icon

Odstránenie tetovania - skúsenosti

wolfgirl
10. jan 2017

Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?

gropo
18. máj 2022

@jazminn v PO neviem o tom žeby bolo niekde odstr.tetovania a v KE som bola ale pico tam nemajú no a o polovicu drahšie som dala čiže je to 100 a 1 keď sa preveziem 200km a ušetrím síce už teraz pri tých cenách ph není až bohvie ako ale furt lacnejšie ako tam a mam aj pico laser.

lulua15
21. máj 2022

@gropo
@jazminn ja chodím k Janke Mihockovej ako je tempo Kondela do štúdia. Ona odstraňuje za super cenu.

jazminn
22. máj 2022

@lulua15 v Košiciach?

lulua15
22. máj 2022

@jazminn Prešov

jazminn
23. máj 2022

@lulua15 ako sa vola salon, alebo ulica, ako to nájdem....daakujem.

jazminn
Autor odpoveď zmazal
gropo
23. máj 2022

@lulua15 nejaký kontakt alebo fb profil ak má môžem poprosiť?

jazminn
23. máj 2022

@lulua15 dakujem už som ju našla...

gropo
24. máj 2022

@lulua15 ďakujem pekne ❤

lulua15
30. máj 2022

@gropo musíte skúsiť mne to ide ale veľmi pomaly podľa mňa slabý laser no keď je tetko nejaké staré rozpite je to iné ja by som šla aj niekde kde ozaj po jednom sedení uvidím veľký rozdiel ale neviem nič som nenašla na východe také.

gropo
1. jún 2022

@lulua15 a ceny aké má? Ja som písala žiaľ nikto mi neodpísal.

lola77
30. júl 2022

Baby ja hladam tiez nejaku kliniku na odstranenie. V BB mi neviete prosim niekoho odporucit? A aky je najlepsi laser? Ja mam tetovanie cerstve, ale neviem sa s nim stotoznit a som z toho velmi nestastna. Niekde som citala, ze cerstve tetovanie ide rychlejsie dole, ale niekde zas ze to ide pomalicky. Chcem si dat odstranit len cast terovania nejakych cca 8cm skladajucich sa z bodiek a ciarok.

jonszon
31. júl 2022

@lola77 ahoj,môj kamarát chodí na odstránenie tattoo,je z BB.Ale on má veľkú kérku.Ja už to mám za sebou,je to na veľmi veľmi dlho.

lola77
1. aug 2022

@jonszon a kam presne prosim chodi? Ja ho mam na dlzku cca 10cm, ale su to len tenke ciarky a bodky. Nic farebne, hrube…akurat zistujem, ktory laser by bol pre mna najlepsi.

jonszon
2. aug 2022

@lola77 Morty tattoo v Martine.Aj ja som tam chodila.

lola77
3. aug 2022

@jonszon a mali ste prosím veľké tetovanie a na akom mieste? po koľkom sedení sa ho podarilo úplne odstrániť a hlavne aký typ laseru prosím používali 🙂 viem, veľa otázok, prepáčte.

jonszon
3. aug 2022

@lola77 neviem aký laser,ale ja som si dala urobiť cover Up....cca 7 sedení

lejka12
5. aug 2022

Ostala niekomu po odstraneni tetovania zjazvena koza?

mitama
13. aug 2022

@lola77 ahoj ja chodím do ZA na picolaser. Je to veľmi zdĺhavé a veľmi finančne náročné. Mám amatérske tetovanie, bodky aj, cca rok staré, odstraňovať som začala cca polrok staré tetovanie…
Je to picolaser, vraj najúčinnejší na trhu. Hovorí sa, že čím staršie, tým lepšie. A potvrdzujem. Mám pár tetovani niekoľkoročných, sú už vyblednute a myslím, žeby šli dole skôr.
Takze hold smola, za chyby sa platí

@lejka12 Este mi treba pár sedení určite a jazvy mám. Vždy keď máte chrasty, musíte si dať pozor aby sa napr v spánku nezlupli skôr akoby mali… vtedy ostanú jazvy plus aj zo slnka

mihulam
13. aug 2022

@mitama kolko ta stoji jedno sedenie? daju sa aj jazvy odstranit?

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
mihulam
14. aug 2022

@kacenocka2 nikto ti tu nepovie presne kolko sedeni, ale je to male tetovanie, a tenke ciary, vela ich nebude treba,, ja len tipujem cca 4 sedenia. Ja som absolvovala 5 a su miesta kde uz nemam farbu, to tam kde boli tenke ciary.

mitama
14. aug 2022

@kacenocka2 no nechcem ta strašiť, ale mne práve bodky takého štýlu idu najhoršie ://// najmenej vidno rozdiel a ja som už cca 7-8 sedení… a vidím to určite ešte na pár

@mihulam Obvod naramku na ruke, vychádza mi 150e.. bola som cca 7-8x

mihulam
14. aug 2022

@mitama 150eur dokopy? ci za kazdy zakrok 150eur?

kacenocka2
14. aug 2022

@mitama 150 za vsetky,ci 1 sedenie?

mitama
15. aug 2022

@kacenocka2
@mihulam dievcata, sedenie.

kacenocka2
16. aug 2022

@mitama drahy spas za blbosť z mladosti 😢

lm_michaela_lm
22. sep 2022

@mimialuky ahoj prosím akurát riešim túto istú problematiku. Prosím mohla by si mi do správy napísať info na koľkých si bola sedeniach a či to teda úplne zmizlo . Ďakujem

evkakoc
21. jan 2023

@lussyxy ahoj prosim ta kde si bola vo Zv? Zislo ti to?