Odporúčania na najlepší výživový doplnok s vitamínom D
Ahojte, prosim Vás, ktorý výživový doplnok s vitamínom D vám najviac vyhovoval a pocítili ste pri jeho užívaní aj konkrétne pozitívne účinky? Budem vďačný za vaše skúsenosti a odporúčania.
https://gymbeam.sk/sumivy-vitamin-d3-1000-iu-gy...
Toto kupujem dcere
Ja beriem Devit a mám pri ňom najlepšie výsledky. Veľmi dobrý vstrebávaním je aj Dr. Max vitamín D, 2000 UI alebo 4000 UI v zime.
Ja beriem roky Alfa D3 + K2 a okrem toho, ze este v 71tke nemam osteoporozu, len osteopeniu, ziadne konkretne pozitivne ucinky nepocitujem.
mne doktorka odporučila Devit 2000
Este postreh od ortopeda. Decko sa berie od oktobra do aprila, potom staci opalovt len predllaktie, aby sa ziskalo potrebne mnozstvo zo slnka.
Vigantol predpísaný lekárom. Výrazné zlepšenie - z nedostatku do normálu.
Este postreh od ortopeda. Decko sa berie od oktobra do aprila, potom staci opalovt len predllaktie, aby sa ziskalo potrebne mnozstvo zo slnka.
@oli18 mne zas psychiatrička povedala, že na Slovensku je potrebná vlnová dĺžka slnečných lúčov len cca v auguste cez obed aby tomali vplyv na prijem vitamínu D.. ..koľko ľudí toľko názorov..
ja kupujem od sunday natural vitamín D balance sa to vola, uzivam okrem leta stale od korony, a vsimla som si ze vobec nie som chora, a ak aj nieco trocha citim, prejde ma to, nelahnem s chripkou do posteli