Operácia žlčníka
Dobrý deň, v minulých dňoch som mala prvý žlčníkový záchvat a zistili mi žlčníkové kamene, akú mam držať diétu, reps. čo môžem jest, čo ma čaká pri operáacii a čo po nej, kolko po operácii ešte musím držať diétu a kedy uz možem začať pridávať postupne riadnu stravu? Po operácii sa vraj priberá :( a ja uz teraz potrebujem schudnúť. vďaka
@cililink1 Ja by som to liekmi neriešila. Espumisan podľa mňa pôsobí v čreve, ty si mala nafúknutú brušnú dutinu. No, veď keď nepomôže, určite neuškodí. Ale kašli na lieky, ono to odoznie samo. Chce to čas a dá sa to vydržať. A k tej PN-ke - keď na kontrole povieš, že sa ešte necítiš OK, určite ťa nechá doma. A ak si "kúpeľnícky" typ 🙂, tak môžeš dostať aj kúpele. Mne obvodný povedal, že mi vypíše návrh, ak budem mať ešte vyšetrenie z gastro... Ale toto už vzdávam. Lekárov mám min. na rok "vyčerpaných" 🙂.
Ja som veru vlani bola aj v kupeloch.
@cililink1 tak ako za mna poviem ze to je nic ta hadica, kazdy tu len strasi ze co to je, ale uplne v pohode ani neviem ze som nieco podstupila, dala som si injekciu zakrok prebehol ze ani nviem ze mi nieco robili
@malinovka333 aku injekciu ti dali ?
Baby prosim vas a kolko vas to operacii este bolelo?ja mam stale pocit ze to skrie ako predtym.pod pravym rebrom..a ta kost aj pod lavym boli.Nie je to take intenzivne ako predtym,ale boli a citim to.Mali ste to tiez?Taraz som dva tyzdne po opke.
Ahojte. Tak.mna budúci týždeň čaká nástup do nemocnice, na druhý deň opka a vraj si musím polezat potom ešte dve noci. Avšak ja som rozhodnutá už na druhý deň po opke ak bude všetko ok opustiť nemocnicu. Nezvládnem to tam už len kôli deťom doma....

@nina88 mozem espumisan po tom zakroku?mam doma..