icon

Operácia pruhu nad pupkom

simona966
2. mar 2022

Prosím vás je tu niekto po operácii pruhu nad pupkom chcem sa opýtať pár info

Strana
z2
stanovelky
12. okt 2024

@ema163 tak tých ihiel sa bojim aja,a dali ti ich dosť to že ja som ešte aj veľmi hanblivá tá už stoho budem strese keď nahá , a keď ti už dali narkózu keď Lezis na stole pichaju niejake ihli do teba či ak tam to je .a keď si stala víťazkou vec si nevedela sa ani pohnúť setko tá bolelo a pocit aký po narkoze,. Zle ti bolo na vracanie ?

ema163
12. okt 2024

@stanovelky toto nebudeš vnímať.
Celý váš si pod plachtou a potom tá uspia a vtedy ti je jedno či si nahá ,či aká.
Nemala som pocit na vracanie len sa mi hlava točila a chcelo sa mi spať veľmi.
Dali mi infúzie ,obliekli sestričky a spala som až do rána

stanovelky
12. okt 2024

@ema163 to že mne vysvetlil doktor že,mi zoberie krv ,EKG,a mi vybaví na operáciu termín že do 2-3 dňoch ,a tam mi urobia predoperačné vyšetrenia pri deň a na lacno ,a ráno operovať , to že neviem ako to ráno prebieha Kim som pyžame .ci prudu ku mne a budem sa vyzliekať do hoľa a ľahnem si na posteľ ,a má odnesú na operačnú salu a tam zasa ísť na opercny stôl ,alebo má rano zobudia ,a mi pichu naladovku a tak ma odnesú tam lebo teba rovno ten deň operovali ak si tam šla . a ešte na operačnom stole keď Lezis čo tam robia ešte či len na tvár masku ,alebo ešte ti pichli niečo tam Kim si nezaspala alebo tá napajaju na niečo ďakujem ti že píšeš veľmi sa bojim ale asi ma to čaká nechápem som písal s jednou po 22 rokov a stále to ma 2,5 CM. A nebola nikde este stim nap,mne sa to zvecsilo už a len po 6 mesiacov ak to mám veľmi ma pichalo sade ale prešlo sa m sa bála uz že budem musieť ísť 😱

stanovelky
12. okt 2024

@ema163 a bolesti pomalí ustupuju či ako koľko boli ,silné bolesťi dni keď už nemáš ich dakujem
@stanovelky

ema163
13. okt 2024

@stanovelky tak ti poviem ak máš bolesti nemáš sa čoho báť ,ja som sa nebála keďže bolesti ma donútili k tomu.
A už keď ležíš na operačnom stole ,čo už tam nič a pekne s tebou komunikujú poviedka všetko čo budú robiť ,vysvetlia.
Už keď som bola na stole už som chcela aby ma rýchlo úskalí aby som mala za sebou 🙏
Teraz doma sú bolesti veď to bola operácia ale dá sa to vydržať.,od bolesti mi pichali novalgin a keď mám bolesť doma d si novalgin jeden a uvoľnia trošku bolesti.

stanovelky
13. okt 2024

@ema163 tá to je dosť ja neviem či by som si ľahla aj na ten stôl od strachu ale na Tom stole ti nepichli nič len masku není tam nič bolestivé Kim si hore ? A tam boli kolkompri tebe Kim tá uspali dávali ti aj obvezy na nohu a Kim si nebola na operačnom stole niečo ti pichli neviem sa presvedčiť ale už nevlazdem každý deň plačem keď sa pozriem na moju dcéru a syna bze čo sa mi to stalo a že si ich tak nevšímam kvôli veľkým stresev. A nechcem od nich odísť ľutujem čo sa to stalo kvôli cigaretom 🫣

ema163
13. okt 2024

@stanovelky na izbe mi dali obväzy na nohy.
Predtým mi pichli ešte infúziu keďže som bola od rána na lačno.
Mňa nič nebolelo.
A dole na sále ja som ich nerátala.
Rozprávala so mnou anestéziologička čo má išla uspávať.
A boli tam ešte asi traja ľudia čo chystali veci.
Ja som to nevnímala ona sa mi venovala a srandovali sme,čiže úplne uvoľnená atmosféra.
Po každé mi hovorila čo ide robiť ...že mi masku ( kyslík ) na tvár že mám normalne dýchať.
Nebála som sa vôbec.
A potom mi povedala ešte niečo a už som zaspinkala.
A ona má budila na sále ,a povedala že operácia prebehla bez komplikácií.
A už ma brali hore do izby.
A tam som dostala infúzie a spala až do rána

stanovelky
14. okt 2024

@ema163 taj na tej sále si zaspala rýchlo si si ľahla ale si sa nebála vôbec ,a Kim ti nič nepichli si sa bála ? Možno stej naladovky ,si sa nebála a tam keď Lezis na operačnom tam tá ešte nápoja na niečo? Či pichnúť dačo ? keď ti dávali obvezi na nohy,tá ty si bola už nahá a tak boli pri tebe či,oni tá vyzliekli do hoľa a tak si stala nahá a dávali ty obvezi ? musín sa pripraviť na to čo sa tam róbi setko . Ty máš už pokoj už iba stehy a bolesti ustupujú??

stanovelky
22. okt 2024

@stanovelky ahoj už si bola na vybratie stehov ,už bolesti ustúpili ?

ema163
22. okt 2024

@stanovelky áno včera som bola na vybratie stehov.
Bolesti mám také ako keby som urobila 100 brušákov.

stanovelky
23. okt 2024

@ema163 tak to máš za sebou už iba hojiť. Tie bolesti ustupujú pomalí ? Boli silnejšie zo začiatku .ja som už hotová stoho už neviem čo ,ten pocit ak máš ty to by som chcela už doma a po ..
@ema163
@ema163

ema163
24. okt 2024

@stanovelky áno už iba hojiť robia sa mi chrasty a tie mám nechať odpadnúť samé.
Áno bolesti sú miernejšie,prvý deň keď mi vybral stehy a večer som myslela že mi vystrelia svaly z brucha,ale čím ďalej tým lepšie je.
Väčšinou aspoň mne tak večer cítim najviac také ako svalovku.
Chodím pomaly ma prechádzky ,nič samozrejme nedviham mám zákaz na 3 mesiace.
Ale som rada že to mám za sebou 🙏

stanovelky
25. okt 2024

@ema163 to je pocit už keď to máš za sebou ,ti by som chcela.aj ja ale sa bojim setkeho ja neviem čo bude ďalej so mnou to není budúcnosť neviem sa sústrediť na život 😪pruh je hnusnte mať čo poznám ľudí ktorí to mali tá sa im to vrátilo zopar

stanovelky
25. okt 2024

@stanovelky dávaj pozor si velky.

ema163
25. okt 2024

@stanovelky áno je to strašný pocit a ja som veľmi rada,že to mám za sebou 🙏
Verím že sa to nevráti dám si veľmi veľký pozor ,taký ako nikdy.
Toto zažiť už radšej nikdy.
A nemáš sa čoho báť,ja keď som to dala taký bojko tak to dáš aj ty 😊

stanovelky
25. okt 2024

@ema163 tak uvidíme čo bude ďalej ja stim nechcem zatiaľ možné jari len aby sa. Niečo nestalo dúfam že nie

ema163
25. okt 2024

@stanovelky tak držím prsty 🤞
Ja som mala šťastie na dobrého veľmi dobrého chirurga,že to tak skoro zariadil.

stanovelky
31. okt 2024

@ema163 ahoj ako si na Tom ,už bolesti nemáš ,a rana dobré nerobí problémi .

ema163
31. okt 2024

@stanovelky ahoj bolesti už v pohode aj chodí sa mi už lepšie.
Rana je úplne v pohode fakt mi to urobil luxusne a nemám ani veľkú jazvu možno 0,5cm pri pupku a úplne krásne sa hojí.

stanovelky
31. okt 2024

@ema163 tá dobré ti len taká malá jazva ,že si mal 4 CM pruh ,tak si to zvládla ja to nedam racej by som šla do basy na 3 roky ako operovať tak som na Tom zle len čo sa stalo tá sa stane
@ema163

lia6858
23. dec 2024

@ema163 Ahoj,kde ta operovali ako môžem vedieť?

lenusa2809
15. mar 2025

@ema163
@ema163 prosím vás, aký veľký ste mala pruh? Čaká ma operácia, pruh nad pupkom 1,5 cm.

Strana
z2