icon

Odstránenie tetovania - skúsenosti

wolfgirl
10. jan 2017

Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?

kveova
4. jan 2022

@gropo prosim ta vies dar nejake fotky? ja idem tiez na picolaser na na zjemnenie resp zosvetlenie obocia pmu

gropo
Autor odpoveď zmazal
kveova
16. jan 2022

@gropo dakujem za foto, tiez sa tam chystam

kveova
21. jan 2022

@gropo a to chodis do ink off ano?

gropo
21. jan 2022

@kveova ano ink off😉

kveova
21. jan 2022

@gropo aj v po som videla nejaka pani robi odstranovania 🙂

gropo
23. jan 2022

@kveova neviem o tom a kde a aké referencie?

gropo
23. jan 2022

@kveova a zase ide aj o to koľko € pýtajú,lebo v KE to s cenou prehnala,keď mi povedala na konzultácii,že okolo 600€ jedno sedenie,ale vie mi dat zľavu 400€ aj to nieje pico laser takže kvôli tomu,ze mne dala v ink off super cenu a ma pico laser ma aj s cestou nevyjde toľko koľko u nás na východe.

mitama
23. jan 2022

@gropo ahoj a koľko máš za sebou sedení? Aky si davas rozostup medzi sedeniami? Ja mám 3 sedenie za sebou a teda že nič moc rozdiel :/ mám ho veľké takze aj platím za to brutal

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
mitama
23. jan 2022

@vlcik1 docitala som sa na nete, že zákrok je len minimum, vždy závisí od tela- zdravie, fajčenie a alkohol, pohyb, strava, imunitný systém, hrúbka linky v tele a samorzejme farba, čierne idu najľahšie. Pozerala som zahraničné stránky.
Baba čo k nej chodím vravela, že niekto za 3x a niekto aj 8 sedení. Tiež treba pit veľa vody, ale ani to nemusí byt záruka, že to skôr zíde.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
mitama
23. jan 2022

Ešte som našla jednu diskusiu ohľadom pico, tak veľa ľudí malo veľké časové rozostupy- aj pár mesiacov. Ja mám napr len 5 týždňov a mám to pekne zahojene. Buď majú problém s peniazmi alebo by mali byt naozaj take veľké rozostupy? :/
A dievcata, pozor na jazvy. Mala som chrasty a šla som spat. Ráno neboli ale jazvy áno. Tak si dávam, keď mám chrasty, takú rukavičku bavlnenu aby to bolo chránené.

mitama
Autor odpoveď zmazal
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
gropo
24. jan 2022

@mitama ahoj bola som tam 3x a po 5.tyz. mam intervaly.
Viem ze to nieje ten z USA ale tak do Ameriky nechodím a mam dobru cenu na moje veľké tetovanie.Ja nemám na vyber tak sa snažím ušetriť, som spokojná.Prajem veľa síl a trpezlivosti tej nám teraz všetkým treba veľa 😘

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
24. jan 2022

@vlcik1 neviem skusim napisat..na fb stranke fotky nemaju z odstranovania..na kolko ste bola sedeni, ako ste na tom?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
25. jan 2022

@vlcik1 ach jaj..obdivujem vas.. Ja mam retiazku na clenku co neje az neviem aky viditelny extrem, ale tiez mi to zacalo vadit..ale velmi sa zakroku bojim

visnacka
15. máj 2022

Ahoj je tu niektorá ktorá chodí alebo chodila v ZA na ten picolaser ? Ďakujem za info

kveova
15. máj 2022

@visnacka ja chodim do dermapointu.. spokojnost ide to dole postupne

kveova
15. máj 2022

@visnacka toez v ziline

visnacka
16. máj 2022

@kveova Kde sa nachádza dermapoint ? to v ten ZA ? ja mam na dlani ružu a tu si odstraňujem v našom meste ale chcela by som aj rukav po laket odstranit a chcem najúčinejší laserom 🙉

suzibandit
16. máj 2022

@visnacka ahoj, ak myslíš v ZA InkOff, kde majú picolaser, tak tam som bola asi 6x na odstránení

gropo
16. máj 2022

@visnacka ahoj ja chodím písala som vyššie 😉

jazminn
17. máj 2022

V Prešove alebo v Košiciach nikto nebol, nemáte skúsennosti?