icon

Ošúchané stehná

30. jún 2021

Ahojte dievčatá teraz v lete ako sa nosia kraťasy, sukne a šaty veľmi sa mi ošúchajú stehná a potom to veľmi bolí a štípe a je to celé podráždené, isto niektoré, ktoré máte väčšie stehná poznáte. Čím to potom natrieť, čo je fajn?? Prípadne ako sa tomu vyhnúť? Mám kúpené aj také silonkové “nohavice” po stehná ale to sa po pár krokoch vyhrnie k nohavičkám a nepomáha.

Strana
z2
yvanielka
1. júl 2021

@mey8 už sa zmazal, bola to žena pod mužským nickom...keď to adminka napísala pod jeho/jej status zmazala sa

mey8
1. júl 2021

@stanulienkat nenarazam len na tuto diskusiu... A asi si necitala prispevky, ale niektore zeny (medzi ne patrim ja) mali tento problem aj ked mali 50 kil... Akoze zene s osim driekom a velkymi stehnami mozes hovorit co len chces v zmysle-ries svoj problem... Ale co ak ona riesi svoj problem, chodi behat, cvicit atd a aj tak sa jej to deje?? A na to aby mala neobmedzeny pohyb, mohla rozvijat svoje aktivita atd. Ju nesmu palit tie stehna... A to sa nebavime o ludoch s extremnou nadvahou (kde aj oni niekde musia zacat, a toto im ich cestubporiadne zneprijemnuje) alebo o tehotnych... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

mey8
1. júl 2021

@yvanielka no tak to je extrem ak to bola zena... Moze sa ist do kuta hanbit🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ach rozum sa mi zastavuje pri takych..... Ludoch...

yvanielka
1. júl 2021

@mey8 Adminka napísala len že je zaujímavé že na druhom nicku figuruje ako žena... A zrazu si celý nick sám zmazal

janetinka27
1. júl 2021

@tatik3deti tak ono zeny maju trosku iny tvar postavy ako muzi, tuk je inak rozmiestneny. nie je to vzdy len o nicnerobeni, poznam aj normalne zeny, ktorym sa suchaju stehna.
mne sa stehna suchaju od zakladnej skoly, jednak to boli a jednak to otrasne vyzera, najma rokmi. ja nosim pod saty a sukne stahovacie kratke nohavice, jednak mi to tvaruje trochu postavu a najma brani to suchaniu stehien. kto nezazil to stipanie, odretie do krvi, ked boli kazdy krok, nepochopi 🙂

domiklik
1. júl 2021

@tatik3deti pri výške 167 cm som mala váhu 51 kg, 4 krát týždenne fitko, 95% silový tréning, bolo obdobie keď som mala trénera a makali sme len nohy, aj tak sa suchali... Takže pri najbližšej príležitosti len odsanie... Takže tak

michaela329
2. júl 2021

@stanulienkat moja zlatá... To nie je len o vahe. Ja beham 120km mesacne a robim gymnastiku. A aj ked som mala 48 kil, suchali sa. Typ postavy neodrbes.

weronika171717
2. júl 2021

Nechtikova masť

makodob
3. jún 2023
Strana
z2