Opakované mykózy - čo pomôže?
Mykózou trpím už asi 4 roky :( nie a nie preliečiť... po pôrode som na tom tak, že sa vracia každý mesiac, a už mi z toho začína prepínať... kúpila som si koloidné striebro. Je ešte niečo, čo vám pomohlo? Podotýkam, že som už vyskúšala všetko možné aj nemožné ☹
Ďakujem za každú radu 😉
mozem poradit co na opakovane mykozy...
Ja som ju mala mykozu permanentne s kratkymi prestavkami. Pred tehotenstvom aj v jeho priebehu. Po porode som mala 3 mesiace pokoj a nevedela som comu za to vdacim. Po 3 mesiacoch sa opet vratila. Nasledovala navsteva lekara, po liekoch necele 3 mesiace pokoj a potom to zase prislo. Za posledny rok som precitala mraky clankov a diskusii. Skusila s liecbou aj preventivne doplnky, vymenila spodne pradlo, umyvala som sa iba vodou atd. Niekde som citala, ze chronicku mykozu moze sposobovat aj anemia a doslo mi ze po porode mi nasadili zelezo a nic ine som nebrala a mala som pokoj. A tak ked sa mykoza opäť ozvala, nasadila som si zelezo. Bez akychkolvek inych liekov mi problemy prestali a sice sa asi na jeden dva dni objavili, opäť ustali a mam uz niekolko tyzdnov pokoj. Je to zatial kratka doba ale nikdy predtym mi sama len tak nezmizla.. Ze by to bolo take jednoduche? Som sama zvedava 🙂

Prosím Vás, priateľ nám kúpil 10 vstupov do saunoveho sveta, len sa trochu bojím, pretože kamarátka dostala "asi z nich" mykózu... Tak sa chcem spýtať, či sa mám radšej vyvarovať alebo to skúsiť a chodiť s ním? Je tu niektorá taká, ktorá má tiež opakovanú mykózu zo sauien?