icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

danula22
16. júl 2020

@zuzulik131 a mate nejake info aky je?

zuzulik131
17. júl 2020

@danula22 Ja mám osobnú skúsenosť, robil mi obe nohy. Je perfektný.

danula22
17. júl 2020

@zuzulik131 čiže operacia bola v Poprade?a ako sa citite dnes a čo rekonvalescencia

sobik909
18. júl 2020

@katarinacierna prosím vás môžem sa spýtať ako dlho mala sestra po operácii bolesti? Viem že je to už dlho, ale ja som teraz 3 týždne po operácii a mám stále bolesti. Hlavne pokiaľ to zafačujem a dám do tej špeciálnej papuče. Už som z toho unavená a zúfalá zároveň. Ďakujem

dominiqwa
19. júl 2020

@danula22 maxinalna spokojnosť dr.Vicen Košice šaca ludsky pristup, zaujima sa o pacienta

zuzulik131
21. júl 2020

@danula22 Áno, zákrok som mala v Poprade. Už sa cítim dobre, po roku od prvej operácie už nosím aj na podpätku topánky. Som veľmi spokojná. Hojilo sa mi každá noha tak cca 6 týždňov.

monula20
21. júl 2020

Kočky koľko vám trvalo kým ste rozchodili nohu?po operácii akoby bola stuhnuta palec sa mi nedá riadne ohnut

danula22
21. júl 2020

Ja som bola včera na konzultaciu u p.Dr Sekača zatial mam cekom dobry pocit z neho.Len sa objednať

dominiqwa
22. júl 2020

@monula20 tak ja uz mala aj mierne opatky a uz som aj tancovala doma asi po 4 tyzdnoch

dominiqwa
22. júl 2020

@dominiqwa na rehabky nemam cas pri 3 detoch cize len doma cvicim a uz ohnem viac prsty

zuzulik131
22. júl 2020

@danula22 Nebojte sa, šup do toho. Nebudete ľutovať.

monula20
22. júl 2020

@dominiqwa ja som 6 týždňov po operácii niak ma to vôbec nebolelo...Len ešte celkom neohnem palec..tie z mám 3 deti

sobik909
25. júl 2020

@dominiqwa prosim Vás to ste si tú nôžku máčala v repiku? Ja som už 4 týždne po operácii a aj keď je to už síce lepšie, tak stále to je bolestivé a ešte aj trocha odpuchnuté. Hlavne ma to bolí ako to dám to ortézy - topánočky. Preto rozmýšľam tiež nad repíčkom. Len neviem či môžem máčať, alebo radšej len prikladať tampón.

dominiqwa
4. aug 2020

@sobik909 ja som si macala v termetery ale aj repiku a super

lujza2728
25. aug 2020

Zdravím dievčatá, mohla by som sa spýtať, koľko ste platili za zákrok v KE-Šaca?

dominiqwa
25. aug 2020

@lujza2728 pri dr.vicenovi nič. Pri primarovi aj p. Sefcikovi sa plati 180e tusim

lujza2728
27. aug 2020

@dominiqwa ďakujem za odpoveď. Pozerala som cenník a tam bola uvedená cena za operáciu vyše 800€.

zuzirich
1. sep 2020

Ahojte, pripojím sa do diskusie. .....končí leto a ja riešim operáciu haluxu. Podstúpila som operáciu na ľavej nohe (pravá je ok) cca 13 rokov späť v Prahe. Neviem aká metóda to bola, ale mala som tam šróby, ktoré mi potom vybrali. Nejakú dobu som mala klud, ale teraz je noha v stave, že potrebujem operáciu zopakovať. Zvažovala som Malacky, ale v inom fóre má skôr odradili, lebo výsledok nebol dlhodobý. Viete mi prosím odporučiť dobru kliniku a doktora? Som z Partizánskeho (Trenčiansky kraj ), takže Košice vopred vylučujem. Ďakujem 😊

gemerka17
1. sep 2020

@zuzirich metódu SCARF, ktorou operujú v Košiciach, tak na západe tak operuje v Skalici mudr Petrík. Pokiaľ viem tak v Malackách operuje súkromne mudr Pullman, ale ten nemá dobré výsledky s halluxami, čiže tam netreba chodiť 🙂

zuzirich
1. sep 2020

@gemerka17 ano, podľa referencií zvažujem mudr.Petrika. Máte niekto osobnú skúsenosť? Ako dlho sa čaká na termín, dĺžka hojenia, cena?

gemerka17
1. sep 2020

@zuzirich žiaľ nemám, mám len referencie. Ale ak by to bola moja diagnóza v rámci západu by som isto išla pozrieť do Skalice a uvidíte čo Vám povedia.

lada22
1. sep 2020

@zuzirich ja som bola u MUDr. Petríka

zuzirich
1. sep 2020

@lada22 a ako ste spokojná? Ako dlho ste čakali na termín a aká bola dlhá rekonvalescencia? Ďakujem 😊

lada22
1. sep 2020

@zuzirich to bolo ešte v roku 2018...vo februári som volala..v apríli konzultácia a v novembri operácia. Mesiac a pol som bola pn. Ten prvý mesiac bol taký obmedzujúci,ale v pohode...noha trochu puchla tak asi do februára. Som spokojná.

zuzirich
1. sep 2020

@lada22 veľmi pekne ďakujem 😊

polokakauko
8. sep 2020

Ja som to už podstúpila som dva mesiace po operácii No zavadzia mi tam šrób neviem si nič obuť a prst pri palci z ktorého mi museli štikať neviem zohnúť.

macikovaiveta
8. sep 2020

@polokakauko dva mesiace je malo musíte ešte vydrzat treba rehabilitácie tiež som to absolvovala v januári až po pól roku bolo ok kde vás operovali 🍀

polokakauko
9. sep 2020

@macikovaiveta keď som sa pýtala na rehabilitáciu tak mi povedali ,že rehabilitáciu mi nedajú, že si to musím rozcvičiť doma sama a že do zimy to určite rozcvičim čomu neverím lebo ma to strašne bolí keď si chcem niečo obuť. Takže chodím stále v šľapkách, myslíte že ešte v novom roku nebudem práceneschopná? 🙈

gemerka17
9. sep 2020

@polokakauko ktorý omyl zdravotníctva povedal, že rehabilitáciu ti nedajú ? máš na to nárok, je dobré keď ti to niekto ukáže. Zas len niekto šetrí.

macikovaiveta
9. sep 2020

@polokakauko musia Vám predpísať rehabilitácie ja som mala magnet laser a cvičenie tie mi ukázali cvičila som doma pár krát za deň .Ja som išla do PRÁCE po tri a pól mesiaci. Som po operácii 8 mesiacov a cítim to pri zmene počasia.Ties som nosila šľapky a kúpila som si ortopedické sandále na suché zipsy aj zdravotné botasky ja som mala robenu aj klembu a kladivkove prsty.Mala so dva drôty.Vy to máte asi jednoduchšie keď len hallux.Kde Vás operovali ?Drzte sa 👋