Odstránenie tetovania - skúsenosti
Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?
@kveova a zase ide aj o to koľko € pýtajú,lebo v KE to s cenou prehnala,keď mi povedala na konzultácii,že okolo 600€ jedno sedenie,ale vie mi dat zľavu 400€ aj to nieje pico laser takže kvôli tomu,ze mne dala v ink off super cenu a ma pico laser ma aj s cestou nevyjde toľko koľko u nás na východe.
@vlcik1 docitala som sa na nete, že zákrok je len minimum, vždy závisí od tela- zdravie, fajčenie a alkohol, pohyb, strava, imunitný systém, hrúbka linky v tele a samorzejme farba, čierne idu najľahšie. Pozerala som zahraničné stránky.
Baba čo k nej chodím vravela, že niekto za 3x a niekto aj 8 sedení. Tiež treba pit veľa vody, ale ani to nemusí byt záruka, že to skôr zíde.
Ešte som našla jednu diskusiu ohľadom pico, tak veľa ľudí malo veľké časové rozostupy- aj pár mesiacov. Ja mám napr len 5 týždňov a mám to pekne zahojene. Buď majú problém s peniazmi alebo by mali byt naozaj take veľké rozostupy? :/
A dievcata, pozor na jazvy. Mala som chrasty a šla som spat. Ráno neboli ale jazvy áno. Tak si dávam, keď mám chrasty, takú rukavičku bavlnenu aby to bolo chránené.
@vlcik1 neviem skusim napisat..na fb stranke fotky nemaju z odstranovania..na kolko ste bola sedeni, ako ste na tom?
@vlcik1 ach jaj..obdivujem vas.. Ja mam retiazku na clenku co neje az neviem aky viditelny extrem, ale tiez mi to zacalo vadit..ale velmi sa zakroku bojim
Ahoj je tu niektorá ktorá chodí alebo chodila v ZA na ten picolaser ? Ďakujem za info
@visnacka ahoj, ak myslíš v ZA InkOff, kde majú picolaser, tak tam som bola asi 6x na odstránení
V Prešove alebo v Košiciach nikto nebol, nemáte skúsennosti?

@gropo prosim ta vies dar nejake fotky? ja idem tiez na picolaser na na zjemnenie resp zosvetlenie obocia pmu