icon

Odfarbenie chĺpkov nad hornou perou. Poradíte?

bzdocha
29. júl 2015

ahoj, nikde som tu nenasla diskusiu na tuto temu. uz dlhsie sa odhodlavam ist si odfarbit chlpky nad perou, ale mamm strach ze mi to peroxid odfarbi na nejaku ziarivu zltu. ake su vase skusenosti. dakujem

nyusika
29. júl 2015

moja skusenost je taka, ze ked mam chlpky nad hornou perou a vadia mi, necham si ich odstranit voskom, alebo IPL...alebo hocijak inak. lebo svetle chlpy su len o maaaaaalicko maaaaalicko skaredsie, ako tmave. proste - stale su to chlpy 🙂

danusskaaa
29. júl 2015

Tiež som za odstránenie. Ja som bola na intenzívnom pultom svetle 3krat a pomohlo. Chĺpky sú jemnejšie, je ich menej a ked nejaký sem tam narastie tak vytrhnem pinzetou. Chĺpky skoro vôbec nevidno, takze to za to stalo. Odhalenie je onicom, stále chĺpky vidno a hlavne budeš mať taký melír keď začnú vyrastať ďalšie. Nešla by som do toho.

mirkapal
29. júl 2015

Ano, tiez sa mi zda vhodnejsi laser alebo ipl, ale u mna bol lepsi laser.

gapre
29. júl 2015

Ja som to raz mala a aj naposledy 🙂 Som tmavsia takze chlpky bolo vidiet a bolo to smiesne. Kozmeticka povedala ze je to bezbolestne a vydrzi to mesiac.Vydrzalo 2 tyzdne a bola som rada ,ze len tolko.Potom uz len depilacia.

kimina7
13. aug 2015

Ipl super, nkdy by som nefarbila...