icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

dominiqwa
24. sep 2019

@zuzulik131 do košíc sa chystam

dominiqwa
24. sep 2019

@zuzulik131 mala si odporucanie k nemu??

zuzulik131
26. sep 2019

@dominiqwa Nie, nemala, ale objednala som sa telefonicky na vyšetrenie a tam sa všetko dohodlo.

miroslavabodiova
6. okt 2019

Ja sa bola operovana v malackach 2015 a myslela som si aky luxus ked som zaplatila aj taky balik a po 4 rokoch prst ako povod lezie mi na ukazovak a vracia sa do povodneho stavu....uz tam mam 3 sroby a dalsie???vraj znova operovat si robia srandu????uz to bolo raz a 3 roky to vydrzalo a uz chruoavky su znicene

miroslavabodiova
6. okt 2019

A teraz si prosim radu kam si to mam ist dat znovu spravit kedze uz neverim nikomu???kto zoperuje hallux tak ze sa to po 3rokoch nevrati???

deniska531
17. okt 2019

@miroslavabodiova
Ahoj, chcem sa spytat, to ti robil Pullman v tej sukromnej klinike, alebo normalne v nemocnici, lebo aj ona je taka nejaka sukromna. Lebo tiez zvazujem operaciu, len neviem kam mam skor ist, ci Malacky, Ružinov....
Metod je vela...
Mam strach, aby to bolo dobre.
A teraz ked citam ze tebe sa to vratilo.

karolinka117
4. dec 2019

@zuzulik131ahoj, chcem sa opýtať, ako sa máš po takom dlhšom čase od operácie? Všetko v poriadku? Bez obmedzení? Sú ešte bolesti? Ja som bola tu u nás v PP na ortopedickej ambulancii na konzultáciu a objednali ma na 10.1. na zákrok, ale čím viacej sa to blíži, tým viac vymýšľam...🤦‍♀️

zuzulik131
4. dec 2019

@karolinka117 Ahoj, pošlem Ti aj fotku. Nohy mám super, vôbec ma to nebolí, veľmi som spokojná. Neboj sa, zvládneš to a nevymýšľaj. Kto Ťa bude operovať?

karolinka117
4. dec 2019

@zuzulik131 Mudr. Babiš. Pýtala som sa aj na toho Murcka, ale že on nerobí už na ambulancii v PP iba v SL a priamo na oddelení. Ale vyzerá tiež šikovný.

zuzulik131
4. dec 2019

@karolinka117 Murcko je jednotka, no Babiša tiež chvália. Neboj sa.

karolinka117
4. dec 2019

@zuzulik131 perfektne to vyzerá👍

klarinna
6. dec 2019

@zuzulik131mate to super spravené,ak sa smiem opýtať dávali Vám tam sruby?ako dlho ste od operácie?že je to už tak pekne zahojene?dakujem

zuzulik131
9. dec 2019

@klarinna Dobrý deň, šruby mám v pravej nohe. V ľavej som mala drôt, no po mesiaci mi ho vybrali. Pravá noha bola robená v máji, ľavá v septembri.

zuzulik131
9. dec 2019

@karolinka117 No poviem Vám stalo to bolesti. Ale je to pekné, mala som to fakt zlé predtým.

klarinna
9. dec 2019

@zuzulik131super,ja sa len pýtam,lebo som akurát dneška 2 týždne po operácii halluxu,kedy to moje bude také pekné,už môžte na tu ľavú nohu obuť hocičo,nič nebolí?

zuzulik131
10. dec 2019

@klarinna áno už obujem hocičo, no podpätky zatiaľ nenosím.

monula20
10. dec 2019

Ahojte mala som byť teraz operovana v ba ochorela som tak ma nevzali..chcem sa opýtať keďže mám platné vyšetrenía či by sa to nejako dalo prehodiť do PP..na koľko tu mi dali termín až v marci..A svokra včera v pp operovali.. Či náhodou neviete ako postupovať.. bože píšem jak debil 🤣

miaska30
21. jan 2020

Dobrý deň.chcela by som sa informovať kto má šroby a vyberali už. že či to boli som pol roka po operácii haluxu a teraz mi musia vybrať skrutky lebo ma to začalo bolieť len chcem vedieť či po operácii budem normálne chodit myslím hneď

misicka2704
21. jan 2020

Ahojte babenky, tak ja som absolvovala operáciu haluxu na ľavej nohe, 20.1.2020 (pravú som mala 4.1.2019) som prvý deň po a bolesti samozrejme su, ale po skúsenosti s pravou nohou minulý rok som si dala prepísať silnejšie utlmovacie lieky, pred rokom prvé dva dni to bolo kruté (Ibalgin,novalgin absolútne nezaberali, až tramal). Dva dni bez spánku ale tretí deň už pohoda. Teraz je to lepsie, zajtra idem na prevez. Operoval ma pán doktor Ševčík v nemocnici v Saci, a mozem ho vrele odporučiť , úžasný prístup ,ochota a starostlivosť. Keby niekto nejake otázky kľudne sa pýtajte 🙂

misicka2704
21. jan 2020

Ešte som chcela dodat ze mám v nohe kovové sruby ktore tam už ostávajú navždy ,žiadne vyberanie nicoho

janka95
23. jan 2020

Je tu niekto kto absolvoval operáciu v Poprade? Mna boli chodidlo, cely palec zp spodu, dufam že mi to všetko prejde touto operáciou chystám sa tento rok 🙂

monula20
23. jan 2020

@janka95 ahoj moj svokor..pred mesiacom..ale bez srobov

klarinna
23. jan 2020

Ja som bola v Poprade pred dvomi mesiacmi

janka95
24. jan 2020

@klarinna a u koho prosím? Dá sa to vydržať? Ešte máš nohu v sadre? Mam doma živého skolkara, tak si neviem predstaviť ako budeme fungovať 🙂

klarinna
24. jan 2020

@janka95 sadru som ani nemala, len obväz, vydržať sa to dá určite, chystám sa aj s druhou niekedy v budúcnosti, operoval ma p. Doktor Vlkolinsky, som spokojná veľmi, akurát chodím na rehabilitácie, mam 2sruby,

miaska30
24. jan 2020

@zuzulik131 dobrý deň môžem sa spýtať keď vám vyberali šroby hneď sa dalo chodiť a je to bez sadry a neboli mne idú vybrať dva teraz po pol roku lebo tlačia a dva mi nahrajú ďakujem vám za odpoveď

klarinna
24. jan 2020

@miaska30 sruby nevyberáju, že mi tam zostávajú,

zuzulik131
30. jan 2020

@miaska30 Dobrý deň, ja mám šruby od mája v nohe, povedali mi, že zostanú, ja ich necítim.... a v druhej nohe som vôbec šruby nemala, iba drôt a ten mi vybral na ambulancii po 4 týždňoch,lebo časť z neho mi trčala z rany von.

janka95
30. jan 2020

Od čoho závisí či sú alebo nie sú šroby? 🙂 bolelo vás niekoho z toho celé chodilo? Mna boli v zahybe palec. Opätky vydržím pár minút. Budem môcť po čase takú obuv nosiť alebo sa jej bzdem musieť úplne vyhýbať?

macikovaiveta
23. feb 2020

@anega79 ďakujem za info akurát mám dva drôty 👋