icon

Objavili ste nejakú náhradu za Aknecolor?

limetka69
30. okt 2019

ahojte baby, tie ktore ste pouzivali aknecolor, urcite ste zaregistrovali vypadok, ktory trva skoro rok. zaujimalo by ma ci ste nasli nejaku nahradu, cim ste ho nahradili? exiatuje nieco podobne?

Strana
z2
limetka69
autor
4. feb 2021

@katren aj ten dermacol mam, ano kryje, ale iba kryje, mne pomahal aknecolor celkovo na plet.

limetka69
autor
4. feb 2021

@ataz tento je super. Ja som s nim bola velmi spokojna

ataz
4. feb 2021

@limetka69 som na tom podobne...kopa peňazí v koši a efekt 0...aaaaž na aknekolor 😀

limetka69
autor
4. feb 2021

@ataz vies co, ja teraz pouzivam zinkovu mast a kalciovu, a vidim zlepsenie. Hlavne po klaciovej od genericy, obsahuje marhulovy olej a ten mi asi pomaha, vraj je to zazrak na plet. Hoji krasne, hydratuje, a nerobia sa mi nove. Zinkovu davam, len fakt na bolave miesta, kalciovu namiesto kremu denne.

ataz
4. feb 2021

@limetka69 tak to skúsim 🙂 ďakujem

juliar
17. nov 2021

Ahojte. Dobra sprava pre zavyslačky na Aknecolore (ako ja). Do lekarni sa vraj vratil tento vyrobok, akurat stoji viac ako dvojnasobok :( Info mam od kamosky co robi v lekarni. Este som nestihla vyskusat ci je to presne to iste. Skusal ho uz niekto? Za mna bol Ichtamol nepouitelny (velmi tvrdy, suchy). Makeup z Avonu je fajn, ale urcite nie je nahrada za aknekolor. Aknekolor kryl 10x lepsie ako maku-up a ma v sebe aj lieciace zlozky. Ja si davam trosku make-upu na zajednotenie celej tvare + Aknecolor vyslovene na pupaky a na zapalene miesta. Super zakryje.

rainee
17. nov 2021

@juliar toto si myslíš. No u nás som to ešte nikde nevidela. Skúsim sa popýtať v lekárni. Zatiaľ používam od dermacol makeup cover. Zakryje všetko.

kianka5
18. nov 2021

@juliar objednávala som ho z netu už pár mesiacov dozadu a je to podľa mňa to isté ako aknecolor. Myslím, že Benu lekárne ho už majú.

limetka69
autor
18. nov 2021

@kianka5 tiez na neho pokukujem,, ale ta cena. No fakt bol dobry. Ak to ma byt to iste, kupila by som.

nikuska625
18. nov 2021

Ahoj dnes som bola v lekárni a kúpila si AC-color. Je to to iste ako bol aknecolor. Cena bola 9,90.

rainee
19. nov 2021

@nikuska625 kde si kúpila lebo som ho v lekárni zatiaľ nenasla.

natali03
19. nov 2021

@rainee myslím si, že by nemal byť problém ho v danej lekárni objednať 🙂 ( teda neviem ako fungujú sieťovky ) my ho síce bežne držíme, ale ak príde pacient s nejakou požiadavkou a daná "vec" je bežné dostupná na našich skladoch, vieme to objednať ešte v priebehu toho istého dňa.

nikuska625
21. nov 2021

@rainee lekáreň Harmónia

rainee
21. nov 2021

@nikuska625 už som objednala u Dr max okolo 9e stal

monaveral
21. nov 2021

@limetka69 nemám to oskúšané, ale vyzerá ako aknecolor
https://www.pilulka.sk/ac-color-krempasta-1x30-g

mlpj
21. nov 2021

dievcata acnecolor je znova v predaji ,ja som kupila minuly tyzden v lekaren Benu, je sice mensi ale stoji 9,90....

mlpj
21. nov 2021

teda opravujem vola sa ac color, ale je to presne ako acnecolor, myslim ze uz to tu jedna kocka spominala....

carmenuska
21. nov 2021

Ja používam takú podobný výrobok od Tiande ...je skvelý. Dobre mi robí na tvár ,je to prírodné , zakryje to všetko ako malé Up a cena skvelá. Okolo 6€ , vydrží strašné dlho. Odporúčam.

ataz
26. nov 2021

@mlpj podľa recenzii čo som čítala, je vraj redší, rýchlo sa otiera, tým pádom ho treba častejšie nanášať 😔 skúsili ste ho už niekto?

mlpj
26. nov 2021

@ataz ja ho pouzivam teraz ako zacal byt v predaji,nevidim v tom neaký velký rozdiel od acnecoloru aj ked asi trocha menej kryje...ale ja som spokojná

mlpj
26. nov 2021

@rainee v lekarni Benu ho maju, ale balenie mensie ako bol acnecolor a cena 9,90...

rainee
26. nov 2021

@mlpj mam ho z maxa ale teda oveľa menej kryje, som sklamaná.

Strana
z2