icon

Odstránenie tetovania - skúsenosti

wolfgirl
10. jan 2017

Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
amstaff82103
18. jan 2020

@vlcik1 posli fotku?

suzibandit
22. feb 2020

@vlcik1 ahoj, prosím ta aké veľké tetovanie si dávaš odstrániť a koľko ta prosím stojí jedno sedenie? Potrebujem odstrániť cca 3x3cm srdiečko, tak koľko si mám nachystat 😂 cenník som na ich stránke nenašla ☹️

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
suzibandit
22. feb 2020

@vlcik1 ďakujem..písala som im na stránku a teda super rýchla odpoved a teda mna to bude stať 50€ a hneď zajtra mám prvé sedenie .. tebe sa už podarilo zbaviť úplne tetovania, alebo ešte chodíš?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
suzibandit
23. feb 2020

@vlcik1 ahoj, ja som bola dnes, vôbec to nebolelo a hneď mi ta kocka povedala, že je to veľmi individuálne, u niekoho stačí prísť 4x, u iného 6-7x, ja to mal malé, ale tiež budem zrejme potrebovať tých 5/6x, inak úžasný prístup a veľmi ochotná pani

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ramona006
15. máj 2020

Máte niekto skúsenosť aj s odstránením pernamentneho makeupu v BA?

gropo
10. jún 2020

Ahojte pridam sa aj ja ak môžem.Bola som v KE 2x na laser 400€ 1sedenie čiže 800 za obe ale nič vôbec akoby som nikde nebola 😞 smutné...Tak som našla na nete v Trnave štúdio kerka preč na moji radosť mi odpísali,že 120€ za 1 sedenie super ako aj ma to potešilo...bola som bola som ai istá že sa posuniem aspoň o krok obetoval som 400km autom v pohode neriešim...Ale vôbec ma to neposunulo...Tak reku že skúsim ešte ďalej pokračovat píšem volám nič zistila som že David a Anička majú zrušené všetky videa všetky čísla hm no neviem ako ďalej 😞 máte nejaké tipy?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
gropo
21. jún 2020

@vlcik1 ja hľadám aj iné riešenia a dočítala som sa že v roku 2015 sa nejaký vedec pokúšal dostať na trh krém ktorý odstraňuje tetovanie,ale neviem nájsť priamo,kde by sa dal ten krém zohnať

kacenocka2
21. jún 2020

Aj taky som našla,ale nejaké recenzie k tomu som nenasla

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
gropo
26. jún 2020

@kacenocka2 a tu ani neni dostupné čítala som o tom niečo,ale v PL sa dá zevraj zohnať...tak neviem

gropo
26. jún 2020

@vlcik1 no neviem už čo s tym robiť som normálne zúfalá.😞najradšej by som to odrezala 🙈

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
gropo
26. jún 2020

@vlcik1 bo ja na ramene ale dosrala mi ho kvalitne to je pretovane,ale som mala ostať radšej pri pôvodnom ako toto 😞 ani tielka nenosim ti pošlem foto...nechápem ze to tak vedela hrozné urobiť

gropo
Autor odpoveď zmazal
amstaff82103
26. jún 2020

@gropo ahoj pridávam sa... Neviem co to máš vytetovane ale máš to svetlunke. Myslím ze by ti to išlo rýchlo prec

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
26. jún 2020

@gropo aliexpres aj ebay..cca 60 eur. Len ci by bol účinný!?!

gropo
27. jún 2020

@vlcik1 len tu je problém že to robí nablízku len jedna klinika a pýta za jedno sedenie 400€ to je moc 😐 😢

amstaff82103
28. jún 2020

@gropo odkiaľ si?

gropo
28. jún 2020

@amstaff82103 Okres Svidník

rabbit18
4. júl 2020

@vlcik prosím, aká cena bola za odstránenie tetovania okolo členku? Ja som písala do inkoff ale neodpisali mi na cenu. Ďakujem 😊

jackie17
21. sep 2020

@gropo ahoj, nasla si niečo nové?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
gropo
21. sep 2020

@jackie17 ahoj písala som do Žiliny jednej kočke Tina Majtanova sa volá ma najnovší laser tak že by mi vedela urobiť zľavu z 320 € na 250€
No pri mojich terajších výdavkoch,keďže mala je často hospitalizovaná s niekoľkými Dg snáď sa to ani neuskutoční a zase ide zima dlhy rukav v lete to istí 3/4 a dookola už dlho dlho...aj ma to štve,ale ono sa to časom podda šetrím tak možno aspoň to 1 sedenie by som dala,keby to nebolo tých km tak veľa.