Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@vieramikloskova Ďakujem
@keta14 čím skôr mu napíšte čakacia doba rok
@vieramikloskova v pondelok mu napíšem. ďakujem
@keta14 ja idem na vyšetrenie február a marec operácie
Dievcata, boli ste na kontrole u dr. Totkovica aj po nejakych 4,5 mesiacoch?
@adulka07 fakt? Super...mne vtedy na poslednej kontrole po 5,5 tyzdnoch (ze uz zhodit topanku) povedal, ze o 3 mesiace ma chce vidiet...no v tom teple tam take 3 h cakat sa mi vobec nechce, hlavne ked je vsetko s nohou v poriadku. Neviem ci mu este napisat ci musim chodit ci nie 🙈
Ahojte. Ja mám operáciu za sebou. Operovali má teraz 24.6.2024 v Nemocnica Šaca. Operoval má doktor Mitro a Ševčik. Operáciu som mala lokálne ale za mňa nič príjemné kedže som tam počula tu brúsku, pílu 🙈 Aj pichanie tej lokalnej bolo nepríjemné. Samotná operácia trvala asi 40 minút (plus predpriprava asi 20 minut)
Bolesti má chytili a dosť silné niekoľko hodín po operácii ale našťastie sa to dalo ako tak zvládnuť pomocou liekov. Zajtra má čaka prevez tak som zvedavá. Každej čakateľke na operáciu držím palce 🙂
@tatianatana máte to za sebou,mňa to čaká tiež v Šadci ale až február čakacia doba rok. Bude ma operovať Totkovič.
@vieramikloskova ja som bola prvý krát na vyšetrení v apríl a dali mi termín hneď na jún. Držím Vám palce nech Vám to pomôže a nech to máte čo najmenej bolestivé 🙂
@tatianatana ja mám termín február a operácia marec,ale rok čakám
@tatianatana tak už ste po operácii
@vieramikloskova nieje až na budúci rok marec. Rok čakám na operáciu
@mishel9357 ahoj mne tak robili
@monula20 rok ste čakala na.opetaciu .
@vieramikloskova nie asi 3 mesiace,medzi tým prišla korona tak na druhú nohu mi volali po 2 rokoch ale som mala male babo tak som ju zrusila..a teraz pôjdem riešiť na novo
Ahojte narazila som na tuto temu nakoľko aj mna trápi hallux keď vidím aké malé ste si dali operovať a ja mám taký velky. Máte niekto fotku kto di dal operovať aj velky hallux ako vám je po operácii naozaj je tá nová metóda už ok a nevráti sa to ? Ďakujem
@monula20 no teraz rok čakacia doba
@vieramikloskova ano je minto jasne 😃
@vieramikloskova nevieš kto zastupuje dr.čembovu?ona tam momentálne nepracuje
@adulka07 Dobrý deň, chystám sa budúci týždeň na konzultáciu haluxu pred operáciou a rada by som počula nejaké zhodnotenie tejto operácie po nejakom čase od operácie. Prosim môžte mi napísať ako dlho pretrvával opuch? Išli by ste na operáciu znovu ak by ste vedeli čo Vás čaká, neľutujete operáciu? Vopred ďakujem za Vaše zhodnotenie operácie po čase.
Ahojte neviete kto zastupuje v ružinove dr čembovu?alebo teda kam zavolať?
@adulka07 pekná 👍 ja idem v marci na operáciu,počítam že do 3 mesiacov bude dobré.

@keta14
Napísala som mu email...dal mi termín ..netrebalo žiadne vyšetrenia...akurát treba prísť skôr lebo na recepcií šport artoro centra vám dajú číslo a papier na RTG - je to hneď vedľa ambulancie