icon

Od čoho môžu byť tieto štípance lýtku a na lakti?

24. júl 2020

Ahojte, prosím, od akého hmyzu môžu byť tieto štípance? 🤔 Mám ich na lýtku, aj na lakti, na fotke asi dobre nevidno, ale podľa mňa nie sú od komára, no tiež svrbia, už asi 3. deň... Nejaké rady? Ďakujem 🙂

Od čoho môžu byť tieto štípance lýtku a na lakti?
fero208
Odpoveď bola odstránená
tinka9501
24. júl 2020

Nechcem strasit ale toto vyzera na plostice aj ja som take mala oni robia tak tri stipance vedla seba a rozne po telw na viacerych miestach

nicoli02
24. júl 2020

tiež by som povedala asi, že ploštice lebo oni majú vo zvyku štípať takto na viac miest blízko veďľa seba a tie štípance môžu svrbieť aj dva týždne kým sa začnú hojiť

tinka9501
24. júl 2020

@nicoli02 oni svrbia nezmesitelne dva tyzdne a tak dva mesiace sa hoja 😥

autor
24. júl 2020

@fero208 zatiaľ si vystačím aj s Fenistilom, ale ďakujem za radu 🙂

autor
24. júl 2020

@tinka9501 Pána beka....idem asi kontrolovať celú posteľ a dnes nezaspím 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

ckatka
24. júl 2020

Ak sú to plostice, zistíš to tak, že chod normálne spať ale daj si budík povedzme na 10...ked sa zotmie riadne. A potom rýchle všade rozsviet a prehľadaj hlavne posteľ a škáry okolo postele...oni budu vylezene. My sme ich raz mali na intraku a presne takto som ich všetky pochytala -pozabijala.
Ale osobne si myslím že to budú komáre. Sú teraz premnozene je ich neuveritelne veľa všade. A tiež štipu aj vedľa seba.
Pred spaním do izby na hodinku Raid...viem ze to nie je bohvieako eko...ale keby nemám Raid tak už mesiac nespím.

tinka9501
24. júl 2020

@ckatka ak este nie su premnozene tak ich nenajde. Uz ked su velke a viditelne to uz je najhorsie stadium.

ckatka
25. júl 2020

@tinka9501 tak na bielej plachte vidno. A keď štipu už sú dosť veľké.

autor
25. júl 2020

@ckatka ďakujem 😉....ale nie som si istá, či to sú tie ploštice, lebo ony zvyknú byť skôr v špinavom prostredí....a napríklad z dnešnej noci nič nemám...tak možno predsa ten komár

tinka9501
25. júl 2020

Ploštice nie su v spinavom prostredi. Plostice si mozte priniest aj z hotela alebo autobusu.