icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

adulka07
20. jún 2024

@keta14
Napísala som mu email...dal mi termín ..netrebalo žiadne vyšetrenia...akurát treba prísť skôr lebo na recepcií šport artoro centra vám dajú číslo a papier na RTG - je to hneď vedľa ambulancie

keta14
21. jún 2024

@vieramikloskova Ďakujem

vieramikloskova
21. jún 2024

@keta14 čím skôr mu napíšte čakacia doba rok

keta14
22. jún 2024

@adulka07 RTG už mám aj výmenný lístok od ortopéda

adulka07
22. jún 2024

@keta14 tak už len mu napísať a prísť na daný termín

keta14
22. jún 2024

@vieramikloskova v pondelok mu napíšem. ďakujem

keta14
22. jún 2024

@adulka07 už aby to bolo. ďakujem

vieramikloskova
23. jún 2024

@keta14 ja idem na vyšetrenie február a marec operácie

6myska
23. jún 2024

Dievcata, boli ste na kontrole u dr. Totkovica aj po nejakych 4,5 mesiacoch?

adulka07
23. jún 2024

@6myska nie...po 3 týždňoch mi urobili Rtg a povedal ,že mám už chodiť bez topánočky a plne zaťažovať...a že po 4-6 týždňoch mám prísť na kontrolu - termín si mám pýtať email...a keď som mu napísala tak odpoveď bola ,že nemusím chodiť,stačí keď mu napíšem ,že ako sa mám 🤔😵‍💫

6myska
23. jún 2024

@adulka07 fakt? Super...mne vtedy na poslednej kontrole po 5,5 tyzdnoch (ze uz zhodit topanku) povedal, ze o 3 mesiace ma chce vidiet...no v tom teple tam take 3 h cakat sa mi vobec nechce, hlavne ked je vsetko s nohou v poriadku. Neviem ci mu este napisat ci musim chodit ci nie 🙈

adulka07
23. jún 2024

@6myska no napísať mu môžeš a uvidíš čo ti odpíše ...ja už fungujem normálne,bolesti nemám ale tá noha je ešte stále väčšia - hrubšia ako tá zdrava...chcela som si teraz kúpiť šľapky v CCC a do maloktorych si viem vopchať nohu

tatianatana
26. jún 2024

Ahojte. Ja mám operáciu za sebou. Operovali má teraz 24.6.2024 v Nemocnica Šaca. Operoval má doktor Mitro a Ševčik. Operáciu som mala lokálne ale za mňa nič príjemné kedže som tam počula tu brúsku, pílu 🙈 Aj pichanie tej lokalnej bolo nepríjemné. Samotná operácia trvala asi 40 minút (plus predpriprava asi 20 minut)
Bolesti má chytili a dosť silné niekoľko hodín po operácii ale našťastie sa to dalo ako tak zvládnuť pomocou liekov. Zajtra má čaka prevez tak som zvedavá. Každej čakateľke na operáciu držím palce 🙂

vieramikloskova
26. jún 2024

@tatianatana máte to za sebou,mňa to čaká tiež v Šadci ale až február čakacia doba rok. Bude ma operovať Totkovič.

tatianatana
27. jún 2024

@vieramikloskova ja som bola prvý krát na vyšetrení v apríl a dali mi termín hneď na jún. Držím Vám palce nech Vám to pomôže a nech to máte čo najmenej bolestivé 🙂

vieramikloskova
19. júl 2024

@tatianatana ja mám termín február a operácia marec,ale rok čakám

vieramikloskova
19. júl 2024

@tatianatana tak už ste po operácii

vieramikloskova
9. aug 2024

@vieramikloskova nieje až na budúci rok marec. Rok čakám na operáciu

monula20
10. aug 2024

@mishel9357 ahoj mne tak robili

vieramikloskova
10. aug 2024

@monula20 rok ste čakala na.opetaciu .

monula20
12. aug 2024

@vieramikloskova nie asi 3 mesiace,medzi tým prišla korona tak na druhú nohu mi volali po 2 rokoch ale som mala male babo tak som ju zrusila..a teraz pôjdem riešiť na novo

mamaamam
12. aug 2024

Ahojte narazila som na tuto temu nakoľko aj mna trápi hallux keď vidím aké malé ste si dali operovať a ja mám taký velky. Máte niekto fotku kto di dal operovať aj velky hallux ako vám je po operácii naozaj je tá nová metóda už ok a nevráti sa to ? Ďakujem

vieramikloskova
12. aug 2024

@monula20 no teraz rok čakacia doba

monula20
12. aug 2024

@vieramikloskova ano je minto jasne 😃

monula20
13. sep 2024

@vieramikloskova nevieš kto zastupuje dr.čembovu?ona tam momentálne nepracuje

loren8
28. sep 2024

@adulka07 Dobrý deň, chystám sa budúci týždeň na konzultáciu haluxu pred operáciou a rada by som počula nejaké zhodnotenie tejto operácie po nejakom čase od operácie. Prosim môžte mi napísať ako dlho pretrvával opuch? Išli by ste na operáciu znovu ak by ste vedeli čo Vás čaká, neľutujete operáciu? Vopred ďakujem za Vaše zhodnotenie operácie po čase.

emily199
28. sep 2024

@loren8 ja si bola pred rokom na operáciu v októbri a o 4 týždne idem s druhou nohou. Bola som maximálne spokojná aj som rok po zákroku.Za mňa to bolo takmer bezbolestné, bola som operovaná v Šaci MUDr.Totkovič a bola som operovaná tou novou metódou bez rezu ..

monula20
28. sep 2024

Ahojte neviete kto zastupuje v ružinove dr čembovu?alebo teda kam zavolať?

adulka07
28. sep 2024

@loren8 neľutujem... opuch trval dlho...mesiace...ešte aj na dovolenke pri mori mi v auguste od tepla opuchla...ale inak je v poriadku..išla by som ešte raz... cvičím,behám a nemám žiadne problémy a hlavne už nie je taká kryva

vieramikloskova
28. sep 2024

@adulka07 pekná 👍 ja idem v marci na operáciu,počítam že do 3 mesiacov bude dobré.