Odstránenie tetovania - skúsenosti
Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?
@vlcik1 posli fotku?
@vlcik1 ahoj, prosím ta aké veľké tetovanie si dávaš odstrániť a koľko ta prosím stojí jedno sedenie? Potrebujem odstrániť cca 3x3cm srdiečko, tak koľko si mám nachystat 😂 cenník som na ich stránke nenašla ☹️
@vlcik1 ďakujem..písala som im na stránku a teda super rýchla odpoved a teda mna to bude stať 50€ a hneď zajtra mám prvé sedenie .. tebe sa už podarilo zbaviť úplne tetovania, alebo ešte chodíš?
@vlcik1 ahoj, ja som bola dnes, vôbec to nebolelo a hneď mi ta kocka povedala, že je to veľmi individuálne, u niekoho stačí prísť 4x, u iného 6-7x, ja to mal malé, ale tiež budem zrejme potrebovať tých 5/6x, inak úžasný prístup a veľmi ochotná pani
Máte niekto skúsenosť aj s odstránením pernamentneho makeupu v BA?
Ahojte pridam sa aj ja ak môžem.Bola som v KE 2x na laser 400€ 1sedenie čiže 800 za obe ale nič vôbec akoby som nikde nebola 😞 smutné...Tak som našla na nete v Trnave štúdio kerka preč na moji radosť mi odpísali,že 120€ za 1 sedenie super ako aj ma to potešilo...bola som bola som ai istá že sa posuniem aspoň o krok obetoval som 400km autom v pohode neriešim...Ale vôbec ma to neposunulo...Tak reku že skúsim ešte ďalej pokračovat píšem volám nič zistila som že David a Anička majú zrušené všetky videa všetky čísla hm no neviem ako ďalej 😞 máte nejaké tipy?
@kacenocka2 a tu ani neni dostupné čítala som o tom niečo,ale v PL sa dá zevraj zohnať...tak neviem
@gropo ahoj pridávam sa... Neviem co to máš vytetovane ale máš to svetlunke. Myslím ze by ti to išlo rýchlo prec
@gropo aliexpres aj ebay..cca 60 eur. Len ci by bol účinný!?!
@gropo odkiaľ si?
@amstaff82103 Okres Svidník
@jackie17 ahoj písala som do Žiliny jednej kočke Tina Majtanova sa volá ma najnovší laser tak že by mi vedela urobiť zľavu z 320 € na 250€
No pri mojich terajších výdavkoch,keďže mala je často hospitalizovaná s niekoľkými Dg snáď sa to ani neuskutoční a zase ide zima dlhy rukav v lete to istí 3/4 a dookola už dlho dlho...aj ma to štve,ale ono sa to časom podda šetrím tak možno aspoň to 1 sedenie by som dala,keby to nebolo tých km tak veľa.