Odstránenie tetovania - skúsenosti
Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?
Baby ja hladam tiez nejaku kliniku na odstranenie. V BB mi neviete prosim niekoho odporucit? A aky je najlepsi laser? Ja mam tetovanie cerstve, ale neviem sa s nim stotoznit a som z toho velmi nestastna. Niekde som citala, ze cerstve tetovanie ide rychlejsie dole, ale niekde zas ze to ide pomalicky. Chcem si dat odstranit len cast terovania nejakych cca 8cm skladajucich sa z bodiek a ciarok.
Ostala niekomu po odstraneni tetovania zjazvena koza?
@lola77 ahoj ja chodím do ZA na picolaser. Je to veľmi zdĺhavé a veľmi finančne náročné. Mám amatérske tetovanie, bodky aj, cca rok staré, odstraňovať som začala cca polrok staré tetovanie…
Je to picolaser, vraj najúčinnejší na trhu. Hovorí sa, že čím staršie, tým lepšie. A potvrdzujem. Mám pár tetovani niekoľkoročných, sú už vyblednute a myslím, žeby šli dole skôr.
Takze hold smola, za chyby sa platí
@lejka12 Este mi treba pár sedení určite a jazvy mám. Vždy keď máte chrasty, musíte si dať pozor aby sa napr v spánku nezlupli skôr akoby mali… vtedy ostanú jazvy plus aj zo slnka
@kacenocka2 nikto ti tu nepovie presne kolko sedeni, ale je to male tetovanie, a tenke ciary, vela ich nebude treba,, ja len tipujem cca 4 sedenia. Ja som absolvovala 5 a su miesta kde uz nemam farbu, to tam kde boli tenke ciary.
@kacenocka2 no nechcem ta strašiť, ale mne práve bodky takého štýlu idu najhoršie ://// najmenej vidno rozdiel a ja som už cca 7-8 sedení… a vidím to určite ešte na pár
@mihulam Obvod naramku na ruke, vychádza mi 150e.. bola som cca 7-8x
@mitama 150 za vsetky,ci 1 sedenie?
@kacenocka2
@mihulam dievcata, sedenie.
@mitama drahy spas za blbosť z mladosti 😢
@mimialuky ahoj prosím akurát riešim túto istú problematiku. Prosím mohla by si mi do správy napísať info na koľkých si bola sedeniach a či to teda úplne zmizlo . Ďakujem

@jazminn v PO neviem o tom žeby bolo niekde odstr.tetovania a v KE som bola ale pico tam nemajú no a o polovicu drahšie som dala čiže je to 100 a 1 keď sa preveziem 200km a ušetrím síce už teraz pri tých cenách ph není až bohvie ako ale furt lacnejšie ako tam a mam aj pico laser.