icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

polokakauko
26. okt 2020

@gemerka17 No vraj na to čakám pol roka. Takže preto mi nedali rehabilitáciu. Za dva týždne sa mi to malo doma z rehabilitovať podľa doktora. Ja som úplne zúfalá lebo mi končí už maródka a neviem sa pohnúť ďalej s nohou.

macikovaiveta
26. okt 2020

@polokakauko určite si pýtajte rehabilitácie ja som bola PN tri a pól mesiaca a som po operácii 10 mesiacov a občas to boli hlavne pri zmene počasia . Nedajte sa odbiť buďte PN koľko potrebujete hlavne pri takej práci keď musíte chodiť.Najlepsie sú na to zdravotné topanky teda širšie.

polokakauko
2. nov 2020

Dnes som bola na kontrole " podľa potreby". S tým, že ma stsley bolia prstye nae nohách ,pichol mi injekciu od bolesti.som vypísana do práce.ale to neprichádza do úvahy 🙈 ja som už ozaj zúfalá, okrem toho že ma noha bolí mi v nej brni . Prečo sú ľahostajný voči tomu??? čo mám robiť

cicka33
Autor odpoveď zmazal
cicka33
2. nov 2020

@polokakauko od obvodneho pýtat doporucenie k inemu ortopedovi, nech sa na to kukne. Je to hlúposť, ze vas nedali na rehabky, ani mne operacia nedopadla ktovieako, ale na rehabky ma dali. Mozete sa ist este v tej nemocnici opytat primára, preco ten lekar takto postupuje,resp.skor nepostupuje

janarado
9. nov 2020

Ahojte, nemáte náhodou niektorá už nepotrebnú tú topánku po operácii haluxu?

monula20
9. nov 2020

@janarado ahoj ja mám.. pravu

macikovaiveta
9. nov 2020

@janarado myslím,že je tá topánka aj na recept,dá sa predpísať lekárom

anika142
29. nov 2020

@danula22 ahoj, môžem sa opýtať na operáciu u dr. sekaca? Mne by mal operovať 3.12. no pravdupovediac mam strach. Ako dlho ta to bolelo? ako si došlapovala na nohu po operácii? Veľmi to bolo opuchnuté po operácii? vedela si ísť domov?

danula22
29. nov 2020

@anika142 ak chcete dam vam kontakt a kludne mi mozete zavolat lebo je to na pol strany pisania.

anika142
29. nov 2020

@danula22 môžem poprosiť o kontakt? zavolala by som vám.

danula22
Autor odpoveď zmazal
bruja
10. mar 2021

@sonicka13131 rada by som sa porozpravala s vami ohĺadom operacie haluxov. Ďakujem

janarado
10. mar 2021

@bruja dobrý večer, ja som bola tiež na operácii haluxov v novembri, ak vás niečo zaujíma

bruja
17. mar 2021

@janarado prosim pošlite mi mobil ozvem sa vam ďakujem.0903215346

janarado
17. mar 2021

@bruja 0911 730 505

tinulka193
22. mar 2021

@emidia Prajem pekný večer, prosím o skúsenosti.Nakoľko aj mňa čaká operácia nakoľko mám nález haluxu celkom veľký ortopéd to opísal u mňa ako zložitejší zákrok.Neviem sa rozhodnúť kde si dať operovať nohu.Mám 47 rokov problémy sú na oboch nohách ale zatiaľ chcem riešiť len jednu kde je to horšie. Ďakujem

emidia
23. mar 2021

@tinulka193 Dobre ranko. Na co konkretne ste zvedavá? 🙂

iqqi
9. júl 2021

@emidia zdravim, prosim, date foto nozky teraz? Ja som treti den po, nevedela som, do coho idem a snad sa utesim, ako to bude vyzerat po 3r

emidia
10. júl 2021

@iqqi cca prve 2tyzdne som mala podobne pocity 🙃

iqqi
10. júl 2021

@emidia a povedali vam, preco mate rezane aj medzi palcom a ukazovakom, bo ja netusim a snad vsade vidim len jeden rez, mam 9+4 stychov, je to pomerne vela oproti inym fotkam, a to este neviem, aka to bude "bolest" pri vyberani. Ale nemam ani sroby, ani nejake platnicky, ani nic, co by sa malo este vyberat. Ja som sa radsej nic nepytala, bo by som snad zutekala z tadial. Ale mam to za sebou. Dnes narodky trosku ubolene, ale dala som si ten najkrajsi darcek, bo verim, ze uz bude len dobre. Mna to trapilo cca od 15., bolesti od 18, ale nie take ako nastupili po porodoch. Covid mi operaciu predlzil o skoro 1.5r, bo som to riesila 10.3. a 16.3. vyhlasili stopku na SR.
@emidia

emidia
11. júl 2021

@iqqi Tiez som mala 2rezy,zrejme kvoli lepsiemu prístupu. A mam tam 1srobik kt tam aj ostal takze okrem stichov mi nic nevyberali. Prajem vsetko naj k narodkam 🙂

iqqi
11. júl 2021

@emidia dakujem, no dnes je to 4. den a zacina mi v tom dost pulzovat a akoby trpnutie intenzivne, papuca este nehrozi, vraj staci az po vybrati stychov zacat intenzivne pouzivat.

guizui
30. aug 2021

Ahojte, absolvoval niekto, pripadne ma aspon sprostredkovane info o operacii haluxov na niektorej zo sukromnej klinik - bratislavsky kraj? Dakujem.

edita1212
11. apr 2022

@alicewonder Poprosím o natočenie videa, ako sa robí ten obväz po operácii haluxov. ďakujem.

mattuliatko30
26. apr 2022

@pauliq ahoj môžem otázku na operaciu..mam haluz a palec ma boli už asi 7 rokov rok vkuse .poradili mi nejakú cheilotomiu aj výrastky mam na palci..mam sa objednať Martin alebo Ružomberok..ako to tebe prebiehalo

mattuliatko30
26. máj 2022

@vlevicka ahoj, chcem sa spýtať, na pravej nohe ťa to nebolí.?.podľa fotky ja mám asi tak nohu a palec...mám tiež hallux ale mám skôr hrču hore na klbe..ako ty na tej pravej nohe..a spôsobuje mi to bolesti pri chodzi...mám tam poškodenie klbu 3 stupeň a neohnem palec pri chôdzi veľa lebo ma ten klb bolí aj zboku aj zhora...

guizui
31. máj 2022

ahojte, u koho ste prosim absolvovali rehabilitacie po operacii? BA kraj. Dakujem

iqqi
31. máj 2022

@guizui Záporožská super kolektiv

jajanka31
12. júl 2022

Ahojte ak vas teda ortoped odporuci na operaciu ako dlho sa na nu caka? Ma niekto skusenost kolko stoji jedna noha v sukromnej klinike. A ako dlho sa caka v statnej?