Opuchnuté nosné lastúry, chronická alergická nádcha
Ahojte,
Ma niekto podobne?
Bola som na ORL nakolko som uz poriadne nevedela dychat cez nos. :/ robilimi fibroskopiu (Hadička kamerka do nosnych dierok) vysledok: opuchnute a zvacsene nosne lastury a preto mamaz nepriechodne nosne dierky. Bola som medzitym aj na imunoalergologii tam my vyslo ze som celorocny alergik asi na vsetko. ORL doktor mi predpisal flixonase Nasal Drops - kortikosteroidne kvapky do nosa. No nechcem ich brat kvoli ich ucinkom a celkovo. :( prosim nemate niekto podobny problem? ORL lekar mi este nadhodil este moznost turbinoplastiky - nejaky laserom by mi paili do tych lastur a tym by zmensili svoj objem. Mali ste to uzniekto? Ďakujemza kazdu radu. Som uz bezradna ozaj. Je to hrozne nevediet dychat :(
🙏🏼
ahoj, ja som bola na tej operacii. Neviem presne co by si chcela vediet, ked tak napis mi spravu. Bolo to v pohode, trocha neprijemne. Vraj to nema dlhodoby ucinok, ale uz som po operacii 8 rokov, a od vtedy teda problem nemam.
@ane005 ja beriem kortiko kvapky + kortiko inhalacne každý rok, predtým jar/jeseň, teraz už len jar a mám vždy na rok od alergie pokoj. A nenarastli mi fúzy ani nič podobné 😂 a operácia by sa mi určite nezdala menej invazívna ako kvapky.... Obzvlášť ak by kvapky vyriešili problém. Lebo akonáhle je už niečo zoperované, nikdy to nebude ako predtým.
ahoj, ja som bola na tej operacii. Neviem presne co by si chcela vediet, ked tak napis mi spravu. Bolo to v pohode, trocha neprijemne. Vraj to nema dlhodoby ucinok, ale uz som po operacii 8 rokov, a od vtedy teda problem nemam.
@simona1306 prosím kde vám to robili, čaká to môjho syna, a máme si vybaviť nejakého doktora

@ane005 akože akým ucinkom a celkovo. Mala si si otvoriť ústa v ordinacii a odmietnuť liečbu,alebo niečo iné. Pravdepodobne potrebuješ silnejšie lieky, spoluprácu s imunoalergologom. Daj si tie kvapky,budeš dýchať,lebo nie si potom tam zúfalá,ako píšeš,keď odmietas liečbu s ktorou si súhlasila.