Odkedy mám dieťa, tak mám úbytok na váhe
Ahojte,chcem sa vas opytat,ci je to normalne,ze chudnem odkedy mam dieta?Ako ste vy na tom?Stravujem sa normalne,tak jak pred otehotnenim,ani necvicim,len stale som v pozore pri malom.Diky za odpovede.
@mimififi jedna znama velmi chudla nakoniec mala zvysenu cinnost stitnej zlazy
@mimififi ja som začala chudnúť už v tehotenstve a po pôrode som mala skoro o 10 kg menej ako pred otehotnením. Váha išla ešte dolu pri kojení. Malá ma doslova vycucávala. Teraz má 1 rok a váhu si držím viac menej rovnako. Ono sa to ustáli neboj. Ale tie čo priberajú nám to závidia...tak buď rada 🙂
Takze je to asi normalne,ci myslite,ze zbytocne stresujem?Deti,ked zacnu same chodit a vymyslat,tak davaju asi zabrat,asi tymto bude,nie?
Su dva typy zien, na jeden posobi zhon a nahananie okolo dietatka tak ze chudnu.
Na druhy typ, ktory sa rovnako nahana, to posobi hormonalne a stresovo presne opacne a sice ze priberaju.
V oboch pripadoch by sa dalo povedat ze casto "nemaju z coho" ked pozorujete ich zivotny styl zblizka, napriek tomu sa to deje.
Gratuluj si ze patris k prvemu typu 😉
Mala by si byt rada niektore nemozu schudnut ani za svet 😉 ja som do mesiaca zhodila 25kg co som nabrala pocas tehotenstva a teraz uz dalsie tri mam dole a kluuuudne mozu este ubudat
@mimififi no, mne napr isty cas pribudali,ked som kojila som bola nonstop hladna, tak som tlacila, potom to stagnovalo,ked som prestala kojit a teraz ubuda,.lebp som prestala jest pecivo a neskorsie vecere😀
Ale podla mna je to o.k,lebo vydas vela kalorii, mozno nemas ani cas sa poriadne napapat, pri novorodencovi je to dost perne...
po prvom tehotenstve som sa do troch mesiacoch dostala do povodnej vahy, po druhom som o 6 kilo tazsia a tiez mi kolise vaha potom musim sa napchvat aby som nechudla 🙂 je to normalne, dieta da zabrat 🙂
Pri prvej som za mesiac mala pôvodnú váhu a za dva mesiace ešte menej 🙂
Pri druhej mám po roku a pol viac kg, ako keď som odchádzala z pôrodnice ☹
Stravovanie a "cvičenie" /resp. jeho nedostatok/ zostali rovnaké. Som zvedavá ako dopadnem tretí krát 😀
P.S. Návštevou lekára nič nepokazíš. A budeš mať istotu, že chudneš behaním za dieťatkom a nie z choroby.
Ja mám prbytok chce niekto ??? Darujem 😉
ja som tiez po narodeni malej stale chudla a nakoniec som mala menej ako pred tehot, postupne som pribrala na povodnu vahu, ale ak mas pochybnosti tak zajdi k lekarovi

tak po pôrode ženy bežne chudnú 😀 ja som osobne v pôrodnici nechala 12kg, do 4.mesiacov po som mala menej ako pred tehotenstvom, a odkedy začal malý chodiť tak to ide ešte viac dole... ak máš pochybnosti, zájdi na preventívku...