icon

Ochrnutie tváre

raza
24. jan 2013

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s ochrnutím polovice tváre. Môj mm mi už minulý týždeň vo štvrtok vravel, že ho zase pobolieva ucho.. To však máva často a stačí mu dať si isté kvapky a vždy mu to prejde.. No o deň neskôr ho už bolelo aj oko a na jednej strane si necítil jazyk. Najskôr si myslel, že ten jazyk má opálený, keď pred tým jedol rezeň... ale v pondelok sa už zobudil s tým, že lavú stranu tváre mal čiastočne ochrnutú. 😒 aj kútik úst mu ovisol.. ono na prvý pohlad to nie je tak vidno, len keď rozpráva.. Samozrejme išiel hneď k doktorovi, chodí denne na rehabilitácie, elektrostimuláciu a pichajú mu nejaké vitamíny na podporu toho nervu. Neurológ povedal, že má pravdepodobne prechladnutý nerv, že je ešte mladý, tak sa mu to snáď spravý.... 😔
Prosím, neviete ešte, ako by sme tomu mohli pomôcť??? vôbec sa mu to nelepší, je mi lúto, ako sa trápi... dosť ho to bolí a hlavne sa bojí, že mu to tak zostane ☹

Strana
z2
mobidick
14. sep 2015

@raza ahoj raza...ja mam malu na infekcnom,cudujem sa,ze ta tam neppslali.riesili sme to iste,co aj ty,ale hned na druhy den,ako sme jej to objavili...mala boreliozu a napadla jej CNS,teda mozog...ziaďna sranda.bola tri tyzdne na infuziach,uz nas budu puatat a ma to uplne v povodnom stave...vela stastia

janinah
9. aug 2016

Nik neskúšal akupunktúra? dcéra má poškodenie nervu po úraze,masáž nesmie,má tam zlomeniny tváre,tak len biolampa,teplé obklady a max. vitamínová liečba.Oko doviera,ale cíti strpnutie hornej pery a oblasti prínosovej dutiny.

dominikaelif
19. feb 2020

@zuzanale dobry den vidim ze je to uz stary prispevok neviem ci by ste mi vedeli pomoct mame aj mi doma zepter strojcem ako ste to masirovali presne na tvar kde mal vykrivenu pol tvare ?

kyra22
6. nov 2021

@daninka00 ahoj ako myslíš že časom je to horšie koli comu ?tiez mám synkinezu mám benu 9 mesiacov a už sa to asi nezlepsu

Strana
z2