icon

Opakujúca sa bolesť hrdla

misickaa4
23. okt 2022

Dobry den, vedeli by ste mi poradit prosim nieco na neustale vracajucu sa bolest hrdla?
Stery ani odbery nic neukazali

Vdaka

marlent
23. okt 2022

@misickaa4 mam to iste...chronicky zapal hrdla..v mojom pripade je to sposobene krivou prepazkou v nose a hromadenie hlienu..potrebujem operacii...kym pridem na rad vychytala som to tak ze uz po tolkych razoch viem vycihat kedy sa to blizi a hned nasadim erdomed+ sinupret...

zmrzlinka2021
23. okt 2022

@misickaa4 teraz som mala bolesti, zabral jox. Už mám iba sople

zuzi56
23. okt 2022

@misickaa4 stekajuce sople do hrdla.

misickaa4
autor
23. okt 2022

@zuzi56 a mate aj nieco overene proti tomu?

misickaa4
autor
23. okt 2022

@marlent a inak na chronicky zapal hrdla neviete co zabera? Erdomed a sinupret je skor na kasel,nie?

3petka
23. okt 2022

@misickaa4 ja som to mala jednej zimi takto cely mesiac boľavé hrdlo. Vystriedala som asi 3 antibiotiká. Potom som sa nastala, nič som si už nedávala. Pretrpela som 3 dni s bolesťami hrdla a od vtedy mám pokoj. Jasne že kde tu má pobolieva ale znova 2-3 dni pretrpím bolesť a je to fuč.

marlent
23. okt 2022

@misickaa4 mne sa to zapalene hrdlo spravi prave z togo nahromadeneho hlienu takze erdomedom a sinuproteom ho zriedim...
A na bolest hrdla jox a kalciovy

jumama
23. okt 2022

A nemoze to byt od krcnej chrbtice? Nasa mavala stale afty zo skoly. Ja som myslela, ze z jedalne, ze nedobr eumyju pribor alebo co. A lekar jej pozrel aj chrbat a povedal, ze moze to mat z toho, ze sa hrbi - ze z krcnej chrbtice idu nervy do ustnej dutiny a moze ich mat predrazdene, preto sa jej vracaju afty. A fakt, ona bola vtedy prvacka, no bola o hlavu vyssia ako vsetci a mali take nizke lavice, ze jej to bolo nepohodlne, celu dobu sa hrbila a bolo jej to aj na chrbatiku vidno.

kittykat22
23. okt 2022

@misickaa4 mas problem s imunitou - ked sa ti vracia stale ta ista choroba. Skus volno predajne imunologicke pripravky. Ty sa uz potrebujes chorobe vyhnut - nie ju liecit.

stanka190
23. okt 2022

@misickaa4 mala som to isté....trvalo to skoro rok ...brala som rôzne lieky + ATB a to mi len na chvíľu zabralo a o týždeň som bola zas tam kde pred tým. Pracujem v zdravotníctve ..raz mi jedna dr poradila produkt ktorý v lekárni nie je dostupný skôr je to na objednávku alebo cez internet. MONSEA OPTIMUM je to síce drahšie ale mne to konečne zabralo,konečne má prestalo trápiť hrdlo. To isté po covide mala moja mama asi pol roka keď som jej to kúpila a začala si sprej striekať pod jazyk tak sa jej to zlepšilo a po týždni sa problém stratil a už je v pohode veľmi dlho. Dávam si to aj pri náznaku choroby ..stimuluje to imunitný systém na prírodnej báze . Pre mňa topka . Nerobím im reklamu ale mne to zabralo..možno aj vám pomôže

zuzi56
24. okt 2022

@misickaa4 ja keď už cítim, že mi sople zatekaju si začnem ráno a večer dávať napr. Olinth.
Potom si prepláchneme noc veľkou striekačkou zo slanou prevarenou vodou a aj vykloktam.
Toto asi týždeň robím.
Vyskúšaj, preplachovat nos môžeš každý deň

anshelia
24. okt 2022

@misickaa4 u nás platí na hrdlo vyplachovanie nosa konvičkou so slanou vodou, keďže sa hrdlo chytá od zatekajucich hlienov. Vyjdú také hlieny, že ani netusis, že také môžeš mať. A 3x za deň kloktanie slanou vodou hrdlo. Pred tým ako niekam idem, keď prídem spred spaním. Pomáha to mne a aj deťom 😉