Opakované mykózy - čo pomôže?
Mykózou trpím už asi 4 roky :( nie a nie preliečiť... po pôrode som na tom tak, že sa vracia každý mesiac, a už mi z toho začína prepínať... kúpila som si koloidné striebro. Je ešte niečo, čo vám pomohlo? Podotýkam, že som už vyskúšala všetko možné aj nemožné ☹
Ďakujem za každú radu 😉
moja osobna skusenost je zmena stravy 🙂 prestat jest sladkosti a sladit, do kolacov miesto cukru med...a okrem toho veeeeeeeeeeeeeeeeeela ale naozaj vela zeleniny...ako sme takto zacali jest, uz nemam problemy s mykozami, dovtedy to bolo pravidelne ....
ahojte, velmi vhodny je canesten 6. najma pre baby, ktorym sa mykoza vracia. 6 dni za sebou kazdy vecer date jednu tabletu a sa vynikajuco preliecite. mam aj moje kamosky s tym velmi dobru skusenost. popravde, vzdy ale viem, ze tiez treba obmedzit sladkosti, ked sa mykoza vracia. cukor kvasinky pritahuje. cize aj zmena stravy je nesmierne dolezita.
Ahojte dievčatá, má niektorá skúsenosti s autovakcináciou? Ďakujem
Súhlasím s Mirreckall.....ZMENA STRAVY. Okrem cukru vyradiť aj bielu múku, bielu ryžu, zemiaky. Výbornú účinok proti baktériam a kvasinkám má KOKOSOVÝ OLEJ lisovaný za studena...lyžičku ráno na lačno a večer pred spaním. Dokonca je aj na vonkajšie použitie,ak máte pocit svrbenia.Ešte je dobré piť domáci KEFÍR, ktorý upravuje črevnú mikroflóru,tým pádom pôsobí aj proti kvasinkám. Nepoužívajte žiadne vnútorné výplachy, lebo tým vyplachujete aj tie dobré látky v tele... 🙂
tiež patrím k tým "šťastným" a tejto pliagy som sa nevedela zbaviť niekoľko rokov... lekár - nepomohol, zmena stravy- dodržať takú diétu ako je antimykotická pre mňa nemožné lebo som študentka na intráku max. tak obmedzujem sladké. vyskúšala som všeličo možné ale zabralo to len na chvíľku... stále ma to hnevalo a bola som už bezradná. po všetkom čo som prečítala na internete som vyskúšala ešte raz voľne prístupné liečiva ale tento krát spolu- mykomax 150, canesten 6, a k tomu candistop.... a čuduj sa svete pomohlo. 🙂
Ja som kedysi mala tento problem a vliekol sa mi roky. Potom mi kolegyna odporucila caj Lapacho cervene a moje problemy prestali. Ale je pravda, ze som aj eliminovala sladkosti na minimum.🙂
Ahojte, mám mykozu uz asi rok a pol takmer vkuse, skutocne netusim ako sa toho zbavit, lieky bez predpisu s predpisom to uz ani neskusam, lebo mi to nepomohlo, uz osm aj vyradila cukry, max. kus ovocia, oreganovy olej rano vecer jem uz asi 3 tyzdne, potieram si to aj kokosovym olejom, no nic mi nepomaha...teda vsetko mi pomohlo na par chvil....... ale ja sa toho chcem zbavit natrvalo! ..a tak sa chcem opytaa ci mate skusenosti s koloidnym striebrom (nie ionovym striebrom) a chcem sa opytat ci ste objednavali s koloid.sk ci je to kvalitne koloidne striebro alebo len napodobenina, dakujem.
@evevev a aky mas oreganovy olej? najviac ucinnej latky je v tomto: http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano-Oil-90-S.... a este by som podporila pecen, ta s kandidou dost suvisi.
http://www.varimezdrave.cz/jarni-ocista-pro-nas...
podla http://rng.uforum.sk/ treba tie oreganove kapsule uzivat 3 krat denne 2 kapsule po jedle
dakujem za odpoved 🙂
oreganovy mam tento 25% http://www.biopurus.sk/biopurus/eshop/36-1-BIOP...
ale uvazovala som o kupe tohto, ale sa mi to nezda ze by bol 100% http://biocare.sk/eshop/produkt/oreganovy-olej?...
citala som aj od RNG, sice fajn, ale z ameriky objednavat je pre mna nepredstavitelne. radi aj grapefruitove jadierka, ale samozrejme uprednostnit ameriku, lebo tu su napodobeniny vraj atd..
predsa musi existovat cesta aj v nasom state, nemozu sa vsetci liecit len cez ameriku?!
s tym koloidnym striebrom nema niekto skusenosti?
wobenzym.....ale vytažok z hlivy ustricovej....500mg,90 tabliet za 20 eur,jedna denne stacila a mala som po probleme,pri neustalych kvasinkách
@lucinkaboz brala si aj wobenzym aj hlivu, alebo len hlivu, a este si nieco specialne robila?
demo, chcem sa opýtať ako sa to objednáva cez ten iherb, kolko vyslo postovné?
No, mne pomohlo jedno balenie wobemzymu, uz nepametam kolko, ale iba neake male, lebo som vtedy nemala peniaze ale asi najdolezitejsie bolo take cosi jednoduche, ze som zacala zehlit gatuse, asi mi proste nestacili iba vyprane na 60tke 🙂
iba hlivu,ja mam kvasinky skoro stále z dovodov poorychy vstrebávania cukru,wobenzym pomahal ,ale len samozrejme ked som ho uzivala tak 10 tabliet denne a islo to velmi do penazi,
500 gramová hliva ,jedna tabletka denne na 90 dni za 20 eur stacila,obsahuje imunoglukány a je to silné prirodné antibiotiku,takže žiadne vytoky,po asi 2 tyždnoch,nohavičky uplne suché....pomaha aj kokosovy olej,ale to som nejak nepostrehla....a tie gatky a žehlenie,je tiež dobrá vec....
@lucinkaboz a brala som len tu hlivu
@evevev ja som si na ten ucel zalozila bezplatny ucet v mbank a vyziadala som si EMBOSOVANU kartu (tiez bezplatne). Potom si na ten ucet prevediem potrebnu sumu a objednavam. Postovne zakliknem Global Priority Mail by DHL - to su 4 dolare. Platis sumu, ktoru ti to vypocita, nic navyse. Sumu tam jasne vidis. Pride to normalnou postou, cca 11 dni
Snazim sa neprekrocit cenu 22 eur, aby sa tovar nezdrzoval papierovackami okolo DPH. DPH sa plati pri baliku nad 22 eur, nad 150 eur sa plati aj clo.
tak já na mykózy užívám maldion - to jsou probiotické kapsle a jinak probiotika na posilnění imunity a je to mnohem lepší. Dřív jsem měla mykózu opravdu často a nemohla jsem přijít na to, z čeho. Postupně jsem vyměnila tanga za kalhotky ze stoprocentní bavlny, vysadila antikoncepci a hlídala jsem si strava, jestli v ní nemám nadbytek cukrů. Mám za to, že za mykózy mohl můj tehdejší přítel. Teď jsem s někým jiným a mykózu jsem měla jeden dvakrát - jednou díky stresu v práci, kdy jsem do sebe jeden týden cpala samý cukr,abych to přežila a pak z koupání, kdy jsem zůstala dlouho ve vlhkých plavkách. Spíš je potřeba zjistit tu příčinu, než do zkoušet všechny možné doplňky. A vždycky je pro jistotu dobré přeléčit i partnera.
Zienky, pri mykozach treba vylucit zo stravy hlavne cukor, a sladkosti, prekysluuju organizmus a podporuju tym mnozenie bakterii...Dobra nahrada je brezovy cukor, ktr. sa odporuca prave pri mykozach, kandidozach, neprekysluje a nereaguje s kvasinkami, preto sa neda pouzit ani do kysnuteho cesta.
žienky, keby mal niekto záujem mám na predaj balenie foragynu ovuli. Minutá len jedna tobolka, mne to bohužiaľ nesadlo a je mi to ľúto vyhodiť. Expirácia 1/2016 originál škatuľka aj príbalový leták a pripájam aj Lactacyd Ocean- umývacia emulzia s antibakteriálnym účinkom expirácia 4/2015.
Pricin opakovanych mykoz/kandidoz moze byt viac - od casteho uzivania atb az po nadmernu konzumaciu sladkosti a cukru, ktr. narusaju pH vnutorneho prostredia, cim podporuju mnozenie bakterii, kvasiniek atd.
Dolezite je dbat na spravnu zivotospravu, prijimavt väcsi podiel zasaditej stravy (ovocie, zelenina), biely cukor nahradit napr. brezovym cukrom, vylucit bielu muku a kravske mlieko. Dolezity je hlavne ten cukor.
Spodnu bielizen pouzivajte len cisto bavlnennu, najepse svetlu a ziadne tangace.
Taktiez na bazne nosenie ako aj pocas menstruacie sa vyhybajte aromatickym hyg.vlozkam a tamponom, idelane su cisto bavlnene hyg. potreby zo 100% bavlny, nebielene bez chloru.
Bavlnene vlozky, tampony, ako aj spominy brezovy cukor a taktiez pripravky na intimnu hygienu s antiseptickymi ucinkai (z radu manuky a tea tree oil) najdete v nasej ponuke na eshope, pri vybere Vam radi poradime🙂

Ahoj!
Prepac te som tu len na skok..Je to len rozdielne ph medzi partnermi........ Ked nemame pomer,tak sa to vylieci a je dlho pokoj.... Potom zase po pohlanom styku to prislo zas. Moja polovicka sa mi priznala,ze to zacalo pred 17 rokmi ako sme zacali spolu spavat... Bohuzial par by mal vediet o svojom ph atd. Lebo sex a laska patria spolu a mali by byt rovnako sexualne aktivny..Potom uz bude neskoro. A lieky to je len byznys.