icon

Očkovanie Pfizerom

katkabg
28. okt 2021

V Bulharsku musime byt ockovany aby sme mohli ist nakupovat do urcitych .obchodov(pepco,kiki,hoornbach)ci obch.centier.Aky mate nazor na ockovanie Pfizerom????Vyhybame sa tomu tu co nsjviac ale....

Strana
z2
zooeynka
28. okt 2021

@katkabg asi len nakupovat online....

zmrzlinka2021
28. okt 2021

@katkabg
v ziadnom pripade!!! bude ta ovladat bill gates - ide mu hlavne o ekonomickych tigrov ako slovensko, najma vychode a orava / kysuce, rumunsko a bulharsko!!

Radsej sa nakazit covidom a pre svoje presvedcenie a vernost kotlebovi s fickom zomriet.... lebo oni budu za nami najviac plakat 😀

zooeynka
28. okt 2021

@zmrzlinka2021 na toto sa autorka nepytala. Myslis ze tvoja odpoved jej bola prospesna?

simsalabim
28. okt 2021

@katkabg moj nazor je taky, ze bez ockovania sa budeme trapit este dlho. Napr v Dansku je zaockovanych viac ako 75% populacie a opatrenia uz zrusili. Chorobnost sice stupa, ale je podstatne to, ze sa neplnia nemocnice. Ja verim vede a lekarskemu pokroku, ockovaniu ako takemu sa nebranim, nejdem vsak donho slebo, informaciie si hladam z overenych zdrojov. Cela nasa 5clenna rodina je zaockovana, aj svokrovci a moj otec, aj sirsie pribuzenstvo. Rozhodli sme sa slobodne. Vacsina ockovana Pfizerom, jeden Modernou,niektori Astrou. Jeden ma kombi Astra/Pfizer.

zmrzlinka2021
28. okt 2021

@zooeynka ani nie 😀

syslik81
28. okt 2021

mam 3xpfizera a cuduj sa svete stale zijem ..nemam ani ruku ani nhu a ani hlavu navyse ... ziadne vyrazky ani mentalnu poruchu .. v podstate som to stale ja .. taka ista ako pred ockovanim .. ziadne vedlajsie som nemala .. a hlavne som sa rozhodla sama za seba anikoho nemampotrebu odradzat ci presviedcat ...

viestta
Odpoveď bola odstránená
sella38
28. okt 2021

@zmrzlinka2021 chcela si byť vtipná, no si iba a len trápna.

martinka13
28. okt 2021

Môj názor je taký, že sme všetci očkovaní. Po testoch na protilátky si dám aj tretiu bez problémov....

zmrzlinka2021
28. okt 2021

@sella38 asi hej... 😀 vsak kazda sme aj trapna, aj vtipna, ... ale to nevadi, dolezite je mat sa rad 🙂

vevesh
28. okt 2021

@katkabg no, bud sa das zaockovat, aby si mohla nakupovat alebo nakupovat nepojdes a nakupia ti iny (alebo online). A este sa mozes prestahovat niekam, kde nemaju take blbe pravidla.....nie som ockovana, zatial sa nechcem dat a nakupovanie nie je zatial dostatocna motivacia, aby som sa dala ockovat - ak sa dam, tak len kvoli mojmu zdravotnemu stavu a zatial vakcine nedoverujem dostatocne na to, aby som riskovala NU a dalsie zhorsenie zdravotneho stavu...

alzbetka71
28. okt 2021

Pfizer je dobrá vakcina, ak by som mala v marci na výber tak si dám pfizer. Ja som mala aj mám väčší rešpekt pred prekonaním covidu ako pred vakcínou. Alebo prestaň nakupovať v týchto obchodoch. Iná možnosť nie je asi. Resp. Presedlať.na on-line nakupovanie

vroni
28. okt 2021

Nie som ockovana a ani byt nechcem. Na obchodné centrá srdečne kašlem, pre mňa ich môžu zavrieť aj na veky vekov. Ale vlastnim aj fitko a keď ho budem chcieť viesť aj naďalej, asi si štát nájde páky, ako ma o prospesnosti očkovania "presvedčí". Ja len dúfam, že to vydržím do času, kým bude na trhu aj mŕtva vakcína...

simsalabim
28. okt 2021

@vroni Ved uz je, cinsky Sinopharm, ak sa nemylim. Len v EU nim ockovalo tusim len Madarsko. No a nezda sa, ze by bola dost ucinna, rozhodne je ucinna menej, ako ine.

simii_97s
28. okt 2021

@viessta ale to že ste očkovaná neznamená že vy sa nenakazite a nenakazite druhých 😂🤷

vroni
28. okt 2021

@simsalabim, mam na mysli Novavax, čínska vôbec nie je v EÚ schválená, myslím, že momentálne ani nemá na schválenie šancu a jej účinnosť (ci skôr neúčinnosť) je povazliva. Ta francúzska zrejme príde až okolo leta, takže preto ten Novavax.

danusa63
28. okt 2021

@simii_97s ale je tam podstatne menšia šanca, že sa vôbec prvotne ona nakazi......

poopsie
28. okt 2021

@vroni detto, normalne klasiku.. Žiadne inštrukcie pre moje bunky aby vytvorili spike protein si neprosím... A aj to by som si dala pichnúť len v prípade protilátok - kompletných v hodnote 0....

vroni
28. okt 2021

@poopsie, tak.

danik1505
28. okt 2021

@poopsie vysvetlíš mi princíp, prosím?

macik166
28. okt 2021

@sella38 Ale koľko ľudí jej dalo like...no comment!

oneinamillion
28. okt 2021

@vroni VŠETKY vakciny, ktorými sa doteraz na Slovensku ockovalo proti Covidu, sú neživé. Tak neviem, na akú mŕtvu vakcínu ešte čakáš🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
vroni
28. okt 2021

@oneinamillion, nevadí. Hlavne, že to viem ja. Vakcíny, ktoré sú doteraz schválené pracujú na inom principe.

rmm
Autor odpoveď zmazal
cecilia29
28. okt 2021

Očkovana som bola Pfizerov a bez vedľajších úcinkov. Sestra už bola aj na 3 dávke a ok .

simii_97s
28. okt 2021

@viestta ja len reagujem na toto :ale v záujme ochrany svojej a svojich blizkych 🤷 Nič viac.😂

oneinamillion
28. okt 2021

@vroni čakaj na čo chceš, je to tvoje zdravie. Ale aspoň si nájdi zmysluplný argument, lebo tento (čakam na mŕtvu vakcínu) “takmer” vyzerá, ako by si o princípe používaných vakcín nemala ani tušenia. A to určite nemôže byť pravda, že🙃

viestta
Odpoveď bola odstránená
metoyou4
28. okt 2021

@viestta ja som sa tiež dala po velmi dlhom uvažovaní dnes zaočkovať.Známa doktorka robí na covidovom,tak povedala,ze ludia si priznávajú chybu,ze sa nedali očkovať.Plní sa to uz aj mladšimi ročníkmi70-80-90 a zlakla som sa ako uz aj u nas v dedine zomreli tento mesiac a dokonca 32 ročný športovec.😞.Velmi som bola proti,no chorí ludia sa nemozu dockat operácií ...

Strana
z2