icon

Operácia ACL po trombóze

radusska34
12. sep 2025

Ahojte, mate niekto skusenost s operaciou ACL po tromboze (som. 14 mesiacov po, uzivam Xanirvu, mam Leidena, …). Odporucte konkretneho doktora, kliniku. Dakujem

janickadr
13. sep 2025

@radusska34 Co je ACL?

taktotedanie
14. sep 2025

Mna napadol predny skrizeny vaz ale tak 🤷🏻‍♀️ tazko , vestecku guli nemam aby som vedela ako si to mila autorka myslela ked nevies napisat prispevok zrozumitelne

radusska34
autor
14. sep 2025
@janickadr

@radusska34 Co je ACL?

@janickadr predny skrizeny vaz

radusska34
autor
14. sep 2025
@taktotedanie

Mna napadol predny skrizeny vaz ale tak 🤷🏻‍♀️ tazko , vestecku guli nemam aby som vedela ako si to mila autorka myslela ked nevies napisat prispevok zrozumitelne

@taktotedanie ano, je to predny skrizeny vaz a bezne sa to uz pouziva (aj tu v diskusiach a google to tiez pozna 😉)

taktotedanie
14. sep 2025
@radusska34

@taktotedanie ano, je to predny skrizeny vaz a bezne sa to uz pouziva (aj tu v diskusiach a google to tiez pozna 😉)

@radusska34 tu nejde o to ze ci sa to pouziva
Tu si nedala ziadne info, ake poskodenie aky vykon oblast sr a co s tym ma tromboza akoze?

taktotedanie
14. sep 2025
@radusska34

@radusska34 ACL je anatomicka struktura v kolene nie vykon
Skus sa zamysliet lepsie este raz ak chces relevantnu odpoved a napisat to co potrebujes vediet

anonym_24f03a
14. sep 2025

@radusska34 zeny maju bezne aj cisarske po tromboze s leidenom. Ved lekari vedia, co robia.