Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@danula22 Ja mám osobnú skúsenosť, robil mi obe nohy. Je perfektný.
@zuzulik131 čiže operacia bola v Poprade?a ako sa citite dnes a čo rekonvalescencia
@katarinacierna prosím vás môžem sa spýtať ako dlho mala sestra po operácii bolesti? Viem že je to už dlho, ale ja som teraz 3 týždne po operácii a mám stále bolesti. Hlavne pokiaľ to zafačujem a dám do tej špeciálnej papuče. Už som z toho unavená a zúfalá zároveň. Ďakujem
@danula22 Áno, zákrok som mala v Poprade. Už sa cítim dobre, po roku od prvej operácie už nosím aj na podpätku topánky. Som veľmi spokojná. Hojilo sa mi každá noha tak cca 6 týždňov.
Kočky koľko vám trvalo kým ste rozchodili nohu?po operácii akoby bola stuhnuta palec sa mi nedá riadne ohnut
Ja som bola včera na konzultaciu u p.Dr Sekača zatial mam cekom dobry pocit z neho.Len sa objednať
@danula22 Nebojte sa, šup do toho. Nebudete ľutovať.
@dominiqwa prosim Vás to ste si tú nôžku máčala v repiku? Ja som už 4 týždne po operácii a aj keď je to už síce lepšie, tak stále to je bolestivé a ešte aj trocha odpuchnuté. Hlavne ma to bolí ako to dám to ortézy - topánočky. Preto rozmýšľam tiež nad repíčkom. Len neviem či môžem máčať, alebo radšej len prikladať tampón.
Zdravím dievčatá, mohla by som sa spýtať, koľko ste platili za zákrok v KE-Šaca?
Ahojte, pripojím sa do diskusie. .....končí leto a ja riešim operáciu haluxu. Podstúpila som operáciu na ľavej nohe (pravá je ok) cca 13 rokov späť v Prahe. Neviem aká metóda to bola, ale mala som tam šróby, ktoré mi potom vybrali. Nejakú dobu som mala klud, ale teraz je noha v stave, že potrebujem operáciu zopakovať. Zvažovala som Malacky, ale v inom fóre má skôr odradili, lebo výsledok nebol dlhodobý. Viete mi prosím odporučiť dobru kliniku a doktora? Som z Partizánskeho (Trenčiansky kraj ), takže Košice vopred vylučujem. Ďakujem 😊
Ja som to už podstúpila som dva mesiace po operácii No zavadzia mi tam šrób neviem si nič obuť a prst pri palci z ktorého mi museli štikať neviem zohnúť.
@polokakauko dva mesiace je malo musíte ešte vydrzat treba rehabilitácie tiež som to absolvovala v januári až po pól roku bolo ok kde vás operovali 🍀
@macikovaiveta keď som sa pýtala na rehabilitáciu tak mi povedali ,že rehabilitáciu mi nedajú, že si to musím rozcvičiť doma sama a že do zimy to určite rozcvičim čomu neverím lebo ma to strašne bolí keď si chcem niečo obuť. Takže chodím stále v šľapkách, myslíte že ešte v novom roku nebudem práceneschopná? 🙈
@polokakauko ktorý omyl zdravotníctva povedal, že rehabilitáciu ti nedajú ? máš na to nárok, je dobré keď ti to niekto ukáže. Zas len niekto šetrí.
@polokakauko musia Vám predpísať rehabilitácie ja som mala magnet laser a cvičenie tie mi ukázali cvičila som doma pár krát za deň .Ja som išla do PRÁCE po tri a pól mesiaci. Som po operácii 8 mesiacov a cítim to pri zmene počasia.Ties som nosila šľapky a kúpila som si ortopedické sandále na suché zipsy aj zdravotné botasky ja som mala robenu aj klembu a kladivkove prsty.Mala so dva drôty.Vy to máte asi jednoduchšie keď len hallux.Kde Vás operovali ?Drzte sa 👋

@zuzulik131 a mate nejake info aky je?