Objavili sa mi bolestive vriedky v dekolte. Čo to je?
Plne kojim uz treti mesiac a minuly mesiac ako aj tento sa mi objavili bolestive vriedky v dekolte,na tvari a na chrbte
ktore navyse aj svrbia (plus mi strasne padaju vlasy).Lekarka mi odporucila natierat ich Fucicort-om a Fucidin-om,zial nie velmi to pomaha ☹
Chapem ,ze za to mozu hormony no nerada by som sa kvoli tomu vzdala kojenia.MS som este nedostala.Dakujem za odpovede!
mne vlasy pocas tehotenstva nepadali skoro vobec a rastli zavratne rychlo taku hrivu som nikdy nemala po porode padaju (dobiehaju co zmeskali)kojim uz 14m. plešata niesom 😀 stale mam vlasy skoro pod zadok doma ich nosim v cope umyvam az ked je to treba pred tehu som si ich umyvala kazdy 2den.a davam na ne vela kondicioneru:o)
ahojte, aj mne zacali vlasy padat asi tak 3 mesiace po porode a padaju vzdy. Niekedy mam pocit, ze my vsetky vypadnu. Kupila som si v lekarni vitaminy, ale nevidim nijake pokroky... proste to tak musi byt, vlasy dorastu! Stale kojim a asi to bude aj tym! 🙂
mne tiez po porode vlasy strasne padali chumace vlasov som kazdy den zbierala zo zeme z koberca..asi po pol roku sa to pomaly upravovalo pouzivala som sampon proti padaniu vlasov kupeny v lekarni uz ale nepamatam na nazov. no a teraz ked je jesen by mi mali padat ako kazdy rok huuufne a nepadaju oni si uz svoje odskakali a teraz rastu ..za ten pol rok som mala az kuty no a teraz mi na tych kutoch rastu nove vlasy vyzeram jak cert ked dam vlasy do copu...dlhe drzia a kratke stoja 😀 😵 😵
ahoj, ja som kojila 4 mesiace a vlasy mi padali do cca 15.mesiaca dietata, takze si nemyslim, ze to ma nejaky suvis, a keby aj hej, urcite koj dalej, vlasy dorastu 😀
Ja ešte stale kojim 15,5 mesiaca a taktiež mi strašne padali vlasy, plna vaňa po umyvani ostavala a bola som strašne chudá. Za všetko veru môžu hormony, ale kojiť neprestávaj, upravi sa to, keď si na to telo zvykne 😉
aj mne padala, chod sa spýtať do lekárne či ti niečo neporadia. ja som si kúpila nejaké ampulky ale dala som si to na hlavu iba raz a som s tým aj skončila ,lebo to strašne smrdelo 😅 😅 😅 .......tuším vitamín B a zinok sa môže ale nie som si istá radšej sa spýtaj 😉
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
a hlavne baby ide zima ono to v zime je celkom normalne a to nemusime byť ani tehu ani kojiť je to uplne v norme 😉 aj ja som si to prave dnes uvedomila že mi 🙂 začali zasa padať a aha ho je tu jeseň 😀 takže v pohode len bežne vitaminy , nestresujte sa a ono sa to utrasie ved musia aj nove vlasy rasť 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@monikapaal kojenia sa urcite nemusis vzdat 😉
vlasy padaju kolo toho 3 mesaca skoro vsetkym po porode..ide o to, ze v tehu nepadali tolko a teraz akoby to dobiehali..neboj neoplesivies 😉 aj ja som prave vo faze kdy mi zacali padat 😠 ale s tym nenarobs nic..neboj preje to...aj pri prvom to preslo...len sa treba pestro stravovat
tie vriedy...pokial nemas zapal prsnika skus si ich natret svojim mliekoma skus klasicky pstup..dezinfekcia, kre, nechat vetrat..ak to nepomaha, nech sa spravi vyter a cieene preliecit podla vysledku ak dane masticky nezaberaju
mne mal maly po porode na tvari nieco podobne a zabral mu pimafukort...je to kortikoid s antibiotikom a antimykotikom..cize pokryva siroke spekrum problemob´v...spytaj sa na to koznej