Objavili ste nejakú náhradu za Aknecolor?
ahojte baby, tie ktore ste pouzivali aknecolor, urcite ste zaregistrovali vypadok, ktory trva skoro rok. zaujimalo by ma ci ste nasli nejaku nahradu, cim ste ho nahradili? exiatuje nieco podobne?
@ataz vies co, ja teraz pouzivam zinkovu mast a kalciovu, a vidim zlepsenie. Hlavne po klaciovej od genericy, obsahuje marhulovy olej a ten mi asi pomaha, vraj je to zazrak na plet. Hoji krasne, hydratuje, a nerobia sa mi nove. Zinkovu davam, len fakt na bolave miesta, kalciovu namiesto kremu denne.
Ahojte. Dobra sprava pre zavyslačky na Aknecolore (ako ja). Do lekarni sa vraj vratil tento vyrobok, akurat stoji viac ako dvojnasobok :( Info mam od kamosky co robi v lekarni. Este som nestihla vyskusat ci je to presne to iste. Skusal ho uz niekto? Za mna bol Ichtamol nepouitelny (velmi tvrdy, suchy). Makeup z Avonu je fajn, ale urcite nie je nahrada za aknekolor. Aknekolor kryl 10x lepsie ako maku-up a ma v sebe aj lieciace zlozky. Ja si davam trosku make-upu na zajednotenie celej tvare + Aknecolor vyslovene na pupaky a na zapalene miesta. Super zakryje.
Ahoj dnes som bola v lekárni a kúpila si AC-color. Je to to iste ako bol aknecolor. Cena bola 9,90.
@nikuska625 kde si kúpila lebo som ho v lekárni zatiaľ nenasla.
@rainee myslím si, že by nemal byť problém ho v danej lekárni objednať 🙂 ( teda neviem ako fungujú sieťovky ) my ho síce bežne držíme, ale ak príde pacient s nejakou požiadavkou a daná "vec" je bežné dostupná na našich skladoch, vieme to objednať ešte v priebehu toho istého dňa.
@rainee lekáreň Harmónia
@nikuska625 už som objednala u Dr max okolo 9e stal
@limetka69 nemám to oskúšané, ale vyzerá ako aknecolor
https://www.pilulka.sk/ac-color-krempasta-1x30-g
dievcata acnecolor je znova v predaji ,ja som kupila minuly tyzden v lekaren Benu, je sice mensi ale stoji 9,90....
teda opravujem vola sa ac color, ale je to presne ako acnecolor, myslim ze uz to tu jedna kocka spominala....
Ja používam takú podobný výrobok od Tiande ...je skvelý. Dobre mi robí na tvár ,je to prírodné , zakryje to všetko ako malé Up a cena skvelá. Okolo 6€ , vydrží strašné dlho. Odporúčam.

@katren aj ten dermacol mam, ano kryje, ale iba kryje, mne pomahal aknecolor celkovo na plet.