Operácia ACL po trombóze
Ahojte, mate niekto skusenost s operaciou ACL po tromboze (som. 14 mesiacov po, uzivam Xanirvu, mam Leidena, …). Odporucte konkretneho doktora, kliniku. Dakujem
Mna napadol predny skrizeny vaz ale tak 🤷🏻♀️ tazko , vestecku guli nemam aby som vedela ako si to mila autorka myslela ked nevies napisat prispevok zrozumitelne
Mna napadol predny skrizeny vaz ale tak 🤷🏻♀️ tazko , vestecku guli nemam aby som vedela ako si to mila autorka myslela ked nevies napisat prispevok zrozumitelne
@taktotedanie ano, je to predny skrizeny vaz a bezne sa to uz pouziva (aj tu v diskusiach a google to tiez pozna 😉)
@taktotedanie ano, je to predny skrizeny vaz a bezne sa to uz pouziva (aj tu v diskusiach a google to tiez pozna 😉)
@radusska34 tu nejde o to ze ci sa to pouziva
Tu si nedala ziadne info, ake poskodenie aky vykon oblast sr a co s tym ma tromboza akoze?
@radusska34 ACL je anatomicka struktura v kolene nie vykon
Skus sa zamysliet lepsie este raz ak chces relevantnu odpoved a napisat to co potrebujes vediet
@radusska34 zeny maju bezne aj cisarske po tromboze s leidenom. Ved lekari vedia, co robia.

@radusska34 Co je ACL?