icon

Opakovaná infekčná mononukleóza

agon1111
28. jún 2025

Ahojte mal niekto z vás opakovanú infekčnú mononukleózu ak áno ako ste sa liečili čo vám pomohlo?

koniarova
28. jún 2025

To sa dá aj 2x? Nevedela som veru.

sella38
28. jún 2025

Ano, syn mal 2x, tlmia sa priznaky a pecenova dieta.

domka222
28. jún 2025

Nasadiť diétu, znižovať horúčku ak je,liečenie hrdla,ak je povlak na mandliach.

agon1111
autor
29. jún 2025

Vlani som dostala mononukleózu imunológ mi dal injekcie Polyoxidonium pomohlo to tak na mesiac a teraz znovu , neviem prečo sa opäť reaktivovala ,mám dostatok spánku oddychu jedla veľmi diétne lagosu beriem no nič akosi nepomáha ,v noci potenie na večer zvýšená teplota trochu bolesť pravej krčnej mandle a unava vyčerpanie, neviem si rady …vlani keď som mala tak to trvalo skoro 4 mesiace príliš dlho a teraz znovu som vyčerpaná z toho

domka222
29. jún 2025
@agon1111

Vlani som dostala mononukleózu imunológ mi dal injekcie Polyoxidonium pomohlo to tak na mesiac a teraz znovu , neviem prečo sa opäť reaktivovala ,mám dostatok spánku oddychu jedla veľmi diétne lagosu beriem no nič akosi nepomáha ,v noci potenie na večer zvýšená teplota trochu bolesť pravej krčnej mandle a unava vyčerpanie, neviem si rady …vlani keď som mala tak to trvalo skoro 4 mesiace príliš dlho a teraz znovu som vyčerpaná z toho

@agon1111 a máš potvrdené z odberu krvi, že je to znova mononukleóza? Lebo únava po prekonaní môže trvať aj pol roka

agon1111
autor
1. júl 2025
@domka222

@agon1111 a máš potvrdené z odberu krvi, že je to znova mononukleóza? Lebo únava po prekonaní môže trvať aj pol roka

@domka222 áno mám potvrdené reaktivácii vírusu trvá to u mňa už druhý rok s prestávkami kedy som bola bez teploty