icon

Opakujúce sa bolesti

5. máj 2025

Baby, nemávate to niekto tak?
Ja som už bola aj na neurologii koli tomu , poslal má len na RTG, rehabilitácie a nič sa nezistilo , nič nepomohlo. Stále často , vždy aspoň raz do mesiaca na pár dni prídu tieto bolesti. Vo vyznačenej časti , predklonit sa je strašná bolesť, keď sa z ľahu dvihnem do sedu to strašne boli a je to take stupňujúce akoby, aj pri šoférovaní strašne boli. Od rana to cítim ale teraz už o moc viacej, normlanne mi príde chvíľami až zle od tej bolesti musím si ľahnúť … je to take že mi to nevystreluje nikde do nohy ,Skorej ako taka zápalová bolesť neviem to opisat.
Neviem kde to riešiť 😒

Opakujúce sa bolesti
zuzkaa1991
5. máj 2025

Ist na kvalitnu masaz ;) ak nic sa nezistilo alebo magnetická potvrdi vyskocene platničky to som mala.ja ;) ale masaze a cvicenie pomohli

autor
5. máj 2025
@zuzkaa1991

Ist na kvalitnu masaz ;) ak nic sa nezistilo alebo magnetická potvrdi vyskocene platničky to som mala.ja ;) ale masaze a cvicenie pomohli

@zuzkaa1991 a môžeme mi opisat ako sa vám tie bolesti opakovali ? Či ste ich mala vkuse, ale samovoľne prestali a tak dokola?

autor
5. máj 2025

*mozete

zuzkaa1991
5. máj 2025

Ja som mala bolesti stale alebo pri nejakom pohybe alebo trpnutie noh atd....alebo ked som robila nieco v predklone(okopavala, zmyvala zem ...) nevedela som sa vyrovnat...

autor
5. máj 2025

Ja už si myslim či to nemôže byt z obličky , ale to by asi nezáviselo od pohybu …
Ja si nemôžem ani sadnúť už , ešte ráno v pohode , teraz už vôbec .. och , keby som aspoň vedela z čoho to

taktotedanie
5. máj 2025

Vylucil SI syndrom?

babydesire
5. máj 2025

Zapal, pricviknuty nerv, drobna zlomenina...

autor
6. máj 2025
@babydesire

Zapal, pricviknuty nerv, drobna zlomenina...

@babydesire nemala som ale žiadny úraz, bolesť taka že sa nedokazem ani len podhodiť, otočiť na postely … cela panva akoby som hotova z toho že sa mi to tak opakuje a nič mi nezistili 😏

ingridkras
6. máj 2025

Určite sa treba pýtať na MR.Az na základe toho riešiť ďalej.Ak bude vysunuta platnička,tak to je beh na dlhé trate.Ale v závislosti od lokalizácie problému skúsiť cvičiť SM system-navod na internete.Niekomu zaberá Milgama-komplex vitamínov B na upokojenie nervovych zakončení.Mne pomohol Sirdalud-je na predpis,spočiatku som z neho bola ospala,potom už nie.Je to veľmi individuálne,naozaj treba najskôr potvrdiť,či nejde o vysunutu platničku.Vtedy od bolesti uľaví aj suché teplo.Ak sú bolesti zo zapalu-ziadne masáže.Drzim palce nech sa chytro nájde príčina.