icon

Odporučte neurológa na liečbu platničiek ozónom

tina4931
10. mar 2021

Prosím vás, MY, SI - viete mi poradiť dobrého neurologa, ktorý aplik. takúto liečbu? Ďakujem.

palisko
10. mar 2021

Prosím prehodnoť či do ozónu pôjdeš. Mne nepomohol, teda 2 týždne po boli fajn a potom ešte horšie. mal so herniu do miechového kanála s kontaktom na miechu rovno za srdcom. Ozón vysušuje platničku! A ty práve potrebuješ aby platnička mala dostatok výživy a tá sa do platničky keď je suchá nedostane. Dosť som o tom prečítal aj osobne konzultoval. Teraz cvičím SM systé, snažím sa každý deň. Je to na dlho, ale začína mi to po 4 mesiacoch pomáhať, zmizli mi stavy čo som mal z chrbtice. Naozaj porozmýšlaj nad cvičením.

tina4931
autor
10. mar 2021

@palisko Ďakujem. Ja mám tých poškodení dosť veľa. Ale trápi na najmä trhlina disku, okrem toho opuch platičky a mám ich aj viac vysunutých. Chodila som na infúz. a tým lekár skončil. Katastrofa. Keď odozneje tento akútny stav, určite budem denne cvičiť, chystám sa cvičiť už natrvalo, len aby som zabránila masívnemu zhoršovaniu. Len by som potrebovala dobrého lekára na zhodnotenie a odporúčanie čo a ako. Lebo mám strach aj cvičiť aby som si ešte viac nepoškodila. Lebo bohužiaľ doteraz som sa nedozvedela. Čiže ozon pomáha skôr na vytečenú platničku, ak to dobre chápem?

teleskop
10. mar 2021

@tina4931 EUROPAINCLINICS, studujte

palisko
10. mar 2021

SM cvičenie sa musí cvičiť zo začiatku pod dohľadom. Určite nie sama. SM vie vstrebať aj vytečenú platničku. Ak máš snímky z magnetickej rezonancie tak ich vedia skonzultovať aj cvičitelia sm systému. Pozri si videá Richard Smíšek na youtube, tam to vysvetľuje ako to funguje. Ja som mal k tomu zlú aj krčnú chrbticu 4 platničky vysunuté. Po 4 mesiacoch pociťujem úľavu. Na ktorej časti chrbtice máš problém?

palisko
10. mar 2021

Ak chceš silou, mocou ozón, tak skús Dolný Kubín, ozonová terapia. Ja som bol tam. Odborne je to tam na vysokej úrovni, ale mne bohužiaľ nepomohlo.

tina4931
autor
10. mar 2021

@palisko krížová oblasť, ale mám pocit, že ma bolí už všetko. Dnes som zrovna komunikovala s jedným ortopédom a takisto neodporúča ozon. Vraj to nevyrieši podstatu problému, len pomôže načas od bolesti. Takže nejdem do toho. Taktiež vravel, že len rehabilitácia, cvičenie pod dohľadom skúseného fyziot., ktorý ma naučí ako doma cvičiť. Takže budem dúfať, že cvičenie mi pomôže, resp. stabilizuje stav, aby sa nezhoršoval. Ďakujem.

tina4931
autor
11. mar 2021

@palisko A prosím Ťa berieš aj nejaké výživ. doplnky, či je to len reklamn. ťah ?

stanulienkat
11. mar 2021

@tina4931 reklamny tah,ked napisal,ze jemu nepomohlo????? Ani mne nepomohlo.

tina4931
autor
11. mar 2021

@stanulienkat Skôr som myslela MSM, Alavis, B12 na systém nervov (porušených) a pod. Lebo aj tie platničky musia mať asi dlhodobú výživu. Neviem, len sa pýtam.

stanulienkat
11. mar 2021

@tina4931 Alavis!!!!!! Odporucil ortoped. Velmi pomohol. Odporucam!!!
Milgammu tiez dam mesacnu kuru raz za rok.

tina4931
autor
11. mar 2021

@stanulienkat Juj, super, lebo som ho začala užívať - zatiaľ len krátko ho beriem, aj MSM pridám k tomu, beriem aj Biomin H (zase kvôli osteopor.), plus D-čko.

stanulienkat
11. mar 2021

@tina4931 vsetko, co si vymenovala je dobre. Msm nepoznam.

tina4931
autor
11. mar 2021

@stanulienkat je to organická síra, mala by účinkovať na bolesť, proti zápalom....Veľa toho je, skús pozrieť, športovci to užívajú.

palisko
11. mar 2021

@tina4931 Keď nezabudnem dám si milgammu 1x, omega 3 1x, C,D, magnézium po 1x, ale dosť nepravidelne.

palisko
11. mar 2021

Alavis nepoznám, idem to pozrieť čo to je.