icon

Opýtali by ste sa niekoho, či prežijete rakovinu?

30. nov 2023

Vo 4 štádiu s novou liečbou..ktorá je na trhu mesiac? Som veriaca v Boha a viem....že by som sa s takymy vecami nemala zahrávať....

mikadooo
30. nov 2023

Nechápem... S čím by si sa nemala zahrávať? S liekmi, ktoré ti navrhol lekár? Nechápem, čo s tým má viera 🤔🤔🤔.

pralinka25
30. nov 2023

akoze vestice?

syslik81
30. nov 2023

uprimne? 4 stadium je uz dost a tam nepomoze ani zazrak..ale nadej umiera posledna ...

mikadooo
30. nov 2023

Jaj veštice myslíš? Nuž, ak si veriaca, tak určite vieš, že to, či prežiješ je len a len v božích rukách a nezávisí od nejakej "veštice". (Resp. je to 50:50 či sa trafí- tipujem, že ti povie, že prežiješ, lebo ak by si neprežila, reklamovať službu neprídeš... A ak prežiješ tak budeš všade hovoriť ako to tá veštica správne vyveštila a akurát jej naženieš ďalších zúfalých ľudí).

januska12323
30. nov 2023

Keď si veriaca dobre vieš kam sa máš pri problémoch obrátiť a veštica to teda nebude.

bloger
30. nov 2023

Nie skôr by som veril lekárom a Bohu. Prajem ti aby si sa uzdravila. Niekedy sa dejú aj zázraky.

kirakira
30. nov 2023

Využi čas ktory ti ostava najlepšie ako vieš žiadna nie sme veštica a na rozpravky maš dosť rokov, žiadne lieky zazraky nespravia prajem veĺa síl a držim palce aby si tu bola čo najdlhšie

dadis
30. nov 2023

Nezahravaj sa s tym. Vacsina vestic je len podvodnic a zbytocne budes svoje myslienky fixovat na vestbu - ci uz pozitivnu alebo negativnu. Ver v liecbu, v predlzenie zivota, ver este v pekne zazitky a zbytocne neries, co bude. Ovplyvnit to i tak nevieme. Zver svoj zivot do ruk Boha, vsetko bude tak, ako ma byt ❤️

zuzanka.zuzu
30. nov 2023

nijaká veštica neveští smrť, nepovie ti to, teda aspoň o takej neviem

alickapusinka
30. nov 2023

Moja kamarátka má na pľúcach 3 štádiu žije 15 rokov. Druha ma na prsníku žije tiež už viac ako 10 rokov. To že je rakovina v 3 štádiu neznamená to najhoršie že koniec.

anita6666
30. nov 2023

Gr.4 je posledné štádium a bolo by fajn užiť tých zostávajúcich pár mesiacov + zabezpečiť nevyhnutné veci

beata_k
30. nov 2023

Zeny, vy ste fakt drbnute. Nepyta sa ako sancu ma v 4 stadiu. Pyta sa na nieco uplne ine. Vase "dobre" mienene rady ju akurat tak zranuju. Nemate trochu empatie???

autor
30. nov 2023

@anita6666 to už aj môj onkolog mi dal viac nádeje. Ale diki.

marca12
30. nov 2023

@anita6666 mna az zamrazilo z tvojej reakcie. Tolka empatia...

marca12
30. nov 2023

Ja by som vyuzila kazdu moznost a mozno aj vesticu,nech mi povie,co ma caka. Uplne ti rozumiem,clovek v nudzi a zufalstve sa kazdej slamky chyta. Ak to tak citis,skus. Boh to urcite pochopi

autor
30. nov 2023

@marca12 lekár mi dáva aj roky...ak liecba zaberie , v priemere 2-3. Šanca na vyliečenie je malá..ale je...vraj

lenkasarka
30. nov 2023

Veľmi ti držím palce♥️ na otázku odpovedať neviem.

pralinka25
30. nov 2023

nie vesticu by som nevyuzila. sila myslienky je obrovska. aby si sa nenafixovala na nieco co ti moze uskodit. ale mysli pozitivne rob co ti radia lekari a ver Bohu.

inga93
30. nov 2023

urcite nie je jedno, o aky typ nadoru, rakoviny ide... neviem, ci by som sa pytala niekoho, ale urcite by som sa odrazila od realnych velmi podobnych pripadov.. prajem ti vela sil v tomto boji

euka210
30. nov 2023

Neviem koho opytat..???....nikto nema vestecku gulu aby to vedel. Najviac Ti povie dr, ale stale sa deju aj v tomto zazraky.
Ja mozem len poradit pit kozie mlieko.