Operácia krčnej chrbtice
Zdravim. Ma z Vas niekto skusenost s operaciou platniciek v krcnej chrbtici laserom? Ako dlho trvala operacia? Pomohlo Vam to od bolesti a zavratov? Ako rychlo ste sa vratili do prace a bezneho zivota? Dakujem
@adulienka11111 vcera ma operovali, vymena dvoch platniciek a sroby, prave som sa prvy krat posaadila, bolesti su, snad uz bude dobre, chce to cas
Tak Vám prajem skoré uzdravenie,nech Vám tá operácia pomôže...ja ešte stále čakám...ste v Ke?? Kto Vás operoval?? Nech ste skoro fit...M.
@adulienka11111 mne vobec
@adulienka11111 mala som aj pred operáciou,za mna musím povedať , že keby som mohl nikdy by som sa nedala operovať, teraz mi je horšie, dokonca mi chytilo aj psychiku po operácii, našťastie už je to lepšie ale nie tak ako pred operáciou
@mariamudrova dakujem, bola som v Ruzomberku u primara Slobodu. Ci mi to odstrani zavraty, ukaze az cas po cca pol roku az roku, kym sa vsetko zahoji, hlavne musim riadne rehabilitovat, tak dufam, ze budem ok
@adulienka11111 ďakujem krasne, máte svatu pravdu , zdravie je najdôležitejšie , škoda že si to človek uvedomí až keď má s tým zdravím problémy
@adulienka11111 dakujem🙂
Zdravim Vas vsechny, prosim radu...jsem na ID s pohybovym aparatem, ma za sebou 6operaci ramena lokty zapesti za 4roky...ted bojuju s pateri-krcni a krizova....bolesti mam hrozny, blokuje se mi i hrudni pater, rtg ukazal v krcnej cituji ortopeda "obrovske osteofyty" a v krizoch i spondylofyty, nosim bederni pas 3-4h denne, snazim se zhubnout, ale zatim jsou bolesti obrovsky, od bolesti beru Tramal 3xd, pomuze jen na chvili a myslim ze to neni reseni je navykovy takze musim prestat....mam neurologicku takovou ignorantku, vzdy se me pta povedzte co by vam pomohlo......nikde me nechce poslat- rehabky nemuzu uz jsem zkousela, ale po 5te jsem byla uplne zaseknuta a vsechno zapalene....vcera jsem ji rikala ze bych chtela zkusit chirurgicke odstraneni vyrustku....vsechno zamitla....mam syndrom krcniho zebra- nervovy kmen a tepny se skripou mezi prvni zebro a klicni kost, brni mi ruce, obcas je mam uplne odkrvene necitlive, tez se to da resit chirurgickym odstraneni vyrustku na klicni kosti a zebru....ona me ale odpalkovala ze se to poeruje az kdyz modraji ruce....uz jsem zoufala...nasla jsem jineho neurologa ale co mam 4mesice delat nez pujdu k nemu? termin k novemu mam az 12,3.2025....co vam pomohlo, jak jste se udrzely do ope? moc dekuju ze jste precetly moji litanii ale uz jsem opravdu zoufala a strasne ubolena
@adulienka11111 ahoj🙂ako si poriesila zavrate? pomohla operacia? uz dlho sa trapim migrenami a zavratmi, nic mi nepomaha...vdaka za odpoved🙂
@adulienka11111 ahoj🙂ako si poriesila zavrate? pomohla operacia? uz dlho sa trapim migrenami a zavratmi, nic mi nepomaha...vdaka za odpoved🙂
@sonkamirka nebola som na operacii. Vraj operacia na zavraty nepomoze