Opakujúce sa hlieny
Ahojte. Ma niekto skusenost s tym, ze kazdy mesiac sa vam vracala choroba. Ja mam vzdy 1x do mesiaca par dni boli hrdlo, cele telo a mam hlieny ktore musim proste len "vychriachat", lebo inak to von nejde. Hlien je zafarbeny az do hneda.
My s tým bojujeme u drobca (má 4,5), každý mesiac má aj dva týždne farebné sople, upchatý nos a kašeľ. Na alergo ok, na ORL ok, CRP takmer na nule. Takže liečba iba symptomatická. Mám pocit, že mu nič nepomáha. Dokonca aj teraz soplí a už týždeň má hnisavé oči. To je u nás novinka. Dostal masť do očí a Pamycon. Chodíme do soľnej jaskyne, inhaluje, dávam mu rôzne prírodné sirupy, kolostrum a aj tak 🤷🏻♀️
@1mata neviem či je to len škôlkou, chodí už druhý rok a ten prvý bol v pohode, dokonca bol vtedy začiatok C19, aj sme boli s manželom chorí a on nič. Chodil do škôlky aj počas lockdownu, bol chorý len 2x, zatiaľ čo druhý šk. rok každý mesiac sopeľ.. neviem ako mu pomôcť, teraz ani tak nesoplí, ale počuť ako huhne, má upchaté dutiny, nepomáha ani sprej od alergológa 🤷🏻♀️
My už nakoniec máme termín na krčné. Až v septembri
@1mata ahoj ja mam presne toto iste hrdlo mam v kuse zapalene aj ked ma neboli a tiez kasel hnede hlieny az najprv bolo ze mam zapal pluc tak som ho preliecila kasel menej ale par x za den hnedy hlien stale uz neviem co mi je moj dr ma vysmieva zato
U nás to isté týždeň po antibiotikách znova ....

@1mata ja mám to isté.2 týždne doma s ATB, týždeň v práci a opäť. Hrdlo, dutiny, hlieny strašne veľa. Nie si po covide? Ja som s tým chodila po krcnom a že veľa ľudí sa na toto sťažuje. Ja som si rovno nasadila calcium, sinuprrd,erdomed aj aescin na hlasivky.huste hlieny mi idú z nosa, vykasliavam. Strašne. Že vraj aj alergie sú. V živote mi nič nebolo