Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@misicka2704 tiež so bola 16.1.2020 na operácii Saci operoval má primár Totkovic veľmi spokojna
Mna bude v šaci operovat dr. Vicen som zvedava znama ma pekne urobene obe nohy
Vstala som dnes rano, dva roky po operacii a ta kost bolí, ze ma ide slak trafit.. Neviem ani chodit, to co sa stalo.. Mali ste to uz?
@dominiqwa prajem aby Vám to dobre dopadlo a chcem sa spýtať Vaša známa chodila na rehabilitácie po operácii dakujem
@macikovaiveta po 3 tyzdnoch sla do práce a tusim ani nechodila
@dominiqwa Dakujem pekny den
@dominiqwa bola ste na tej operácii ako ste spokojna
@macikovaiveta mam ist v juni ale meviem ze co bude zatial to plati
Pekný deň, ako tak pozerám Vaše foto po operácii som smutna z tej mojej som 4 mesiace po operacii mam tam nejaku platnicku a srob. Utesujem sa uz len tym ze ked sa vyberu tie cudzie predmety tak sa to upraví. Ale ak to ma takto vyzerat tak mozem povedat ze zbytocne vyhodene peniaze. Posielam foto operovana ľavá noha.
@misicka2704 som po operácii 16.1.2020 v Saci operoval primár Totkovic mám tiež sroub ale mala som dva drôty ktoré mi vybrali mala som kladivkove 2 prsty robili aj klembu ešte neobujem hocijaké topánky inak tiež veľmi spokojná 😀👋
@mon92 ja to mam podobne a tiez cakam na vybratie a pevne verim, ze to bude inak vyzerat. Ale zbytocna operacia, lebo klemba ma boli tak ci tak a hlavne kvoli tomu som si to dala urobit.
Zienky tak operacia sa mi presunula z 8.6 na 27.5. hadam to bude všetko ok a hlavne moje detváky to dajú s chromou mamkou 😃 pondelok este ma caka covid test
@dominiqwa Držím palce, ja už mám ročné výročie ,,po´´ 🙂
@zuzulik131 ďakujem blahoželám a si spokojná?
@dominiqwa kde Vám to idu robiť 27.5.?
@dominiqwa áno som veľmi spokojná. S jednou nohou som bola v máji, s druhou v septembri.
@macikovaiveta košice šaca dr. Vicen,
@zuzulik131 a dlho sa ti hojili

@misicka2704 ja som tiež bola operovana 16.1.2020 nemocnica Šaca práva noha a dva kladivkove prsty plus drôty v prstoch mala som to už moc operoval má primár Totkovic veľmi spokojná