď to ma fakt veľkú nosnosť
Tak ťa posadí na zem🤭 zub by som v každom prípade išla dať ošetriť
@anonym_autor a to si doteraz nebola u zubara? Alebo si pribrala 150kg od poslednej navstevy? Ale teda je pravda, ze niektore kresla maju nosnost len do 135kg, tak si zavolaj a zisti ak vazis viac.
Chod na zoo veterinu, tam su zvyknuti na vacsie zvierata
a kolko vážiš ? ja mam 123 a bola som u zubara aj minulý týžden napriklad a to ten moj ma celkom nie uplne nové zariadenie, ziadny vesmirny raketoplan ako vidavam v moderných ambulanciach nových... tie podla mna maju vysoku nosnost kedze uz rataju s tym ze je viac ,,tazkých ´´ ludi...
nosnost kresla je az 235kg
Chod na zoo veterinu, tam su zvyknuti na vacsie zvierata
@anonym_b24107 ach, zas tá možnosť anonymity 🤦♀️
To si si fakt mohla odpustiť..😩
nosnost kresla je az 235kg
@anonym_e42a25 záleží od typu, sú kreslá kde nosnosť je 135 kg. Aj my také máme.
Koľko vazis? Veď si anonym, môžeš sem napísať. Skúsila by som ísť do fakultnej nemocnice, tam ťa určite neodmietnu. Ako bolestivú ťa musí ošetriť síce aj bežný zubár, len otázka je že ako, keď nemôžeš sadnúť na kreslo :(
To čo vážis 300kil,či čo? Báť sa zubára len kvôli tomu, že ta"neunesie kreslo"je hlúposť 🙈🙈Veď to ma fakt veľkú nosnosť
Bežná nosnosť je okolo 150-180kg, A predpokladám, že sa vôjdeš do tohto limitu, keď tam chceš ísť po svojich a nepotrebuješ " odnos".

@anonym_autor koľko vážia?