Očkovanie náhradníka
Ked sa nedostavite na termin, tak zavolaju nahradnika. Ale daju vam aj iny termin?? dali mi termin na piatok, no bohuzial som na pracovnej ceste na druhom konci slovenska
@kikuska63 ten hore ti dal šancu na život, keď ti prišla do toho pracovná cesta! 🙏☀️😍
@weronika171717 🤦🏽♀️🙄 to vážne?
@weronika171717 tiež mi to napadlo🙂
@weronika171717 vakcina aj zabija 😉 a nevymyslel ju boh ale ludia
@bona áno, vážne......
@weronika171717 po tom,čo som si všimla ďalšie tvoje príspevky v podobnych diskusiách som pochopila,že to myslis vážne😉
@bona áno, a nehanbím sa za svoj názor....je to pravda, ved v tých vakcinach je len bordel a ľudia to vedia, len si to nechcú pripustiť, tak radšej sa presviedčajú, že im to pomôže a život sa po vakcíne vráti do normalu, ale nevráti a zistia to neskoro a ďalej sa o tom nebavím, lebo kto je zaslepený tomu oči neotvorim!
@weronika171717 je od teba naozaj šľachtené,keď ti na každom,kto si vypichne na základe vlastného uváženia a rozhodnutia ten “jed”,takto záleží, že sa ho snažíš presviedčať o jeho zlom rozhodnutí👍🏻😉
@weronika171717 a ani ja sa nehanbím za svoj názor,keď poviem,že som zástancom očkovania🙂 áno,aj proti koronavirusu a teším sa na svoju dávku😃

@kikuska63 termín sa dá zrušiť cez internet a kódom ktorý prišiel v sms, potom sa dá požiadať o nový termín opäť cez formulár