Opýtali by ste sa niekoho, či prežijete rakovinu?
Vo 4 štádiu s novou liečbou..ktorá je na trhu mesiac? Som veriaca v Boha a viem....že by som sa s takymy vecami nemala zahrávať....
akoze vestice?
uprimne? 4 stadium je uz dost a tam nepomoze ani zazrak..ale nadej umiera posledna ...
Jaj veštice myslíš? Nuž, ak si veriaca, tak určite vieš, že to, či prežiješ je len a len v božích rukách a nezávisí od nejakej "veštice". (Resp. je to 50:50 či sa trafí- tipujem, že ti povie, že prežiješ, lebo ak by si neprežila, reklamovať službu neprídeš... A ak prežiješ tak budeš všade hovoriť ako to tá veštica správne vyveštila a akurát jej naženieš ďalších zúfalých ľudí).
Keď si veriaca dobre vieš kam sa máš pri problémoch obrátiť a veštica to teda nebude.
Nie skôr by som veril lekárom a Bohu. Prajem ti aby si sa uzdravila. Niekedy sa dejú aj zázraky.
Využi čas ktory ti ostava najlepšie ako vieš žiadna nie sme veštica a na rozpravky maš dosť rokov, žiadne lieky zazraky nespravia prajem veĺa síl a držim palce aby si tu bola čo najdlhšie
Nezahravaj sa s tym. Vacsina vestic je len podvodnic a zbytocne budes svoje myslienky fixovat na vestbu - ci uz pozitivnu alebo negativnu. Ver v liecbu, v predlzenie zivota, ver este v pekne zazitky a zbytocne neries, co bude. Ovplyvnit to i tak nevieme. Zver svoj zivot do ruk Boha, vsetko bude tak, ako ma byt ❤️
nijaká veštica neveští smrť, nepovie ti to, teda aspoň o takej neviem
Moja kamarátka má na pľúcach 3 štádiu žije 15 rokov. Druha ma na prsníku žije tiež už viac ako 10 rokov. To že je rakovina v 3 štádiu neznamená to najhoršie že koniec.
Gr.4 je posledné štádium a bolo by fajn užiť tých zostávajúcich pár mesiacov + zabezpečiť nevyhnutné veci
Zeny, vy ste fakt drbnute. Nepyta sa ako sancu ma v 4 stadiu. Pyta sa na nieco uplne ine. Vase "dobre" mienene rady ju akurat tak zranuju. Nemate trochu empatie???
@anita6666 to už aj môj onkolog mi dal viac nádeje. Ale diki.
Ja by som vyuzila kazdu moznost a mozno aj vesticu,nech mi povie,co ma caka. Uplne ti rozumiem,clovek v nudzi a zufalstve sa kazdej slamky chyta. Ak to tak citis,skus. Boh to urcite pochopi
@marca12 lekár mi dáva aj roky...ak liecba zaberie , v priemere 2-3. Šanca na vyliečenie je malá..ale je...vraj
Veľmi ti držím palce♥️ na otázku odpovedať neviem.
nie vesticu by som nevyuzila. sila myslienky je obrovska. aby si sa nenafixovala na nieco co ti moze uskodit. ale mysli pozitivne rob co ti radia lekari a ver Bohu.
urcite nie je jedno, o aky typ nadoru, rakoviny ide... neviem, ci by som sa pytala niekoho, ale urcite by som sa odrazila od realnych velmi podobnych pripadov.. prajem ti vela sil v tomto boji
Neviem koho opytat..???....nikto nema vestecku gulu aby to vedel. Najviac Ti povie dr, ale stale sa deju aj v tomto zazraky.
Ja mozem len poradit pit kozie mlieko.

Nechápem... S čím by si sa nemala zahrávať? S liekmi, ktoré ti navrhol lekár? Nechápem, čo s tým má viera 🤔🤔🤔.