icon

Operácia kŕčových žíl

4. apr 2025

Ahojte, prosím vás, nejaké aktuálne info na pána doktora Vyrostku v Handlovej. Chcela by som sa objednať na konzultáciu a zároveň operáciu kŕčových žíl. Ako to funguje? Vie odoperovat dve nohy naraz či treba odstup? Cena?? Boli to?? Ďakujem

lussy203
4. apr 2025

Aj ja plánujem ísť koncom roka, mne dr povedal, že iba v Handlovej operujú obe nohy naraz, takže jedna cena jedna narkóza. Ale známa mi vravela, že nasledujúce dni je to dosť bolestivé, tak že si nevie predstaviť mať zoperované naraz obe nohy. Tak tiež váham, či to rozdeliť alebo nie

autor
4. apr 2025

@lussy203 a nevieš prosím ťa aká je tam cena?

kiki68
4. apr 2025

Tato mal jednu a potom za mesiac cca druhu nohu operovanu, laser, lokalne umrtvenie a oblbovak k tomu.

autor
4. apr 2025

@kiki68 poprosila by som cenu koľko platil. Ďakujem

mofa
4. apr 2025

No obe nohy si isto nedavaj robit. Neviem ake mas tie varixy ale ako budes fungovat? Ak sa vytahuje aj vena saphena tak je to dost velky zakrok. Bude ta to boliet zbytocne si to skomplikujes. Najprv jedna potom druha.

kiki68
4. apr 2025

Ale bol v TN, nie Handlova, ceny su na nete, viem, ze do par stovak eur sa to zmestilo, nieco totiz vratila poistovna. Neviem ci u kazdeho, tato je aj kardio pacient

autor
4. apr 2025

@mofa ďakujem za radu