Odstránenie tetovania - skúsenosti
Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?
@vlcik1 co konkretne ides odstranovat?
Mam čierne tetovanie. A to štúdio je vo Viedni v 17 bz. Po zákroku to natru bepantenom nahrubo a prelepia. Možno na SK to bude lacnejsie
@lejka12 my sme si dávnejšie písali..ty si ako na tom uz to mas preč?
Nie nemám. Ide to dole strašne pomaly. Povedali, že ešte aspoň 3x. Mala som ísť teraz v septembri ale nestíham. A Ty?
@lejka12 ja chodim na obyčajný laser tak vôbec neviem ci ísť na ten picolaser.Poslem ti foto a skús povedať svoj názor ako sa to teba zdá po 3 raze.
@lejka12 ty to vieš porovnať keďže chodíš na picolaser
@vlcik1 ako dopadla konzultacia?
@amstaff82103 asi to je to iste co mam ja. Len nemáš tu kožu tam zhrubnutu? Nemáš to zhojene keloidne? Snáď sa mi to len zdá na fotke ci?
Baby nieje lepšie pretetovat?
Ahojte nebyva vam po odstraneni zle? Mam tu novu temu neziaduce ucinky laseroveho odstranenia...
@nihane ahoj ty si odstraňuje tatovanie
@amstaff82103 Ano, zacala som prvy krat picolaser a prvy den mi bolo hrozne teda..uz lepsie..ale stale mam obavy..
@nihane kde si bola na picolaseri...mne ani zle nieje mne je skôr zle keď to vidím aká som bola blbá a ze som sa dávala tetovat
@amstaff82103 nechcem to tu zverejnovat, ja tiez nadavam sebe. a ked citam, ze to zostava v lymfatickych uzlinach, ze mozem dostat aj rakovinu je mi zle este viac
Ten krem co je na trhu na zosvetlenie tetovania neviete ci ma aspoň nejaký účinok?
@nihane píšem ti spravu
@vlcik1 dá sa objednať a ebay,amazon..
@vlcik1nie,ale by som ho objednala, keby ze niekto ma skúsenosti,ze to časom vybledne.Vyjde 60-70e.je to 3 fazova kura
@vlcik1 už si bola na odstraneni

@vlcik1 ake su naň recenzie?