icon

Opuchnuté ruky pred menzesom

denisse1311
18. nov 2021

Ahojte, týždeň pred menzesom mám vždy naliate prsty na rukách a v jednej cítim mrvenie. Keď príde MŠ vsetko pominie. Prosím vás má to tiež niekto? Chcela by som vedieť čo robiť aby mi neopuchaki tie prsty. To mravcenie mám len v jednej ruke s vždy aj jeden prsník má boli.
Dakujem

oliolijanka
18. nov 2021

@denisse1311 Prestat jest umely cukor. Vsetok, okrem fruktozy.

denisse1311
autor
18. nov 2021

@oliolijanka dakujem myslíš že to pomoze?

malinoismum
18. nov 2021

Telo ti zadržiava vodu, myslím, že je lepšie sa poradiť so svojim gynekológom - ako tu na MK… a mávala som to aj ja, vždy pred svojimi dňami som bola ako balón 😅🙈

denisse1311
autor
18. nov 2021

@malinoismum vies čo vravela som mu to povedal mi že je to normálne pred MŠ.Mozem sa spýtať prosím čo ti pomohlo? Dakujem krásne

malinoismum
18. nov 2021

@denisse1311 otehotnela som🙂 ale nie, menej slaného som jedla… soľ mi zadržiava vodu ale aj teda hormóny.
Naštudovala by som si problematiku zadržiavania vody v organizme a tam začala 🙏🏽❤️

oliolijanka
18. nov 2021

@denisse1311 Milion percent ti to pomoze. Problem je iba, ako cukor nejest, pretoze ten je vsade.

Teoreticky to znamena, ze mas jest zdravo. No...len co znamena TO "jest zdravo"? Ze si das biely grecky jogurt napriklad. Lenze v praxi si das biely jogurt greckeho typu... a teda normalny jogurt zahusteny nejakou gebuzinou, plus pridanych 5-11 g cukru na 100ml. Takze pred ms budes znova opuchnuta, ako keby si cely mesiac jedla cipsy a cokoladu😁

Hladaj, studuj na nete, ako zit bez cukru. A citsj v obchode, kolko cukru ti kam pridavaju. Budes zhrozena😊