Operácia štítnej žľazy
Ahojte maminy... som po porode uz 9 mesiacov a mam ist na operaciu šz, ale neviem kam .... som z toho zufala.. Martin??? B.Bystrica??? co myslite kam je to najlepsie??? Mate nejake skusenosti ??? co u vas rozhodovalo???? Dakujem za vsetky rady a postrehy :D
@lucinnka850 mna operovali v Ruzomberku na krcnom, bola som velmi spokojna, operaciu mi vybavila lekarka z endokrinologie v Lubochni, vsetko bolo ok
zalezi od miesta bydliska, daj na odporucanie lekara
jednoznačne Ružomberok..a liečba neoperačná v Ľubochni
Mne vyoperovali v 2007 v Martine celú a keď som bola na prvej kontrole u svojej endokrinologičky v BA, neverila, ako to mám dobre spravné... Ono to ale najviac záleží od lekára (mňa operoval prof. Hajtman).
Ďakujem velmi pekne za postrehy... A ešte ak mozem dotaz koľko ste boli hospitalizované????
@lucinnka850 10 dní, ale pustili by ma skôr, len bývam v BA a oni mi chceli vybrať štichy...
@leanny .... To vážne tak dlho ja som rátala tak 7 dní.... Veď ja budem mať doma 11 mesačné bábätko....
@lucinnka850 No, to záleží od nmocnice, ja som ostala len kvúli štichom, "miestnych" pôšťali skôr a štichy vyberali ambulantne.
@leanny no tak dufam ze to bude len ten tyzden... uvidime... este mam cas na to .. teraz sa len postupne odstavujeme od kojenia
ahojte,
som po operacii stitnej zlazy, mala som zhubny nador- cela isla von....este stale nie som OK, ale uz som nastupila do prace....prosim, ako dlho ste boli PN....vdaka

@lucinnka850 neboj, já jsem bez štítné žlázy už 7 roků. Našli mě na ní zhoubný nador tak musela celá ven.Od operace jsem naprosto v pohodě a cítím se super. Operovali mě v Ruzomberku.Po operaci jsem asi dva dny pociťovala tlak jako u anginy, ale pak už nic.Držím pěsti 🙂