icon

Oľutovali ste s odstupom času očkovanie na Covid-19?

18. jún 2023

Pridružili sa vám zdrav. problémy, prípadne nejaké zhoršili ?
Nemáte pocit s odstupom casu, ze sme si do tela dali pichnit nieco co sme nemuseli ?

Strana
z5
panelacikova
19. jún 2023

@dadis mnohí si neuvedomujú, že samotný covid zapríčiňoval zrážania krvi a tým pádom trombózne stavy či porážky. čiže ak ich to švihlo z vakcíny, z covidu by ich zrejme tiež :(

viky173
19. jún 2023

v mojom okoli je vacsina ludi ockovana, o nikom neviem, ze by mal nejake problemy po ockovani a ani, ze by lutovali ockovanie, v podstate uz sme vsetci aj zabudli, ze nejake ockovanie bolo...
ja zaockovana nie som, tiez nelutujem, cely cas som covid nechytila aj ked som bola v domacnosti s chorym, zato mi pribudol jeden zdravotny problem, pri ktorom by niektori mohli vymyslat, ze to vyvolalo ockovanie, ale kedze ockovana nie som, cuduj sa svete, spustac bude nieco ine...
inak casto tu vznikaju tieto temy dokola...

panelacikova
19. jún 2023

@viky173 pekne napísané. ja sa trápim dookola s istými diagnózami už 10 rokov... ešte "šťastie", inak by ma možno posledné 2-3 roky niektorí boli schopní presvedčiť, že to je z očkovania... 😀

romi199
19. jún 2023

@dzulli1980 aj mne začali problémy s dýchaním. ťažko sa mi nadychuje

ndrag
19. jún 2023

Za mna nie a to som si dala booster minuly rok na jesen. Neolutovala som. Koronaka som mala v januari velmi slabeho, vsetko sa akoby drzalo v nose. Dokonca som ani len tepy nemala zvysene pocas a ani po chorobe. Ziadny post covid, ziadne padanie vlasov, proste nic. Pri inej chorobe je moje telo mimo este zo 2 tyzdne minimalne po skonceni priznakov. Venujem sa sportu, mavam dost tazke treningy kde idem aj za hranu. Ak by mi ockovanie nieco sposobilo, tak by sa to urcite prejavilo. Nepoznam osobne nikoho, komu by to ockovanie ublizilo.

moonlight1210
19. jún 2023

@viky173 Znama este v case, ked sa sklonovalo pred covidom vseobecne ockovanie deti, sama povedala, ze vahala s ockovanim a je rada, ze jej dietatu sa prejavila jedna diagnoza dva dni, alebo den pred ockovanim, ked uz sa nan odhodlali. Inak by verila, ze je to z ockovania a riesila blbosti. Takto vie, ze jej dieta malo proste predispoziciu a ochorenie sa samo spustilo. A spustilo by sa skor, ci neskor tak, ci tak. Ci by ho ockovala, ci nie.

matkahelka
19. jún 2023

mojho muza po prvej davke vzala vecer RZP, co mal tak sialene vysoky tlak, ze mu ho u nas doma lekar ani nevedel zrazit. nikdy predtym so srdcom problemy nemal a kedze o ockovani presvedceny nebol, obehal si kardiologa, neurologa, hematologa. dostal od nich zelenu, ze je uplne v poriadku a smelo sa moze dat zaockovat. odvtedy berie 2 druhy liekov na srdce - samozrejme uz dozivotne. cize ano, tu vakcinu lutujeme.

majulino
19. jún 2023

@panelacikova ozaj išiel. Tiež som tomu nechcela veriť, sám mi to povedal, keď sme sa stretli.

Po prvej mu relatívne nič nebolo. Chodil rozprával normálne. Po druhej mu ochrnula noha.
Ako hneď som nemyslela tak, že pichli a odpadol, ale bol ešte v tej čakárni čo si mala čakať pol hodinku.

panelacikova
19. jún 2023

@majulino prepáč, ale je sakra rozdiel napísať toto:

ale aj takeho, ktorého priamo tam v ambulancii doslova j*blo o zem a bum mozgová príhoda. Potom blbec išiel aj na druhú dávku a opäť to isté.

a potom následne o tom istom človeku toto:

Po prvej mu relatívne nič nebolo. Chodil rozprával normálne. Po druhej mu ochrnula noha.
Ako hneď som nemyslela tak, že pichli a odpadol, ale bol ešte v tej čakárni čo si mala čakať pol hodinku.

mimochodom, mne môj známy ochrnul na polovicu tela z kliešťa... čiže mohlo ísť fakt o náhodu, že známy mal aj iné skryté pridružené ochorenie...

44janica44
19. jún 2023

@canany tak tebe zdravotníci pomohli a ex akože nie a ideš na nich kydat za to, ze tebe liečba zabrala a jemu nie??? Si kompletná???

canany
19. jún 2023

@44janica44 dievca ja som kompletnejsia ako ty, lebo keby si citala poriadne pochopis, ale zial koliesko ti evidentne chyba, pekny vecer este aj ked uz nekompletny, skore uzdravenie

sticker
ivanak19
19. jún 2023

K comu je dobra tato debata a polozena otazka?

saxana000
19. jún 2023

A co ta.tam niekto za nohu dotiahol?v mojom okoli je vela.ludi ktori sa ockovat nechceli a hednoducho sa ani nedali.kto chcel isiel..a kto tvrdi ze musel tak klame len to bolo potom pre niektorych jednoduchsie ale nikto nikoho nenutil..

44janica44
19. jún 2023

@canany no nie si kompletná ( radsej si ty tie svoje kolieska poriadne spocitaj lebo ich stav je veeeelmi nizky, treba dohladat) keď na ľudí čo ťa liečili vieš nadávať... si mala ostať doma a liečiť sa sama keď sa ti nepáči. To je také typické pre vás nekompletnych sťažovať sa na všetko, presne ako tí, ktorých počúvate - Fico, Blaha.... a ostatní facebookovi mudrci.

A ďakujem za želanie večery mam vždy krásne🙂

shellmass
19. jún 2023

@salome123 aká si len hlupucka, ake čipy tu splietas.. Dám ti kontakt na moju sestru neurologicku,príd k nej do ambulancie, ta ti vysvetli, ze vakcína je sloboda.. .koľko mladých ľudí, zostalo po očkovaní vyradených zo života... bud rada, ze si možno dostala len placebo..To, ze ty nemáš žiadne problémy, zatiaľ, neznamená, ze iný ich nemajú..Ak máš nejakých známych, v zdravotníctve, skus sa popýtať...

canany
Autor odpoveď zmazal
canany
20. jún 2023

@44janica44 nestojis mi za to, zial stupidita sa liecit neda, chod k psychiatrovi, da ti nejake lieky a ulavi ti od bolesti

sticker
salome123
20. jún 2023

@shellmass prosím ťa, daj mi ten kontakt na tvoju sestru doktorku, preposlem jej tvoj koment, možno ti pomôže 💔

kachita
20. jún 2023

Pochybujem, ze sa tu niekto verejne prizna, ze lutuje. Poznam viac ludi, co lutuju. Ale aj takych, co nelutuju.

kachita
20. jún 2023

@shellmass moja skusenost

majulino
20. jún 2023

@panelacikova myslené to bolo tak, že po prvej mozgovej mu relatívne nič nebolo. Píšem ako tatár, už mi aj manžel vravel, že mi nevedia ľudia citat myšlienky 😊
Ale inak áno, v jednej miestnosti ho pichli a kým došiel do druhej jeblo ho o zem.

44janica44
20. jún 2023

@canany neurol a lexaurin už prestali zaberat?
Žiaľ tvoj psychiater už nových neberie lebo s tebou ma plno roboty 🙂)))))

sticker
canany
24. jún 2023

@44janica44 v jednom mas pravdu, psycholog nemal volny termin na riesenie mojich nocnych mor, ktore mam uz 3 roky
Uz len posledna vec, mrzi ma ze som tak reagovala, nemas vedomosti o celom pripade a z mojich kusich informacii si si spravila obraz a podla toho zareagovala a mna to neskutocne vytocilo. Ospravedlnujem sa, pekny den

shellmass
8. júl 2023

Toto si skúste pozrieť a snáď už to pochopíte... 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=G8gAEuqC4sY
arabela55
13. apr 2024

@dzulli1980 ja som iný level☹ mne už prvé testovanie na covid spustilo do pár hodín problémy s dýchaním , tetániu a reflux. A to som pred tým nikdy takéto problémy nemala☹ odvtedy stále rovnaké☹

fido69
13. apr 2024

Odkedy ma zaočkovali proti kovidu starnem. Každý deň, každý mesiac, každý rok.
Kua musím napísať Petrovi Kotlárovi, ktorý sa stal splnomocnencom vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19. Toto len tak nenechám. 😉

fido69
13. apr 2024

Môj krsný otec sa nedal zaočkovať, pretože mu kamarát vysvetlil, že je to čipovanie cez, ktoré ho potom Bill Gates a Soroš budú cez satelit ovládať... ten istý kamarát ho neskôr nakazil vírusom a on to neprežil.

Mate nejaký zdravotný problém po očkovaní? Ale žijete, keď tu vypisujete, že? 😉

Strana
z5